How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

günaydın arkidişleeeeersırnaşık şey
ben çalışıyorum bugün yahumirmirmirmir...ama ofise kargom gelmiş bi açtım baktım maviş omlet setim gelmiş Korkmaz dan aldığımkaydirigubbakcemile2anam bi sevindirik oldum sabah sabah...hihoyyyt
sabah sabah moral olmuştur valla kız kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı.
bende önümüzdeki ay yemek takımı alcam. kahvaltı takımı falan tencere seti çatal bıçak seti içinde KRC den. iyi mi ki...benneyaptımki

sabah sabah moral olmuştur valla kız kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı.
bende önümüzdeki ay yemek takımı alcam. kahvaltı takımı falan tencere seti çatal bıçak seti içinde KRC den. iyi mi ki...benneyaptımki

canım KRC bana da önerilen bir marka açıkçası...tencereleri karaca almayı düşündüm ama modelleri beğenmedim Korkmaz daha çok hoşuma gittigamyoncuiremsu

günaydın arkidişleeeeersırnaşık şey
ben çalışıyorum bugün yahumirmirmirmir...ama ofise kargom gelmiş bi açtım baktım maviş omlet setim gelmiş Korkmaz dan aldığımkaydirigubbakcemile2anam bi sevindirik oldum sabah sabah...hihoyyyt
güle güle kullan iyi günlerde canımmm:icecream:

canım KRC bana da önerilen bir marka açıkçası...tencereleri karaca almayı düşündüm ama modelleri beğenmedim Korkmaz daha çok hoşuma gittigamyoncuiremsu

bende korkmazın aldım canım yemek takımınıda kütahyadan aldımkaydirigubbakcemile4 karacanında ürünleri çok hoş görünüyolar:lepi:

Esracım Allah gönlüne göre versina.s.
ben de dün ablamla söz kıyafeti bakmaya gittim ama abuk subuk elbiseler vardı hep...içime sinen birşey bulamadım. haftaya şişli osmanbey civarında gezecem. valla bu konuda aşkımı çok kıskanıyorum yani. adam bi takım elbise çekip gelecek, ben elbise elbise diye kurudum kaldım burda:roflol:

Esracım Allah gönlüne göre versina.s.
ben de dün ablamla söz kıyafeti bakmaya gittim ama abuk subuk elbiseler vardı hep...içime sinen birşey bulamadım. haftaya şişli osmanbey civarında gezecem. valla bu konuda aşkımı çok kıskanıyorum yani. adam bi takım elbise çekip gelecek, ben elbise elbise diye kurudum kaldım burda:roflol:

ay canım gerçekten zor bişey olsa gerek ben düşününce bile geriliyorum-tatlicadiarzu-giycem elbiseyi ararken nasıl stres olurum acaba:kahve:

merhaba arkadaslar. bende araniza katiliyorum.

sevdigimle 13 aydir beraberiz. Allah kismet ederse bir iki ay icinde söz, seneye nisan ve 2010da dügün düsünüyoruz. yani benimde daha coooook var.......

doğum günün kutlu olsunyerimseniben ben 2006 dan berı beklıyorum ve 2009 da yapıcaz dugunu ınsallah.

çok sıcak kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay izmirde çoookk sıcak yaa.tatilin bitmesinede az kaldı:çok üzgünüm:okul başlayınca napcazz bakalımm.siz neler yapıosunuz :kahve:

Back