• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

külpembe sus nan iç.im karardı ha ben 15 ay bekledımde noldu sankım:delphin: dıyom içimden
hayrlısı olsun paracıkları cko getrsın senın ceyısıde alak enısteye söle

külpembe sus nan iç.im karardı ha ben 15 ay bekledımde noldu sankım:delphin: dıyom içimden
hayrlısı olsun paracıkları cko getrsın senın ceyısıde alak enısteye söle

cok para getircek inş :utangac: aslında olayın parsında değilim o burda olsun birz daha uzasın ama bian önce kavusmak gerek ben zaten hazirandan sonra baslıcam anca toparlarım kendimi maddi anlamda ozman alırmıyık :utangac:

Alırız alırız benimde çok eksiğim var hep beraber çıkar alırız bebişlerim şimdi maddi olarak zor durumdayım almam mümkün değil ama Allah büyük. :)

hazıran mı işlr böle gıderse ben seneye anca alırım:roflol:
ınş ozmna benımde takstlerım bıter gızlar ınş ozmn vur patlasın çal oynasın
cok sevdım mısırdan bıle alamıyom

benm hiç bişeyim yok sırnaşık şey gerçi sabah dediklerim var ama onlar okadar önemli değil bi tabagım yok mesela güzelcene alırık ne ii olur ha şimdi düşünüyomda CADIARZU biraz dahada rahatladım

ben geldim gıssssllllaaaaarrrrrr
ne çok konuşmuşunuz ben uyurken üzerinize afiyet biraz uyudumda sandalyenin üzerinde :)
gül pembem sıkma canını yaffffff
böcük benlende çıkanmı alışverişe daha su içmeye bardak almadım ben :))

aysun olur cnm benımde yok bardağm onlar en son alıncak şeyler cnm küçük seylerı sona bırakkı son zmnda yenı modellerden alırsın zaten cokta pahalı deıller

burcu evt haşlanmış mısr bahartlardan koyyom bıde offf yaa gene cnm cektı
saol pembem almış kadr oldun anneme dıomkı takstleırm bıtsın valla kolıyle alcam:roflol:

böcük tarlada yokmu mısır.....aysuncugum sıkmıyom ama işte üzülüo insan

saol canım böcüğüm benimde canımı çektirdin yafffff
walla olsada yesek en son aşkım almıştı en büyüğünden onu yedim sonrada ufağından bi daha almıştı
bol ketçeplı falan Allahım bişeyde yapmadık ama bugün sürekli bişiler yiyesim geliyo hamilemiyim aşmı eriyom neee yafffff

off susn en ıysıı yoksam kumbaramı acmak zorunda kalcam ben en ıyısı anneme yalakalık yapam yoksa bıyerım şişcekoffoff

Back