Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kızlarrrrr günaydın bizim bugün sevgilimle 10.ayımız bitttiii çok mutluyum yaaaakaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versinn:asigim::asigim:

cnm 12.sayfaya baksana ben kahvaltı takımları koymuştum hem 185 ytlden saha ucuz bı bak ıstersen cok şekerlerr kaydirigubbakcemile

haklisin aslinda ama ailemde artik istiyor....sizlerde yokmu öyle durum ))
ben aslinda en gec 24/25 evlenirim diyordum önceleri hep hehehehehe

:teselli: üzülme bu işler kısmet mutlaka vardır bundada bi hayır..yaş kaçki

haftaya 27 olucam ((((

vardi iki yildir biri ama hayatimda yaptigim en büyük yanlisti....neyse haklisin hayirdir insallah [/QUOTE]

ooooo 27 neki cnm çok normal..hiç düşünme bile boşver bak yanlış biriymiş öyle biriyle zaman kaybedeceğine onlarsız tek yaşa daha ii..en azından zamanın kalitesini düşürmezsin boş kişilerle yerimseniben

ayy bende 21 evde kaldım sanıyodummmm aman bee benımde nışanım vardı bak ben hıc uuzluyom mu bıde aılem artık onu ıstemıy ben onu sevyom ohooo benden kotu olamazsınız

ayy benım bugun nışanım vardıı sözlumden ayrılmamış olsaydımmm
günaydın uğur böcüğüa.s.her hayır gibi görünende bi şer her şer gibi görünende bi hayır vardır.seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah.hiçbişey uğruna kendini üzdüğüne yıprattığına değmiyoa.s

ya bişey sorucam buraya eklediğiniz yatak örtüleri gibi istemiyorum ben tülüsüydü perdesi şatafatlı istemiyorum onun yerine sade bişey isteiyorum hem pike hem yatak örtüsü çalışacağım için gerek bile görmüyrum olmasın ne gereği var geçen sene tanıdığımız aldı sadece çeyizde serdi bidaha yok uyku seti kullanıyorlar.onun yerine nevresim takımı alırım daha mantıklı

bnde öyle tüylü falan bişiler istemiyorum..ben yatak örtüsü bile almadım...nevresim takımı alıyorum hem çok hoş şeyler var...pike takımına gelince yatağın üstüne örtmek için çok gzl oluyo hem ince bişey olduğu için yerde kaplamıyo..uyku setlerine gelince bir tane olsa yeter gereksiz görüyorum hem çok yer kaplıyo hemde kışın kaldırman gerekiyor.. en iisi alcaksın bol bol nevresim takımı kışın içine yorgan koyup yatacaksın yazında çıkarıp yorganı kullanacaksın çarşaf gibi pikeyide yatağı düzeltip örttünmu tamamdır

bir tane uyku setim var şimdilik yeter karşı tarafta alırsa da hayır demem :))) nevresim takımları daha mantıklı çeşit çeşit al kullan.dün akşam annemle konuştuk sandık çeyizi tamammış zaten bi alıncaklar kaldı onlarda çok deği.bu kış ilk olarak bohçaları hazırlıcaz sanırım nisan gibi tanışmaya gelirlerse -mayıs gibide Allah nasip ederse yüzük takıcaz.Allah herkesin gönlüne göre versin (amin)

saolun cıceklerım (bende böcukum)
bazıları sadelıkten yana sızın gıbı ben yatak ortumu ama sadece yatak ortumu öle tullu ısıtyom gelınlık gıbı cunku pıke ve nevresımler zaten cok sade evlılık ılk zamnlarında serrmek ıcn ıcmde kalmasın dedım öle yanı daha almadım ama

tabi hevesin varsa al içinde kalmasın

bende bitane ve süslü olmasını istiyorum ama beğendiklerim çok pahalı.:uhm:baktıkça kafam karışıo

benım koydukklarım cok pahalıdeıl 450 480 290 280 yanında saten nevresımde hedıye cnm bence cok uygun

günaydın arkadaşlar çeyizle yatıp çeyizle kalkıyoruz maşallah bu arada uğur böcüğü yatak örtülerina bayıldım acaba online sipariş verebilirmiyizki onlardan

tabıkı verebılırsın cnm ben sımdı sana ozel msj atam cok super seyler var kargo beles urun gerı ıade olabılır

ayyyyyy çok teşekkür ederim yanlız ben yeni üyeyim özel nasıl açılır bilmiyorum ( çok şey istiyorum ama yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…