Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi: süper göreceli bir yaklaşım oldu bu buket , tebrik ederim yerimsenibenhoşbulduk:):) 4 ayda kalsa beende ah ahh çok var diyenlerdenim. zaman göreceli bi kavram dimi yerimseniben
aynen katılıyorum sana, inanmayın aşkın ömrü yalanına, evlilik tabi bir süre sonra laışkanlığa dönüşebilir biraz ama neredeyse 10 yıl olacak bizim de ilişkimiz ama her geçen sene daha da büyüdü, hele son 1-2 senedir daha düşkünüz birbirimize, çok daha fazla aşığım ona. Diyoruz ki bazen birbirimize hani aşkın ömrü 3yıldı, hani 4yıldı, noluyo bize böylelaelaelaelaelaecnm çok saol işallah hepimiz bi ömürü aşkla geçiririz. aşkın ömrü 3 yıl değil kızlar ben ilk 3 yılımdan dahada fazla aşığım inanmayın böle yalanlara :enbuyukkk:
sırnaşık şey
Burcum canım, seni çok iyi anlıyorum, seninle aynı durumu ben de yaşadım, şuan sen çok hassassın, o her ne kadar seni anlamaya çalışsa da anlayamaz, o yüzden birazcık sabretmen lazım senin de, biraz zaman geçtikten sonra bu acıların inan bana hafifleyecek, diyorum ya aynısını ben de yaşadım, aşkımla ilişkimi bitirmek istedim ama hepsi geçti. Sana nacizane tavsiyem biraz zamana bırak, sana olumsuz bir cümle kullandı diye kestirip atma hemen. Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim:teselli:Bilmiyorum kızlar, ben artık aşkımızı tükettiğimizi düşünüyorum, evet şu sıralar psikolojim sağlıklı değil, babamın gitmesi beni mahvetti, evde yaşadığım sorunlarda üstüne geliyor, ama ondan bir kaç ince bir şeyler bekliyorum hiç bir şey yapmıyor... Sonra içimdekileri anlattığımda sen abartıyorsuni trip yapıyorsun diyor... Oysa ki ben ondan çok şey beklemiyorum, sadece beni anlamasını istiyorum, her gün görüşüyoruz ama akşam olsun da onu göreyim diye bekliyorum her gün ama onda aynı duyguyu göremiyorum sanki her şey çok sıradanlaştı gibi... Birde sen bana hakaret ediyorsun dedi...Bende madem öyle neden benimle birliktesin, benden yana bitmiştir artık dedim...
![]()
Burcu cnm başın sağolsun acın okadar tazeki nişanlının bunu anlayışla karşılaması lazım herşeyden önce sana özellikle bugunlerde dahada yakın davranması lazım. sende tobinin dediği gibi al karşına konuş çünkü biliyosunki bu tarz kararlar telefonda alınmaz. herşey bizim için evet ayrılıkta olabilir Allah herşeyin hayırlısını versin ama severken ayrılmak acıtır canınızı oturup konuşmakta fayda var
Tobi şimdi neye karar verdin yada verebildin mi acaba?