Ah ah.. ben bunları düşünecek kız mıydım..

Gerçekten 21 yaşında bütün derdiniz annenizin kuzeni olan nişanlınız ve altınlar mı? Yazık...
Kız burda derdini açmış demekki zor durumdaki akıl istiyor bizde en iyisi ona akıl verelim onun aklını daha fazla karıştırmayalım dimi, Yazık felan demekte hiç yakışmıyor.. teşekkürler

Şu an her şey normal değil işte daha açık anlatayımben bunu ödetirim ölene kadar söylerim bu cümleler seven bir adamın değil artı bence bu adamın ilk çıldırmalık tepkisi de değil buna eminim eşelersek çıkar başka böyle çıldırdığı noktalar bahsettiğine göre durumu iyi bir çantaya bile bilmem kaç tl veren insan ufacık bir krizde sizi bu cümlelerle tehdit ediyor kindar biri daha büyük krizlerde sizce ne olur ? Oturun bunu düşünün kimse size git yüzüğü kafasına at demiyor ama bu çıldırmanın ilk olmadığını varsayarsak şimdiye kadar zaten bu nişanı ben olsam bozardım ama size en azından erteleyin biraz hayatın tadını çıkarın e okudum atandım sıra evlenmede tarzı ilerlemeyin gezin tozun biraz yaşayın görün tecrübe edinin ondan sonra hala evlenmek istiyor musunuz bir bakın böyle kör gözle aşık olduğunuz adam hala aynı kalacak mı gözünüzde o çocuk aklınızı beğenecek misiniz
Evet haklısınız, bunları müsait bir zamanda onunla konuşmak en doğrusu sanırım ondan böyle endişelerim olduğunu ona anlatacağım sonu ne olursa olsun..

Kız burda derdini açmış demekki zor durumdaki akıl istiyor bizde en iyisi ona akıl verelim onun aklını daha fazla karıştırmayalım dimi, Yazık felan demekte hiç yakışmıyor.. teşekkürler
Çok teşekkür ediyorum yazmak istediklerimi yazmışsınız ama ben onu yazmaya bile kafa yoramadım şuan...

Evet haklısınız, bunları müsait bir zamanda onunla konuşmak en doğrusu sanırım ondan böyle endişelerim olduğunu ona anlatacağım sonu ne olursa olsun..
Umarım doğru yolu görürsünüz ama bu tarz şeyler konuşmakla olacak gibi değil sonuçta söz dediğimiz şey uçup gider sinirliydim öylesine söyledim der geçer bir üyenin dediği gibi adamı test edin biraz

Valla su kadarini soyleyeyim anneme simdiden dunyanin lafini yapan adama hadi canim herkes yoluna derim..
Bu kadar laf yapmasi ilerde daha da cirkinleseceginin gostergesi her seye bir cevabi var..
Tabii karar senin ve ailenin hayirlisi olsun..
Annem benim herşeyim şuan pek dillendiremiyor bu mevzuyu bekliyorum elbette açılacak anneme bir saygısızlık bir yanlışını görsem merak etmeyin ben yakarım ortalığı şuan arkadan arkaya diye üstüne gitmiyorum kale almıyorum çünkü

Konuya ciddi bakamıyorum. Çünkü ortada daha 21 yaşında küçük bir kız var. Yaşınız evlilik için çok küçük. Biraz gezin dolaşın hayatı yaşayın tanıyın. Allahaşkına bok mu var evlenmekte. Koşa koşa evlenmekteki derdiniz nedir? İkincisi akraba evliliği yapmaktaki mantığınız nedir? Bir de şimdiden altın altın altın set set set muhabbetleri başlamış. Lanet gelsin ne altını bırakın ya. Öküz gibi bir eşiniz olacak şimdiden belli etmiş. Daha neyin derdindesiniz.

Konuya ciddi bakamıyorum. Çünkü ortada daha 21 yaşında küçük bir kız var. Yaşınız evlilik için çok küçük. Biraz gezin dolaşın hayatı yaşayın tanıyın. Allahaşkına bok mu var evlenmekte. Koşa koşa evlenmekteki derdiniz nedir? İkincisi akraba evliliği yapmaktaki mantığınız nedir? Bir de şimdiden altın altın altın set set set muhabbetleri başlamış. Lanet gelsin ne altını bırakın ya. Öküz gibi bir eşiniz olacak şimdiden belli etmiş. Daha neyin derdindesiniz.
Çok teşekkürler bazen rakamlar herşey demek değildir aklım başımda ki burada yazılanlara hak veriyorum sadece bir çözüm yolu arıyorum bir çıkış yolu sağolun güzel yorumunuz için 😅😅

Töbest bugün de bana teşekkür eden edene. Rica ederim 😂

Sevgili yeni üye, kendi yorumunuzu yapın başkalarının yorumlarına müdahale etmeye çalışmayın lütfen.

Keşke herkes mutlu olabilse herkes dengini bulabilse ama ne diyeyim..
Denginiz olmadığını düşündüğünüz biriyle mi nişanlısınız?

Daha 21 yaşındasınız, hayatınızın başındasınız. Aceleniz yok, denginiz olmadığını düşündüğünüz kişiden ayrılırsanız da denginizi bulabilmeniz için bir şansınız olur. Hayatınızın kontrolünü elinize alın. Üstelik ekonomik özgürlüğünüz de var, hiçbir şeye mecbur değilsiniz. Mutsuz bir evliliği devam ettirdiğinizde ya da boşandığınızda annenizi daha çok üzeceksiniz. Azıcık bencil olun ki hayatınızı yakmayın şu aşamada.

Daha 21 yaşındasınız, hayatınızın başındasınız. Aceleniz yok, denginiz olmadığını düşündüğünüz kişiden ayrılırsanız da denginizi bulabilmeniz için bir şansınız olur. Hayatınızın kontrolünü elinize alın. Üstelik ekonomik özgürlüğünüz de var, hiçbir şeye mecbur değilsiniz. Mutsuz bir evliliği devam ettirdiğinizde ya da boşandığınızda annenizi daha çok üzeceksiniz. Azıcık bencil olun ki hayatınızı yakmayın şu aşamada.
Şu şartlarda o evlilik yapılırsa boşanma ihtimali söz konusu olacak mı sence?

Bakın nişanlım gerçekten aslında ikimiz ele alındığımızda dengim biri bir çok konuda bana çok tolere gösterir kendisi üniversite bitirmiş şuan akademisyenlik yapıyor okumayı gezmeyi seven saygılı ve kibar bir adam ama bu mevzu olunca annemi zorlamak istemiyorum diyor annen neden böyle yapıyor diyor sanki annem altını kendine alacak gibi yorumluyor onu seviyorum çok güzel yönleri var merhametli bir adam ama işte bunlar da başımıza geldi nasıl yok sayayım ki..

Yorumunuz ve iyi niyetiniz için çok teşekkür ediyorum söylediklerinizde haklısınız açıkcası teyzem kendi kuzeniyle evli kendisi de bunları hep yaşadı ama işte ben kendimi böyle bişeyin içine attım ailem de kimi istediysem ona verdi beni üzmediler ben de onları üzmekten korkuyorum.
Bana kalırsa boşanmak kötü bir şey değil ama ben toplumun ortalamasından farklı düşünüyorum. Özellikle doğu kültürüne göre...
Boşanmalarda yaşanabilecek çiğlikleri düşünürsen, nişan atmak hiç bir şey değil.
Bütün sülalenin evliliğin detayları hakkında konuştuğu bir ortam.
Eminim sen zaten daha iyi biliyorsun.
Maalesef yatak odası muhabbetlerine kadar düşüyor konu. Çünkü kimse kimseden çekinmiyor.
Yabancı aileler olunca elalem kendi akrabasından detayları gizler ama böyle evlilikte olanda olmayanda üstüne katarak anlatılır.
Mesele altın meselesi değil sen onun farkına bir var.
Ailemi üzmek istemiyorum diyerek evlenmek sonra dönmek daha sıkıntı.
Boşver şimdi oturun ağlayın, yarın ağlamaktan iyidir.
Aklında acaba yoksa bir acaba de, acaba varsa hiç düşünme bırak.
Adamın öyle bağırıp çığırıp tehditleri falan hiç hoş değil.
Sen otur düşün taşın.

Son düzenleme:
Gerçekten 21 yaşında bütün derdiniz annenizin kuzeni olan nişanlınız ve altınlar mı? Yazık...
Afedersiniz ama neden yazik? Hanimefendi hemsire oldugunu, dogu sehrinde yasadigini, memleketinin burasi oldugunu yazmis oranin kulturunde de evlenme, sonrasinda da altin var demekki ne var bunda yaziklik? Meslegini eline almis evlenmeye karar vermis, keske akrabasi olmasaymis ama olmus kendisi de saglikci olduguna gore arastirip onlemini alir. Kusura bakmayin ama bu tavriniz cok incitici. Herkes ayni tarz hayat yasamak zorunda degil ayrica sizin tavriniz daha modern bir tavir da degil. Yazik diyerek yorum yapmaniz disardan son derece yersiz gorunuyor bilginize.

Çok teşekkürler bazen rakamlar herşey demek değildir aklım başımda ki burada yazılanlara hak veriyorum sadece bir çözüm yolu arıyorum bir çıkış yolu sağolun güzel yorumunuz için 😅😅
Vay be. Bazen bu forumda evlenip başıma şunlar bunlar geldi diyen kadınlar oluyor ya. Onlar da böyleydi demekki. Yolunuz açık olsun.

Bana kalırsa boşanmak kötü bir şey değil ama ben toplumun ortalamasından farklı düşünüyorum.
Boşanmalarda yaşanabilecek çiğlikleri düşünürsen, nişan atmak hiç bir şey değil.
Bütün sülalenin evliliğin detayları hakkında konuştuğu bir ortam.
Eminim sen zaten daha iyi biliyorsun.
Maalesef yatak odası muhabbetlerine kadar düşüyor konu. Çünkü kimse kimseden çekinmiyor.
Yabancı aileler olunca elalem kendi akrabasından detayları gizler ama böyle evlilikte olanda olmayanda üstüne katarak anlatılır.
Mesele altın meselesi değil sen onun farkına bir var.
Ailemi üzmek istemiyorum diyerek evlenmek sonra dönmek daha sıkıntı.
Boşver şimdi oturun ağlayın, yarın ağlamaktan iyidir.
Aklında acaba yoksa bir acaba de, acaba varsa hiç düşünme bırak.
Adamın öyle bağırıp çığırıp tehditleri falan hiç hoş değil.
Sen otur düşün taşın.
İşte beni de üzen bu ya adam özünde hiç böyle biri değil niye bu mevzuda böyle yaptı anlamıyorum gerçekten yani kafam allak bullak oluyor bunlar büyük kararlar..

X