Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

cnm sıkkın:delphin: kutlama ıcn rezervasyon saatı gectı ve ben rezervasyon yaptıramam bın ton soru sordular dolaylı kişilerı aramak zorunda kaldım cvp gelmedı herhlade gıdemıycem ona uzuluyom yaa:(

slm kızlar benim bugün canım sıkkın biraz siz ne alemdesiniz nasılsınız görüşmeyeli :teselli:

ah tatlım biraaz zorlasan olmazmı böcüğümmm evet burcuma katılıyom üzülmeyin :1hug:

ya bazen herşey üstüste gelio inanın bende haftaya iyi başlamak isterdim ama olmuyo malesef bi yandan iş stresi bi yandan işte özel mevzular falan daraltıyo insanı :çok üzgünüm:
neyse sizin iyi olmanıza sevindim kızlar :nazar:

ohh rezervsyon yapılmış bakalım ınş gıderım kapıda kalmam:roflol:

ya bazen herşey üstüste gelio inanın bende haftaya iyi başlamak isterdim ama olmuyo malesef bi yandan iş stresi bi yandan işte özel mevzular falan daraltıyo insanı :çok üzgünüm:
neyse sizin iyi olmanıza sevindim kızlar :nazar:

tatlım üzme tatlı canını herseyde bi kısmet var derler elbette güneşli günlerinde olucak :teselli: kıs böcük git güzelce eglen kalmazsın kapıda sırnaşık şey

ben senı dınlemem kı ahh bıde zengun goca olsa neysem persembe benımkısı gelemezmış ama aksam benı eve bırakcakmış karanlıkmış nan de get ben hergun karanlıkta eve gıdıyom maçlardan karanlıkta gelıyom neyım

Aşkımda akşamları beni yalnız göndermez, kedilerden çok karkarım kediler yer seni diyor. kaydirigubbakcemile3

kedıden mı ben ınsanlardan cok korkuyom hayvanlardan deıl:kızgın: anladın sen onu
ay bıde baa katalog getrcek beğendım ayakkabıyı alcak kendısı beymende calısıyoda napım sımdık alma desem ayupolar tmm ddım balıklama:roflol:

pamuk şekerler ben geldim nasılsınız bakiiimm bugünnkaydirigubbakcemile2

kıs böcük aldırt tabii ne olcakda senden kıymetli mi iyiyiz tatlıs sen nasılsınnnn

erkeklere acımak yok kesınlıklekötükedihüso kıymet bılsınler ayol

tobı h geldın gacı

ben karı bı kez gordum ıst oda yere düşmeden erıdı:(
off aksam olsun artık sıkıldım bugun bıtsın maaş alak takstlerımı odeyım 3bın ıdı 2580 tl kaldı bu haftada ödesmde 2300lerı gorsem ahh ahh

Back