Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tatlısım olur ama bu 2 hafta olmaz malum sevgilim gidicek

ben dısardan hıc yemedımkı alıyom mısr konservesı yıkıyom sonra ocakta az cevırıyom sonra baharatlayıp yıyom aynen dısarsıda böleyse gelırım

tabi pembişim siz doyun birbirinize. :)

böcüğüm bende hiç konserve yemedim ama dışardakilerde çok güzel ama...

tatlıslarım ben kacıyorum öpüyorum kocamana sizleri ii aksamlar ii bakın kendinize :1hug:

valla ben gelırsem eğer yanımda getırem konservemı onunda her markasını yemem bımde satılanı alıyom sadace:)neysem cnm sızlen olmak onemlı olan am abenım paaya yok en ıyısı ısler acılsın az ozmn hem yaz gelır belkımde dondurmada yerık arkasından
ha bu arada 2,25 tl bımdekı

böcüğüm o zaman konserve alıp çimenlerin üstünde yeris :):)

Herkese iyi akşamlar bende kaçıyorummmm.

ıkı çımenımız var zatı onada oturmak yasak ahh ahh cevrede yaşamak haram oldu neysem acmım ağzımı gene

ı aksamlar bende kactım

Selam kıslar..
Ya off neden bende sizler gibi rahatca girsemmirmirmirmir
İş yerinde uyarı aldım..296 kullanıcı içinde 22. sıradaymışım (İnternet kullanma sırasında)
Öhö öhhöö:1shok: Müdürümde yazı attı..Ayol korkuma hiç bir şeye giremiyorum..Ekmek paramdan da olmayım diye..Hayat zor vallahi..:çok üzgünüm:
Neyse girmiyorumn iş yerinden artık sizlerii çok özlüyorum
Artık sonuncu olurum bir dahaki ayda sıramadakaydirigubbakcemile3

oo sayaç var he? :) Allah yardımcın olsun valla, işin zormuş eylülcüm :bbo:

gunaydın canlarım mirmirmirmir
eylulum bende sınırsız cnm:roflol:tez gel hemı
nassınız kızlar

günaydın hatunlar nasılsınız bugun eylül dikkatli ol tatlım

ıyı deılım ama şükür iş yok patron cok gergın hayr olsun bunun sonu ınş

tatlısım o gergünlik herkesde var hiç üzme sen tatlı canını patronlarda farkında ama suan için kimse yapamıyor

herkese günaaaaaayyyyyyyyyyyddddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…