• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

yapıcaz tatlım mecburuz ya onlarla olucaz -tatlicadiarzu- yada onlardan kurtulcaz :oklava: ya ben acarım ama kim edicek bana tek sorun o

koptum ya, hasta hasta güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün :)) Yok mu anne abla kuzen falan?

ana konu tam benlik delikafadulden
gasolincim geçmiş olsun canım.
kızlar bn koltukaltına lazer yaptırıorum bayaa azaldı acımıoda ama malum bölgeye de dnedim feci acıo bide gidip yaptırmaya utandım o yüzden onu bıraktım :tomato:
ve bu durum bni zorluyo öle ağda falan da hiç yapamıorum nedir bu emla ilk defa duydum yararlımı beni bilgilendirin plsss :çok üzgünüm:

ana konu tam benlik delikafadulden
gasolincim geçmiş olsun canım.
kızlar bn koltukaltına lazer yaptırıorum bayaa azaldı acımıoda ama malum bölgeye de dnedim feci acıo bide gidip yaptırmaya utandım o yüzden onu bıraktım :tomato:
ve bu durum bni zorluyo öle ağda falan da hiç yapamıorum nedir bu emla ilk defa duydum yararlımı beni bilgilendirin plsss :çok üzgünüm:

sağol şekercim :)

ya lazeri nerde yaptırıyosun? tanıdık bir yer falan mı? ben de istiyorum çünkü ama güvenemediğimden araştırmıyorum bile.

emla anestezi kremi , yani sürdüğün bölgeyi uyuşturuyor belli bir süre için, o arada sen de epilasyon işlemini rahatlıkla yapabiliyorsun.

patronum eşı beyazıtta calsııyo valla gtmek ısteyen olursa özelden yazım adresı telı falan

bende açarım ne edım ama korkuyom neysem bee mıdem kalktı he

yemekten geldım

yararlı bilgiler için tşk cnm :))
Ben lazeri bahçelievlerde yaptırıorum isim vermiim şimdi ilgilenirsen özelden atarım canım. Tanıdık değil ama çok temiz bi yer hijyen açısından içim rahat bi de paket halinde veriyolar bu hizmeti mesela bn koltukaltı paketini 250 liraya aldım bitene kadar daha para ödemicem ister 5 seans sürsün ister 20 seans daha başka para almıyolar. Bitiş garantili yani hadi çok yaptırdın daha yapmıoruz demiolar. :jeyyar:
deniim şu emlayı ya genitale sürülüomu acep :)

koptum ya, hasta hasta güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün :)) Yok mu anne abla kuzen falan?

amin hep beraberce gülelim nerdeee tatlım evin en büyüğü benm ablam yok anneme acamam :utangac: bi arkadsım var ben ederim dedi ama bakam ama emlasız cıkmam abi delikafadulden afiyet olsun herkeslere böcügüm yazsana bana ya toplu indirim eder belkim

patronum eşı beyazıtta calsııyo valla gtmek ısteyen olursa özelden yazım adresı telı falan

bende açarım ne edım ama korkuyom neysem bee mıdem kalktı he

yemekten geldım

tamam böcükçüm şunu da diyim, kapatalım konuyu :)))

müjdecim yazar mısın özelden rica etsem? teşekkürler şimdiden..

yararlı bilgiler için tşk cnm :))
Ben lazeri bahçelievlerde yaptırıorum isim vermiim şimdi ilgilenirsen özelden atarım canım. Tanıdık değil ama çok temiz bi yer hijyen açısından içim rahat bi de paket halinde veriyolar bu hizmeti mesela bn koltukaltı paketini 250 liraya aldım bitene kadar daha para ödemicem ister 5 seans sürsün ister 20 seans daha başka para almıyolar. Bitiş garantili yani hadi çok yaptırdın daha yapmıoruz demiolar. :jeyyar:
deniim şu emlayı ya genitale sürülüomu acep :)

tatlım yaz bakam yerini özelden hala kampanyaları sürüyomu ya topluca gitsek indirim etmzlermi bide aklıma takılan bizim kıla ihtiyacımız yokmu

ayyy düştüm KK da giremedim sitede problem vardı sanırım kaydirigubbakcemile
tamam canım şimdi atarım mesajları

bende emlayı karneyle aldım 5 ytl mi ne fark ödedim hatta hala evde bir kaç tüp var... Acaba emla sürüp sonra kuaförde sir ağda mı yaptırsak ufff ya millete de açıp nasıl yaptırıcam ki. :(

burcums aslında iyi fikir tatlım ya ama bide yüzümüze maske takarsak kim olduğumuzu bilemezler bizde rahatça yaptırırz sırnaşık şey

kızlar ben yemekten geldim hepinize afiyet bal şeker olsun ama yaramasın fazla kilolarınız olmasın sonra benim gibi kilo vercem diye dövünmeyin :)

kızlar ben yemekten geldim hepinize afiyet bal şeker olsun ama yaramasın fazla kilolarınız olmasın sonra benim gibi kilo vercem diye dövünmeyin :)

spor spor spor spor spor spor spor spor spor ve bogazı tutmak

kendini yormadan severek yapsan biraz zor oluyo işte yoruluon aksama gel bide spor tabi cok zor ne yapcan mecbur

Sizi tebrik ediyorum ağdadan kilolara hızlı bir geçiş. :)

Kilo almak isteyenlere tavsiyem tahinli pekmez, duydun mu böcüğüm?

Back