Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

-tatlicadiarzu-allam sen sabır
bırı ne yemek yapım der
ötekı ne gıysem
bende dıomkı

yukseklere kar yağıyo üşümedın mı sen bu işin sonunu düşünmedın mı

uysada hoş uymasada:roflol:

kıslarrr nassınız bakam ben geldimmm özlediniz mi ablanızı evet burcum ya eskiden muhabbet oliyıdı oda yok artık

iyi değilim :1no2: telasın cok güzel tatlım cok sevindim senn adına ALLAH ogunleri bizede gösterir :Saruboceq:

nıe ıyı deılsın kı sen özledık sordum da sakın sormadınız deme

mujde sende patt dıe cık karşılarına donlarınla

ama daha yeni bitti olabilirmi acaba -tatlicadiarzu- midem cok kötü ekşiddiiii heryeriim titriyi

tmm işte kesın ozmn sen 2010 u beklemeden gtcen desene hadı gene ıyısın:jeyyar:

Ben de varımmm ama benim daha bi niaşnım sözüm bile olmadı kısmetse 2009 haziran da nişan 2010 da düğün ne çok var ya geçmioooo geçmiooooooosenağlama

mrb geveze
ankaralisin heralde :) hemsom.. neresinden?

bizde 4 senedir birlikteyiz.. insallah babo kabul ederse bu yaz nisan düsünüyoruz seneye 2010da evlilik.. ama pakalim.. tabii bide maddi sorunlarida asarsak insallah... :1rolleyes:

hosbulduk cnm :teytey:

insallah .. insallah..
ya diyorum iliski gevsemeden evlenek diyom benimkine amma para olmadan bisi olmiii.. :smiley-cool:

vallah ne diyim.. bütün seven insanlar evlensin... hihoyyyt:sm_cool:

ben erkeklerı çözdum
hep kadınlar acele eder erkek bıraz daha mantıklı hareket eder parası yoksa beklemesını bılır bız cok acele ederız:utangac: hayrlısı olsun aman ben hıc etmıyom ısterse 2012 2015te olsun ceyıslerımın son kullanma tarıhı gecmeden olsundakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Koptum yaaaaaa başlığın bebişi mi geliyor yaniiiii :)

ben erkeklerı çözdum
hep kadınlar acele eder erkek bıraz daha mantıklı hareket eder parası yoksa beklemesını bılır bız cok acele ederız:utangac: hayrlısı olsun aman ben hıc etmıyom ısterse 2012 2015te olsun ceyıslerımın son kullanma tarıhı gecmeden olsundakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
bi alemsin yaaa... koptum... :-)
senin iliski nekadarlik??
bu arada ben özlem senin ismin yazmio biyerde.. bende burda yeni sayilirim... bi kac yere yazdim ama geri yazan olmuyo yaff :kızgın:
ama ben yinede umudumu yitirmedim ve devam yazdim :roflol::teytey:

Back