• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

1.5 senedir beraberiz.1.5 aydır nişanlıyız ve düğünümz kısmetse taaa 2010 yada 2011 dee ben napıyım ahh ahhsenağlama:çok üzgünüm:senağlama:1no2:

canım sen gene nısanlıymıssın...bızde o da yok...2 yıldır cıkıyorum..okul bekledım..askerlik bekledım..iş bekliyorum şimdide..niaşn söz hiç bişey belli değil..hersey işe girmesine baglı..ve en erken dugun tarıhımızzz 2011 delikafadulden !! yanı önumde 2 yıl daha var beklemem gerekensenağlamasenağlama :delphin:

canım sen gene nısanlıymıssın...bızde o da yok...2 yıldır cıkıyorum..okul bekledım..askerlik bekledım..iş bekliyorum şimdide..niaşn söz hiç bişey belli değil..hersey işe girmesine baglı..ve en erken dugun tarıhımızzz 2011 delikafadulden !! yanı önumde 2 yıl daha var beklemem gerekensenağlamasenağlama :delphin:[

sizin yine 2011 deymiş bizim o bile konuşulmadı
:roflol::roflol::delphin::delphin::tomato::tomato:

Yapmaaaa yaaaa, pembişim üzülme canım, yola gidenin arkasından ağlanmaz, hayırlısı ile gider gelir, napacaz sabredeceksin. :(

üzülmek elde değil işte 1 sene.....duygulanıyomda kim aglamazki inş gelir gider hayırlısıyla tek duam o

inşallah canım Allah kavuştursun şimdiden seninde yardımcın olsun üzülme gelir geçer çabucak inşallah gül pembecim

canım sen gene nısanlıymıssın...bızde o da yok...2 yıldır cıkıyorum..okul bekledım..askerlik bekledım..iş bekliyorum şimdide..niaşn söz hiç bişey belli değil..hersey işe girmesine baglı..ve en erken dugun tarıhımızzz 2011 delikafadulden !! yanı önumde 2 yıl daha var beklemem gerekensenağlamasenağlama :delphin:

h geldın cnm ohoo az kalmış sızın benım takstlerım bıle bıtmez ozmna
kaydirigubbakcemile3

tatlısım bi ara yazmıstım ya erkek arkadasım yurt dısı işi vardıya büyük ihtimal 22sinde yolcu senağlama senağlama

nan sümüklüler susun adamı hasta etmen hem işten soğdum sızın yuznzden hemde bıde mızmızlanman
daha ne ıstıyon 1 yıl kafa dınlersın bacım bak bu gunlerı cok ararsn ama kahrolsun ıcımdekı ınsan sevgısıne yınede senı tesellı edım o 1 yılda senlen ceyıs alak :jeyyar:

üüüüüüüüüüüüüüüüüüü ceyiz istemeyem ben gitmesin isityom of of birleşmiş milletlerde calıscak :utangac:

üüüüüüüüüüüüüüüüüüü ceyiz istemeyem ben gitmesin isityom of of birleşmiş milletlerde calıscak :utangac:

sen bılen :1closedeyes: cok sey kaybettın bılesın-tatlicadiarzu-
bu yazdıklarınızı ananıza okutmak lazım bızm kızlar bzı unuttu ılla koca dıyolar :jeyyar:

senağlama ben cok kötüyüm ne diyim bilim mi :teselli: ben suanda calısmıyom bilem etcezda ceyiz alısverişi etmem mi ama kocamda yanımda olsun istedim :utangac:

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Geçmiş olsun umarım en kısa sürede gereken yapılır. :(

pembiş, böcük, gasooo, aslı, aysunnn, müjdeeee sayım var buraya :):)

pembişim üzülme lütfennn, inanıyorum hemencik geçecek hasretlik farzet ki askere gitti ;)

Birden herkes kayboldu ondan çağırdım ya.

askerliği 5 ay etti diye ne cok sevinmiştim ama benm askerliğim oldu 17 ay tamam tatlısım

geldım gayrı
külpembe oda olur cnm oda olur ınş işte buluruk saa

pembişimmmm hafta sonları buluşuruz biz sana unutturamayız elbette ama hiç olmazsa kafan dağılır sen hiç merak etme. ;)

Back