Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

aaaaaaaaah ah benimde çok var daha aşkıma kavuşmama yedi yıldır sevgiliyiz (liseden beri) önümüzdeki hafta sonu sözümüz var seneyede nişan bakalım daha düğün tarihimiz yok benide alcakmısınız aranıza

ne sevgülüm ve ne nişanlım okul bitmedende düşünmüyorum
isteyenimde çok ama ben korkuyorum evlenmekten sevmekten bakalım ne olacak ikinci yalnız yılıma giriyorum 1. yıl geçmez heralde birinden biriyle çıkarım dedim ama azmettim ve başardım
çünkü gerçek manada derslerme engel oluyo
bu sene okul son inş.
hayırlsı bakalım
benide alırsınız deil mi??

gel bitanem gel sende gel :1hug:Allah kavuştursun

damsız girilmiyo şekerim:roflol: önce bekleyeceğin bir yiğit bul gendine:dilcikar:bak hepimiz bekleşiyoz burda:Saruboceq:

olsunn arkadaslarrr sayılı gunler cabuk gecerr ben paşaaamııı 4 yıl bekledım bakk allahın ıznıyle seneye dugunum varrr gecerr gecer neler gecmıokııı hayatımızdann

gusel bı topıc benı almazsınız yanınıza bılırımmde ben de öle bı morel olayım dedım sızea.s.a.s.

kızlarrrrr günaydın bizim bugün sevgilimle 10.ayımız bitttiii çok mutluyum yaaaakaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versinn:asigim::asigim:

sen bilirsin canım ama benimki ayrı ben iki farklı takım beyenmiştim birisi yemek takımı birisi kahvaltı ama zevk meselesi hepsi takım olsun isteyenlerde olabilir
doğru diyon canım bende istemiorum herşey takım olsun.bizim burda bi çeyiz mağazasında karacanın kahvaltı takımları indirime girmiş 185 ytlye.fisfisfisnasıl sizce bu modeller:uhm:

kızlarrrrr günaydın bizim bugün sevgilimle 10.ayımız bitttiii çok mutluyum yaaaakaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versinn:asigim::asigim:

canım sana mutluluklar diliyorum inş sevgilinle 10.yıl 20.yıl daha nice nice yıllar geçirirsin..tabiki önce sağlıklı huzurlu ve mutlu bi şekildeeee

bu arada sanada günaydın cicima.s. al kız bide çiçek veriyorum sana

QUOTE=sanish;3659731]doğru diyon canım bende istemiorum herşey takım olsun.bizim burda bi çeyiz mağazasında karacanın kahvaltı takımları indirime girmiş 185 ytlye.fisfisfisnasıl sizce bu modeller:uhm:

[/QUOTE]

ikinci takımı al hayatım ilk takım çok bi parlak duruyo rengii ikincisinin rengi daha yumuşak

bende kimsede yok :-((((((
arkadaslarimin cogu yasitlarim benden kücükler hep evlendi nisanlandi vs :-((((((((((((((((

gunaydınnnnnnnn nasısınızz bugun yolcu abbas bağlasan durmazz anenmle babamın yanına gıdıyomm oleyy

canım olurmu hiç..senin nişan fotolarını görmüştüm ilk önce kıyafetini yayınlamıştın sonrada fotolarını rüya gibi geçmiş sanırım yerimseniben...çok gzl olmuştun sana bir ömürr boyu mutluluklar diliyorummm...inş bu 1 senede çabul geçerde hemen aşkına kavuşursunhihoyyyt

damsız girilmiyo şekerim:roflol: önce bekleyeceğin bir yiğit bul gendine:dilcikar:bak hepimiz bekleşiyoz burda:Saruboceq:

ay devdas koptum ya alemsin damsız girilmiyo yazmış yaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

QUOTE=Huli81;3659785]bende kimsede yok :-((((((
arkadaslarimin cogu yasitlarim benden kücükler hep evlendi nisanlandi vs :-((((((((((((((((

:teselli: üzülme bu işler kısmet mutlaka vardır bundada bi hayır..yaş kaçki[/QUOTE]

haftaya 27 olucam ((((

vardi iki yildir biri ama hayatimda yaptigim en büyük yanlisti....neyse haklisin hayirdir insallah

QUOTE=Huli81;3659785]bende kimsede yok :-((((((
arkadaslarimin cogu yasitlarim benden kücükler hep evlendi nisanlandi vs :-(((((((((((((((([/QUOTE]

:teselli: üzülme bu işler kısmet mutlaka vardır bundada bi hayır..yaş kaçki

yok cnm bence aynı desen alma cok guzel kahvaltı takımları koydum pıorlant var okadar harıkakı ben ıstemezdım ole hersey aynı desen olsun oncekı sayfaya bakrsan koyduklarımı gorusun a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…