Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben pekmez ıcıyom cnm genelde tahınlede karıstırıp yıyom ekmekle
cok ekmek sevyom ama benım kılo almama sebebım cok cabuk enerjıyı yakmam hem suan cok normal kılodayım 152 boyum 47 kkıloym hergun duzenlı olarak 6:30 kalkıp kahvaltı mı edıoym 7de cıkıyom evden 100 dk sbh aksam yürüyom

hızlı genclik burcucum ben bile hızlarına yetişemiyoomm böcüküm sen bayagı bi saglıklı yasıyon

Ya ben uykusuzluğa dayanamıyorum zaten bu günlerde sorunlardan dolayı geceleri uyuyamadığım için eve gider gitmez 1-2 lokma bir şey yiyip yatıyorum. Öyle yürüyüşmüş falan hiç yok, gerçi kilo problemim de yok.

bende kilomu merak ettim ve tartıldım giydigim botun teki 700 gr toplamda 1 kilo 400 gr ayakkabılarla tarıldım 50.70 geldim burcum saglıgına dikkatt ettt

burcu boşver nasıl mutluysan öle yap
benım boym çok kısa ama asla topuklu gıymem yürüyemem cunkumama sağlıklı oldum için şükredıyom 12 yasındakı cocuk bılem ben snle aynı boydayım dıo :roflol: ahh ahh cocukluk işte bılskı ınsanlar hastane köşelerınde nelerle uğrasıyolar o yuzden sağlıklı ol kenıdnı nasıl mutlu hıssedersen öle takıl

hakkaten konu konuyu açmış :)

benim de bikaç kilo fazlam var, gerçi verme sakın çirkinleşiyosun diyolar ama ben alışık değilim bu kadar kiloya. boyum 1.71 kilom 59, daha önce kilom 54-56 civarıydı

bu kırmızılı yeri anlayamadım ben böcügüm :uhm:

aynen katılıyorum, sağlıklı olun da 3-5 kilo fazlalık sorun değil, şükretmek lazım..

artık vermeye çalışmıyorum eskisi gibi, gerçi tartıda yarım kilo 1 kilo eksik gördüğümde, muzaffer komutan edasıyla geziniyorum evin içinde ama olsun :lepi:

saglık herseyin bası basımız agrısa bile neler cekiozz geçincede cok şükür diyoz

külpembe cnm demek ıstıyomkı allah sağlık versın hstanelere cok gıttım için bılıyom ne acı cekıyolar nelerle uğrasıyolar yeterkı sağlık olsun
150 boyu olanda 190 boyu olanda toprak olcak RABBIM sızlere bızlere sağlık versın
ımzaBÖCUK:roflol:

selam kıslarrrrrr bende geldim
nasılsınızzz bayagı kaynatmısınız hee

AMİN İNŞALLAH:Saruboceq:
Rabbim saglık versin herkese :1hug:

bende kilo alamamaktan yakınırdım geçensene 39 kiloydum işe başladıktan sonra bi kilo aldım şuan 48 kiloyum ama diyetisyenlere fln çok gittim böcükcüm işin sırrı öle şekerli pekmezli yemek değil kesinlikle ve kesinlikle öğün atlamadan düzenli yemek ve gece yatmadan önce atıştırmak tavsiye ederim sağlıklı ve güzel kilo aldırıyo. bide ben sabah kalktığımda midem bulanırdı kahvaltı fln yapamazdım dr.um yatağının yanında tuzlu kraker bulundur sabah kalktığın gibi bi parça ağzına at yüzünü falan öle yıka o bi parça hem mide bulantını keser hemde iştahını açar demişti gerçekten işe yaradı bu da bi tavsiye canım cokacimcoook

cok şüküründen devam ediyoz işti bıraktugun gibim hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…