ah ah çok dertliyim

pişmalık zor zanat ben beceremiyorum hem pişmanm hem değilim. evet ona rezil oldum ama hiç bişeyi olamamaktansa rezil olmayı kanul ediyorum. benden nefret ediyor bana karşı bişey hissetmemesindense buna bile katlanırım

asistan öğrenci ilişkisine nasl baktığını dfalarca sordm laf arasında hoş karşılamıyordu. kendimi riske atamam asla olmaz diyordu hep

sizin ki sevgili olmak değil ki sevgili kavramını yanlış anlamışsınız sanırım

Ama bu size bir fayda sağlamaz ki.Sizin de bir hayatınız var ve yeryüzündeki tek kişi o değil.Mutlu olmanız için çabalamanız gerek.Bazen bunu yapabilmek için olduğunuzdan başka yollara sapmanız gerekebilir.
Belki çok sevmişsinizdir şuan aşık gözüyle yazıyorsunuzdur ama kendinize gelip ''ben napıyorum ya'' dediğiniz an gerçekten pişman olacaksınız.

Bakın asistanlarin öğrencilerle bu şekilde bir duygusal bağ kurmalari mümkün değil. Olmaz bencr hic bir asistan böyle bir hataya düşmez. Öncelikle sizin öğrenci konumundan çıkmanız gerek.

Neyse, yaptığınız çok çocukça. Ama buraya dünyanın en kötü şeyini yapmışsiniz gibi yazmayacağım hatadir olur. Ucuz kurtulmuşsunuz ki adam sizi rezil etmemiş. Ama artik bundan sonra bu ilişkinin oluru yok inanin. Bi kere ilişki icin en önemli şey güven degil mi? Yalanlardan sonra güvenemez size.

Kesinlikle adamla konuşmayi görüşmeyi bırakıp yolunuza bakin. Zaten yeterince rezil duruma düşmüşsunuz daha nasil okulda yüzüne bakabileceksiniz adamin unutun onu okulda da cok karsilasmamaya çalışın

ben onu en son 20 şubatta aradım sonrasında ne mesaj ne bişey sadece bakıyorum öyle uzaktan uzaktan. onu rahatsız etmem. o adım atarsa-ki atmayacak gibi-olur yokda ben bişey yapmam daha

yoo öyle düşünmüyorum ama beni sevmişti eminim
Seni sevdiğine nasıl emin olabikirsinki bi kere gözlerine bakmamış, oturup yüzyüze konuşmamissiniz. sadece telefonda konuşarak sevgili de pek olunabilecegini sanmıyorum...
Bu kadar israrla ona yaklasmana yuzlerce yalan söylemene rağmen resmen seni rencide etmeden hayatından çıkarmış adam.bunun için sukretmelisin bence sende artık önüne bakmalisin.hiçbi koşulda oluru yok bu işin

Yahu telefonda edilen üç beş sohbetle seni sevdi hemen öyle mi? Allah aşkına hangi dünyada yaşıyorsunuz? İnsan görmediği birini se ve mez! Dokunmadığı, kokusunu almadığı, gözlerine bakmadığı insanı sevemez. Aşırı ilgin hoşuna gitmiş ego tatmini yapmış. Sen olduğunu anlayınca da silmiş, bitirmiş aranızdaki iletişimi. Çünkü senden azıcık bile hoşlanmıyor. Bir parça hoşlansaydı engellemek yerine kim olduğunu bildiğini söyler iletişim kurardı tekrar. Umarım bu seni kendine getirir.

ben bbundan sonra olur iddasında değilim zaten. ama onunla aylarca konuşan bendim. annesi ablası herkesle konuştum. o beni görmüyordu ama ben onu an be an takip ediyordum sevgisinden eminim

özgüvenim olmasa bu işlere kalkışmazdım zaten. sevgili olma olayını anlayacak yaştayım. ve onu çok iyi tanıyorum
bilmem bana biraz senin ki cahil cesareti gibi geldi.Çok iyi tanıyosun demek!burda yıllarca evli olan insanlar tanıyamamışım deyip boşanıyor sen ne kadar tanıyor olabilirsinki

sevgi ile aşk farklı seyler arkadaşlarç bana aşıktı iddasında değilim ben. şuanki tepkisinin nedenini kestiremesemde onu tanıyorum ve sevdiğini biliyorum. olmamasının sebebi yalanlarım

Sen sadece kendini avutmussun o kadar yani tek taraflı sevgi seninki

bilmem bana biraz senin ki cahil cesareti gibi geldi.Çok iyi tanıyosun demek!burda yıllarca evli olan insanlar tanıyamamışım deyip boşanıyor sen ne kadar tanıyor olabilirsinki
cahil cesareti evet olabilir.. benim yüksem iddalarım yok. ben onun daldığında ne düşündüğünü hisseden biriyim yada yutkunduğunda hangi kelimeyi yuttuğunu. çok sevince hiisediyorsun

sevgi ile aşk farklı seyler arkadaşlarç bana aşıktı iddasında değilim ben. şuanki tepkisinin nedenini kestiremesemde onu tanıyorum ve sevdiğini biliyorum. olmamasının sebebi yalanlarım
Şu farkı bir açıklasana bizde öğrenelim sen çok bilgilisin biz bu kadar kişi bilmiyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…