• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben dısardan hıc yemedımkı alıyom mısr konservesı yıkıyom sonra ocakta az cevırıyom sonra baharatlayıp yıyom aynen dısarsıda böleyse gelırım

tabi pembişim siz doyun birbirinize. :)

böcüğüm bende hiç konserve yemedim ama dışardakilerde çok güzel ama...

tatlıslarım ben kacıyorum öpüyorum kocamana sizleri ii aksamlar ii bakın kendinize :1hug:

valla ben gelırsem eğer yanımda getırem konservemı onunda her markasını yemem bımde satılanı alıyom sadace:)neysem cnm sızlen olmak onemlı olan am abenım paaya yok en ıyısı ısler acılsın az ozmn hem yaz gelır belkımde dondurmada yerık arkasından
ha bu arada 2,25 tl bımdekı

böcüğüm o zaman konserve alıp çimenlerin üstünde yeris :):)

Herkese iyi akşamlar bende kaçıyorummmm.

ıkı çımenımız var zatı onada oturmak yasak ahh ahh cevrede yaşamak haram oldu neysem acmım ağzımı gene

ı aksamlar bende kactım

Selam kıslar..
Ya off neden bende sizler gibi rahatca girsemmirmirmirmir
İş yerinde uyarı aldım..296 kullanıcı içinde 22. sıradaymışım (İnternet kullanma sırasında)
Öhö öhhöö:1shok: Müdürümde yazı attı..Ayol korkuma hiç bir şeye giremiyorum..Ekmek paramdan da olmayım diye..Hayat zor vallahi..:çok üzgünüm:
Neyse girmiyorumn iş yerinden artık sizlerii çok özlüyorum :(
Artık sonuncu olurum bir dahaki ayda sıramadakaydirigubbakcemile3

Selam kıslar..
Ya off neden bende sizler gibi rahatca girsemmirmirmirmir
İş yerinde uyarı aldım..296 kullanıcı içinde 22. sıradaymışım (İnternet kullanma sırasında)
Öhö öhhöö:1shok: Müdürümde yazı attı..Ayol korkuma hiç bir şeye giremiyorum..Ekmek paramdan da olmayım diye..Hayat zor vallahi..:çok üzgünüm:
Neyse girmiyorumn iş yerinden artık sizlerii çok özlüyorum :(
Artık sonuncu olurum bir dahaki ayda sıramadakaydirigubbakcemile3

oo sayaç var he? :) Allah yardımcın olsun valla, işin zormuş eylülcüm :bbo:

gunaydın canlarım mirmirmirmir
eylulum bende sınırsız cnm:roflol:tez gel hemı
nassınız kızlar

günaydın hatunlar nasılsınız bugun eylül dikkatli ol tatlım

ıyı deılım ama şükür iş yok patron cok gergın hayr olsun bunun sonu ınş

tatlısım o gergünlik herkesde var hiç üzme sen tatlı canını patronlarda farkında ama suan için kimse yapamıyor

Back