• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Burcum, naber şekerim? keyifler nasıl? Kötü değildir inş?:1hug:

kıslarrr merhaba nasılsınız bakam tobi ve buket osgeldiniz öncelikle :1hug: bende tanıtam kendimi imzadan anlasılcagı gibi 2yıldır güzel giden bi ilişkim var :nazar: tobicim ben kızlara katılıyorum evliliğin ilk yılları cok önemli oyuzden bekle derim kıs beraber bekleriz kıs benmkide işleri tam oturtturamadı hep plan ediyidık 2010 diye simdi oldu 2011 gelir sence senağlama ama gelicek sabır etcez gelicek cok agladım bugun ama simdi sizleri okuyunca birazdaha kendime geldim ben 24 yasındayım buarada 2011de olucam 26 :roflol: ideal bi yas bakalım ailem ne dicek burcum güzelim umarım buaksam netliğe kavusmustur tatlım benim amaaaa bizim tayfa sizlere küstüm :mymeka: buarada hiç merak etmemissiniz beni küstüm size siz beni artık sevmiyorsunuz :dilcikar:

osgeldin tatlım evet bayagıdır yoksun sen..cok sevindim tatlım inş daha nice senelere sevgilimde öle diyi geç olsunda güç olmasın işte aileme ne dicem gerçi babam bilmiyor ama annem saolsun sıkıstırıp duruyo bide cevrede cabası bakalım hersey kısmet bide öle bi durum var ALLAH ömür verirse inş düğün günümüz bir olur tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
ailem evet yanımda olur eminim bundan işte yasın geldi kac senedir berabersiniz nezamn olcak falan diye söyleniyorlar o biraz boguyo herseyin hayırlısını versin ALLAH bize hayat gerçekten zor heleki yeni bi ev kurmak daha da zor

günaydın kıslar nasılsınız bakam güzel bir hafta diliorum hepinize :1hug:

Ayyy günaydın minik kuşlarım sayım başlıyor nerdesiniz.???

Pembiş burda
Böcük
Gasoline
mujde
aysun
tobi
ve diğerleriii hadi bakalım...

gunaydnmirmirmirmir anam ne çok iiş var bugun
dun evde uyudum durdum uyku tulumu gıbım

Bende dün arkadaşla Fatih'e falan gittim. Birde tarot falı baktı bana arkadaşım, kızlar inanmıyorum ama hiç güzel bir şey çıkmadı. :(

Bende dün arkadaşla Fatih'e falan gittim. Birde tarot falı baktı bana arkadaşım, kızlar inanmıyorum ama hiç güzel bir şey çıkmadı. :(

tatlım hiç takma fala inanma falsızda kalma derler ya bosver bende baktırdım kahve ilkinde cok ii seyler söledi bikaç ay sonra gittiğimde cok kötü seyler söledi

ben hayatta baktrma sallamasyon seyler onlar cnm sende tkma kafana recep ıvedıkte kızlara bakarken sana kabaran bısey var dıodu:roflol:

yalan yalan hepsi yalan hiç moralini bozupta negatif enerji çekme üstüne herşey çok güzel olacak de

günaydın kızlarrr bu arada

BKTBB sağol canım benim ya. :( Bende üzerimden atmaya çalışıyorum...

Bu arada işlerim çok yoğun bugün kızlar ya. :(

ben sevdım anacımkomık guldum beğendım
komşu h geldın
gulpembe ne edın bacı

ne edim bacım calısıom işti te böle geçiriyik zamanı sizler ne ediyısınız

Back