• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ay sizin imzalarınızı, takvimlerinizi yesinler :)
tazmanya canavarım süpermiş :lepi:

utanma utanma pembem, çok şeker olmuş, ben onun çizgi filmine bayılırdım küçükken :)

Aşkım bana da hep tarzan der... :) Soğuk havalarde ince giyiniyorum diye. :)

Kızlar çok özel değilse bir şey sormak istiyorum... Nasıl tanıştınız???

dikkat et burcu :nazar: benm kardeşimde öle tarzan gibi giyiniyordu bronsişt olduu ... ben anlatcam ama yadırgamak yok :utangac:

ne yadırgaması aşkol, seni yadırgayan ölsün :mymeka:

evet ben oluyom atom karınca ben ona göre biraz ufacıkımda :utangac: :nazar: biz internette bi arkadaslık sitesinde tanıstık :utangac: salsı günü idi bende o hafta ailemn yanında gidicektim hersey ayarlanmıstı tazmanyamda bulusalım dedi dedim böle böle ben gidicem yazlıga cumartesi yola cıktım pazar istanbula döncektim oda dediki ben pazar günü gelem dedi otogara bende gel dedim 20 haziran tanıstık 25 haziranda bulustuk :utangac: beraber istanbula döndük köprü üstünde cıkma teklifi etti bende dedimki nere cıkıyoz delikafadulden ozmandan beri devam ediyor :asigim: :nazar: benm hikayem böle sizler peki

eee haneee yorumlarrr hane alkısss hane sizin hikayeler :enbuyukkk:

amaaan dert ettiğin şeye bak böle tanışıpta evlenen nice insanlar var bence şu zamanda çok normal bişi sonuçta realiteye dökülmüş sanal kalmamış tanışmışsın sonradan severek devam etmiş :asigim:
Benim aşkım da arkadaşımın abisi idi beni görmüş beğenmiş sora arkadaşım arabuluculuk yaptı falan. hatta önce ayrı şehirlerdeydik ben burdan ayrılmam diince kalktı geldi çocuk buraya yerleşti canım benim yaaa :asigim::nazar:

eee haneee yorumlarrr hane alkısss hane sizin hikayeler :enbuyukkk:

şak şak şak şak canım Allah nazalardan korusun, benim arkadaşlarım var netten tanışıp şimdi çocukları olan :)))

amaaan dert ettiğin şeye bak böle tanışıpta evlenen nice insanlar var bence şu zamanda çok normal bişi sonuçta realiteye dökülmüş sanal kalmamış tanışmışsın sonradan severek devam etmiş :asigim:
Benim aşkım da arkadaşımın abisi idi beni görmüş beğenmiş sora arkadaşım arabuluculuk yaptı falan. hatta önce ayrı şehirlerdeydik ben burdan ayrılmam diince kalktı geldi çocuk buraya yerleşti canım benim yaaa :asigim::nazar:

ooo şehir değiştiren evini barkını bırakıp, yerini yurdunu değiştirdiğine göre sizin durum çok parlak , maşallah :nazar:

benim çok işim var kızlar, sırf çok merak ettiğim için bekledim, ben sonra yazarım söz :)

gasoline burcu buraya gasoline burcu buraya gasoline burcu buraya ee tabiki böcükü unutmamak gerek

Back