• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

anaaa böle bi konu acsakmı acep bu konuda muzdarip kızlarımızı toplasak gerçi konuları geçiyorda ah tatlım bi çözüm yolu var onuda yazdım yicen narkosu yapcaklar sana baska da bi çözüm aklıma gelmiyi lazerden baska

benım komşum kuafor cok yakın bı kadın cok sevyokm ama bı turlu gıdemıyom ama gtcem lazer hayatta denemem valla hırjen olmazsa daha kötu olur
ben bıoder kullandım sadece 5 kez süperdı aman zatı benım yok dencek kadr az cok sorun deıl
patronum eşıde estetık uzmanı ay dıyemedım estetıksyen o dıo sana bı kez yapsak kafı cunku yok kadr az

ama her seferinde narkos yapmazlar ki ben biliyorum 6 tane ameliyat olduğum için bi süre sonra narkoz bağımlılık yapıyo tam olayın ortasında uyanı verirsen ne olcek yada ayık gezemiyomuşuz bu seferde kafa sürekli bi milyon :)

benim de uğur böcüğü gibi çok az canım yaaa gerçekten işe yaradı mı bioder ben de denesem diyorum zaten az belki baya baya geçer:delphin:

ama her seferinde narkos yapmazlar ki ben biliyorum 6 tane ameliyat olduğum için bi süre sonra narkoz bağımlılık yapıyo tam olayın ortasında uyanı verirsen ne olcek yada ayık gezemiyomuşuz bu seferde kafa sürekli bi milyon :)

tatlım 6 ameliyatmı :1shok: bende ufak bi operasyon geçirdim benmki 10 dkkalıkdı oyuzden fazla narkos vermemişlerdi bana bi çare bi çare ama ne :delphin:

tatlıslarım emlayı ssk karsılıyo ben 6 lira ya aldım böcügüm bende cok var :utangac: patronun karısı dermatologmu toplu olarak gitsek bize bişey etmezmi sakuracıgım osgeldin tatlım bende edemem aysuncugum biri edicek ben edersem sabah baslar aksam biter

oooo herkesler burda :)) geldim
ben işe gidemedim bugün hanımlar, rahatsızım biraz, yatıyorum, kucağımda laptop , bi bakayım dedim size de :)
emlayı kullanım şartlarına uygun kullanırsanız işe yarıyor, çünkü tıbbi bir anestezi kremi o (bazıları yanlış alıyor, tüylerin alımıyla ve geç çıkmasıyla falan hiç ilgisi yok), uyuşturmaması imkansız ama çok dikkatli kullanmak lazım, hava almayacak şekilde kapatacaksınız, bünyenize uygun süreyi bulacaksınız(sürdükten sonra beklemek gerekiyor[1.5 ila 2.5 saat arası] falan :)

bioder de işe yarıyor, ancak düzenli kullanmak gerek delikafadulden

ee daha daha nabersiniz? keyfiniz ahvaliniz nasıl

tatlıslarım emlayı ssk karsılıyo ben 6 lira ya aldım böcügüm bende cok var :utangac: patronun karısı dermatologmu toplu olarak gitsek bize bişey etmezmi sakuracıgım osgeldin tatlım bende edemem aysuncugum biri edicek ben edersem sabah baslar aksam biter

tatlım ben çok uğraştım ama yazdıramadım walla nasıl yazdırdın sen

os geldin gasolincıgım geçmiş olsun dikkat et da kendine sen tazecik gelin adayısın emlayı aldık emme agdayı edecek kişiyi bulmam gerek -tatlicadiarzu- ben o konularda biraz beceriksizimdirde :1closedeyes: bizim keyifler aynı karısık falan filan sen nasılsın

gasolıne h geldın cn gecmıs olsun

bıoder cok guzel bence
6 ay duzenlı kullanmak yetıyo şölekı 30 tl aldım ben 5 hafta 5 kez kullandım yanı haftada bı keere kullandım ozmn bıle işe yaradı az olanlar ıcn zaten ılla 6 ay denmıyo kıllar kökten alındıktan sonrakı gunler yatarken kullanın hatta duş alsanızda gtmuıyo etkısı süper
hatta serum olanları cıktı eğer ben acıları yenmeyı basarır gıdersem bıoder serum alcam oda ayda 3 kez kullanıp gecıyomuş:)

tatlım ben çok uğraştım ama yazdıramadım walla nasıl yazdırdın sen

tatlım saglık karnem yanımda değil yanlıs hatırlamıyomsam yanık için almıstım ve saglık ocakları yazıyo biraz eczacılar zorladı ama aldım zafer benimm hihoyyyt :jeyyar:

aysuncum, pembem, böcükçüm sağolasınız, iyi olucam inş.

ben de serumunu aldım en son, dolapta beni bekliyo :teytey: önce emla, arkasından serum, süper olacak inş :)

bende emlayı karneyle aldım 5 ytl mi ne fark ödedim hatta hala evde bir kaç tüp var... Acaba emla sürüp sonra kuaförde sir ağda mı yaptırsak ufff ya millete de açıp nasıl yaptırıcam ki. :(

bende emlayı karneyle aldım 5 ytl mi ne fark ödedim hatta hala evde bir kaç tüp var... Acaba emla sürüp sonra kuaförde sir ağda mı yaptırsak ufff ya millete de açıp nasıl yaptırıcam ki. :(

ah kıyamam yaaa :teselli:

yapıcaz tatlım mecburuz ya onlarla olucaz -tatlicadiarzu- yada onlardan kurtulcaz :oklava: ya ben acarım ama kim edicek bana tek sorun o

Back