Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

işler açılacak sanırım (inşallah) ondandır burcucum. bu arada kızlar yardım edin perşembe görümcelerim gelcek bize heycan yaptım :delikafadulden:

aradılar dün perşembe gelcez dediler annemle tanışmak istiyolarmış anneleri de memlekette ondan önce onlar gelcek tanışmaya. biri arkadaşım zaten sorun yok ama büyük görümce de gelio ne yapsam tatlı tarifleri falan istiyorum :içelim:

sakın ol bacım ayy senınkı zor benımkılerde erkekler gelmıştı tanısmaya onları kandrmak kolaydı ama benımkısı aşçıydı o hıc keklenmedı:roflol:

burda yemek tarflerı köşesınde cokguzel tatlı tarflerı var ben yapıyom cok guzeller ordan bakabılırsın cnm

ayyy canım panik yapma, burdaki tariflere falan bak güzel şeyler bulursun ben hiç anlamam bu pasta tatlı işlerinden böcüğüme sormak lazım birde. :CüvCüv:

ayy kızlar çok sağolun ne biliim panik yaptım işte :delphin:
aslında önce annesi gelse benim için daha iyi olcaktı ama neyse :)

sakın ol bacım ayy senınkı zor benımkılerde erkekler gelmıştı tanısmaya onları kandrmak kolaydı ama benımkısı aşçıydı o hıc keklenmedı:roflol:

burda yemek tarflerı köşesınde cokguzel tatlı tarflerı var ben yapıyom cok guzeller ordan bakabılırsın cnm

bayanları da kandırmak zordur heralde :)))
nerde bu başlık ya ben bulamadım :uhm:

bişi deıl:1closedeyes:
off persembe oraya gtcemde hıc param yok patrondan ıstycem artık yüzsuzluk edıp

bjkk kuruluş kutlamasına
ne gıysen ben söleyım gomlek etek yada kumas pant olablır

ya çok klıasik olmazmı kız gömlek pantolon iş görüşmesine gider gibi kasarım valla kendimi :tomato:
kot pant giysem noolur

nan maynak karı kot olar mı:mymeka:
ben kumas sıyah pant ıle beyaz sıfır kol bady ustune sıyah hırka gıymıstım söz gunumde daha farklıydı
ama bence abartma
yada elbıse gıyebılırsın dızaltı bı elbıse
ben hıc elbıse gymem yada etek o yuzden dırek pant dedım hhhıııh
bı tek elbısem var oda dızustu alısmışım hep kot gıymeye

elbise daha mantıklı gibi ama ben hani öle abartmamak için kot giyiyim diorum anası geldiğinde elbise giyerim diye düşünmüştüm ama bu kdr tapki verdiğinize göre yanlış düşünmüşüm :roflol:

elbise daha mantıklı gibi ama ben hani öle abartmamak için kot giyiyim diorum anası geldiğinde elbise giyerim diye düşünmüştüm ama bu kdr tapki verdiğinize göre yanlış düşünmüşüm :roflol:

sen gaffur pıjaması gıy kottan daha ıyı:mymeka:
olmas klasık ev garusu hazır seklınde olman lazım kot kesınlıkle olmas
elbıse gıyersen elbıse ben gıbım gıymezsn dedığımı yap gömlekler varya ölekı asık olun bak gez al bacı:asigim:

ya gömlek bana yakışmıyo bacı göğüs denen şeyde yok zaten öle doldursun falan. ama etek veya elbise fikrini sevdim. askılı yeşil bi elbisem var üstüne hırka giysem nsl durur acep :uhm:

ığrenc durur:1closedeyes:
bende göğüs bol gomlek yakışır :dilcikar:
resmını cek koy nasıl bır yesıl ona bağlı bacım

yok ya elbise çok güzel zayıf ve uzun boyluyum iyi taşırım ama evdeyiz sonuçta elbise abartı gibi gelio.
nese ben akşam dolabı bi boşaltıyım ne var ne yok :roflol:
bişi bulursam paylaşırım bacım.

Back