• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

neyse artik sonra ararim zaten az kaldi dogum gunune o zaman ararim :)

aslı avavtardakı sen mısn nan hıcte guzel deılsın bılesın:dilcikar: eğer bugun aramazsan konusma benlen

slm kızlar uzun bi aradan sonra anca fırsat bulabildim delikafadulden
nsl gidiyo herşey yolunda mı

halan dogum gününde ararım diyi ya :oklava: müjdeyi gören varmı burcu gibim oda yok

mujde de bakım iti an çomağı hazrlamı yoksam
ıyı ınsan lafının ustune gelır mı senın ıcın:roflol:

aşk olsun böük yaaa kaydirigubbakcemile
valla biliosunuz türkçe lastik gibi :))
bu arada özledim sizleriiiii

mujde ben atalarımızın yalancısıyım onlr demış ben deıl
bak bıdene daha dıom
musluman ınsan haram yemez ıse üzümünu ye bağını sorma demek yanlış deıl mıdır ya yedığımız haramsa

ayy valla lastık gıbım:roflol:

böcük alemsin yaa kaydirigubbakcemile3
canım burdaydımda işler yoğundu. bide havalardanmıdır nedir böle canım sıkkın sinirli ve gerginim sanki böle değişim yapmaya ihtiyacım varmış gibi :uhm: size de oluyomu kızlar yaa

oluyo tatlım bende cok gergninm böle orta yermden catlıcak gibiyim değişiklik sart

hiç tatil etmedim 4 senedir calsıyom tek bikere ettim -tatlicadiarzu-

evet şart hakkaten çok daraldım iştenmidir nedir anlayamıorum cnm ya. ben ya saçımda ya imajda bi değişiklik istiyorum :))
lens kullanan varmı ya lense takmış durumdayım şakkıdı

............................

Son düzenleyen: Moderatör:
ya onun 3 aylık olanları var cnm yeni kullananlar için bakımı da kolaymış nette ucuz baya ama bilmiorum karar veremedim fena olmaz ya böle menekşe menekşe gezmek :D
ya krem için de tmm ağrı yapmıo ama öle azaltma falan da yok dimi yine ağdayla uğraşıosun. uff ben kökten bi çözüm istiyorum

biz kadınız normaldir sırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
Back