Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ne kızıyon böcüğüm ya. :(

Elimde değil inanılmaz derecede kedi fobim var, yoluma çıksın yolumu değiştiriyom. :(

evet dün haberlerde gördüm gerçekten güzelmiş biz hasret kaldık vala :( burcum :teselli:

kızmım tatlım saa ben hayvanları sevyom ama ınsanlar daha tehlıkelı ınan
kedıdende korkarım ama anıden cıkarsa yoksa korkmam kopektende korkmam

Bende hiç birine zarar vermem ama çokda korkarım, tobi ne güzel ya ordan böcüğüme bir kar topu at. kaydirigubbakcemile3

hıc yağmadı aklıma bı anım geldı anlatam
bıgun yıllar önce desem yerıdır 4 yıl olıyy
enıstem ben ve enıstemın yığenı(24 yslaırnda suan örtmen)aşağı ındık kartopu oynamaya
neysem baya oynadık sonra enıstem caktrmadan yığenının arkdasından dolandı onaa çelme taktı düşürdu bende gulmekten öluyom tabe neysem cocuk ayağı kalktı dırek bana kosuyo:1shok: sonra ben acıklama yapamıyom gulmekten ne koşcak hal var nede anlatcak derman sonra cocuk geldı bana bı celme enıstemle o cıktılar ustume ezdıler benı ayular sonrada kardan kadın oldum en son ozmn oynamıştım

bende analtam bari ben malum rizeliyim :bbo: babamlar cocukken legenleri alıp bahcenn arasında kayarlarmıs bizde gece vakti kuzenlerle beraber aldık elimize legenleri daldık bahceye yokus asagıya basladık kaymaya süperdiyaaa en güzel günüm ogündü rizede

ben kacar herkese ii aksamlar yarın kısmetse görüşmek üzere kıslar kendinize iyi bakın :1hug:

Ben 5 senedir İstanbul'dayım ondan önce sadece 1 defa kar görmek için yaylaya çıkmıştık o zaman gördüm, yani karla pek haşır neşir değilim ama yağmasını isterdim... :)

Hadi iyi akşamlar kızlar...

günaydın tatlıslarımmm bana bugun musade edin ben biraz calısayım öperim hepinizi yanaklarından :jeyyar:

Günaydın kuzular. :)

Herkes çalışıyor sanırım, böcüğüm nerde ya akşam bana çağrı yaptı, gelsin ifadesini alcam. :)

Back