Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tatlım kıyamam sana bende cok duygusalım aglatmayın beni hemen cesmeler acılır bende

ıkımızınde aşkları aynı ıkımızde bjk cok sevyok onun sayesınde tanıstık cok erkek arkdasım var bıde form yaptık kendımıze orda dedımkı cok mutsuzum cnm sıkkın benı sevmıyo falan dedım baska bı erkek arkadasım senı sevdığınıne nerdenbılıyon yazmış bende dedım yalan konuşmazdı bın kez dedı ınandım sonra konusmaya baslaıdk benımkısı bugun yazmış
bırgun ayrılırsan sevgılınden yaş akmasın gözunden sıtem etme değmez gercekten seven terketmez yazmış
tabı bu forum olduğu ıcın herkes okudu ve onlar merak edıp sordular sız bırıbınızı tanıyor msunuz dıe benımkısı demış o benım aşkım :) bakalım nolcek

ooooooooo günün güzell haberi hayırlısı böcükümmmmm :jeyyar: bırgun ayrılırsan sevgılınden yaş akmasın gözunden sıtem etme değmez gercekten seven terketmez :lepi:

tatlım kıyamam sana bende cok duygusalım aglatmayın beni hemen cesmeler acılır bende

aynen canım ya bide akrep burcuyum yükselen de yengeç anlıyacağın duygusallık abidesiyim sürekli ağlama modum açıktır yani. Benimkisi hep sulugöz der :mymeka:

ben reklama bılem ağlarım nan sız ne dıyınız:roflol:
helede ağda yaparken :roflol: sadece bıyıklarıma yapıyom ona bılem dayanmıyom vayy benım halıme

sende mi brütüs agdadan korkanlardansın delikafadulden he vala ne etcez heryer kolayda bi işte anladınız siz onu cok zordur ahhh ne acır be :jeyyar:

görüşürüz tatlım kolay gelsin gasoline nerelerdesinnn

ahh ahh sorma tek korkum o:roflol:

kolay gelsın cnm
bende cıkam ıslerımı bıtırem bıan önce sızlere kavusam yoksa fırca yıycem öptum

Ya kızlar ben hayatımda hiç ağda yapmadım, yaptıramadım.

Napacam ben ya, lasere gideyim diyorum hem pahalı hemde o da acıyormuş. :1no2:

tatlım sanada kolay gelsin herkesler bir bir dökülüyo

tatlısım konu belkim sapacak ama emla kremi var diyiler o acıtmıyo bazıları memnun bazıları değil lazer içinde ben bitek malum yeri istiyom diğer yerlere heman olucam ama malum yer için lazer düşünüyom bende acıtıyo diyolar ama sinek ısırıgı gibiymiş pahalılık konusundada sana hak veriyom cok arastırıyorum bende benm tek düşüncem sagllıkmı bu yaptıgımız çunku kılları yakıyolar bi sürü soru var kafamda işte

canım emlayı ben bir defa kullandım ama bir süre sonra o da etkisini kaybediyor, çok utanıyorum söylemeye ama kanadı bilem ya....
en iyisi sadece malum bölge için laser diğerlerinide bir şekilde halledeceğiz...

canım emlayı ben bir defa kullandım ama bir süre sonra o da etkisini kaybediyor, çok utanıyorum söylemeye ama kanadı bilem ya....
en iyisi sadece malum bölge için laser diğerlerinide bir şekilde halledeceğiz...

utanıılcak bi durum değil ben aldım evde duruyo daha denemedim aslında en güzeli yicen narkosu yapcaklar sana lazerdede herkeese güvenemezsinki of of ama bunuda cözücez inş

kızlar bende bende o durumdayım lütfen benide aranıza alın koltuk altını bizimkiler bağıttıra bağırttıra alıyo alıştım ama malum bölgeyi hayatta alamam canım kıymetli kimseyede açamam utanırım ne yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…