• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

şak şak şak şak canım Allah nazalardan korusun, benim arkadaşlarım var netten tanışıp şimdi çocukları olan :)))

ooo şehir değiştiren evini barkını bırakıp, yerini yurdunu değiştirdiğine göre sizin durum çok parlak , maşallah :nazar:

benim çok işim var kızlar, sırf çok merak ettiğim için bekledim, ben sonra yazarım söz :)

inşallah canım temennimiz bu çok çok teşekkür ederim güzel temennilerin için. tamam ama kurtuldun sanma bekliyorum hikayeni öptüm kaydirigubbakcemile5

cok mutlu oluruz inş kızlar bian önce sevdiklerimize kavusalım :Saruboceq:

hayrlı cumalar rabbım herseyın hayrlısnı versın
cok yoğunum bu arada gecmıs sayfaları okudum :nazar: aşk hıkayelerı falan:nazar:

Cumanız mübarek olsun sizin de kızlaar herkese günaydın bol kazançlı az zararlı stressiz bir gün diliyorum... Bu arada böcük senden de bekliyoruz hikayeni sengözlerimebaksanab :nazar:

Kızlar günaydın herkese,

Öncelikle özür diliyorum dün akşam müdür başıma dikildi ve çıkışa kadar beni tuttu. :( Giremedim... Ama sayfaları okudum ve o da neeeee hikayesi bana benzeyen biri varmış burda. :) gulpembe :):)

Bizde bir arkadaşlık sitesinde tanıştık şöyleki, en samimi iş arkadaşım bir siteye üyeydi, orada benim aşkımla oyun falan oynuyorlarmış beni de davet etti siteye üye oldum ve aşkımla tanıştık 2 hafta kadar msnde, sitede konuştuk, arkasından benle buluşmak istediğini söyledi ben korktum olmaz dedim. :) -tatlicadiarzu-
Sonra benden cebimi istedi bende düşündüm düşündüm ama verdim arkadaşım bana kızdı "İnternette tanıştığın adama numaranı nasıl verirsin" dedi iyice korktum ama çok da merak ediyordum, neyse konuşmaya başladıktan 3 hafta sonra buluştuk. delikafadulden
Fotoğraflarımızı gördüğümüz için hemen tanıdık birbirimizi ve o buluşmadan sonra bir daha hiç ayrılmadık. :)
Ben nette tanıştığımızı saklamıyorum ama o anlatmayalım insanlar hakkımızda yanlış düşünür diyor..
Kızlar ama onu bir tanısanız, gerçek hayatta onun kadar dürüst birisini bulamayacağıma inanırsınız...
Tabi herkesin sevgilisi kendine mükemmeldir. :) :delphin:

şuan kımseyı ıstemıyorum hayatmda geçmışın ızlerı hala bende var aman salla boşver dıyorum kendıme sağlıklı olduma şükredıyorum ama erkeklere asla guvenmıyorum o yuzden keşke bı hıkaye olsada anlatsam

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: ne denirki cok duygulandım ya senağlama ben böle ask hikayeleri okuyunca senağlama :utangac: burcucum cok güzel kaderdasmısız ALLAH onları bizim basımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

Amin pembeciğim...

böcüğüm en güzel hikaye seninki olacak. yerimseniben

Aysun sana da günaydın hoşgeldin...

benım mı yok nerdeee:delphin: aman kalsın ya ıstemez sımdılık yalnızları oynamak cok guzel kım uğrascak bıde erkekle
ama benımde hoşlandığım bırı vardı ama cok uzak 10 ekımde ıst geldı maclara gdııyoduk çarşıdan ark olur kendısı kayserıde yasıo 10 ekımde 2008 tanıstık sonra öle devam edıyo ama olmaz gıbı 2012de evlenırık dıo delı o yuzden pek yüz vermıyom kafam zatı cok karısık ama cok ı bı dost

hayatın bize neler getircegi bellii olmazz böcügüm ama hayırlısını getirsin biz mutlu olcaksak getirsin bütün mutlulukları elbette bigün böcük ben geldim dicek sana sende cok mutlu ve cok asık olcaksın her insan mutlulugu hakediyor offf ne arabesk oldu be

buaralar böle kabul edin beni ne yapam elimde değil cok duygusalım :jeyyar:

Back