ah ablacigim

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
arkadaslar iyi aksamlar benim derdimde ablam cok kötü tartistik bugün kendisi esinden ayrildi 14 yasindada bir kizi var simdi gelelim sorunumuza ablam esinden cok kötü ayrilmisti iste eski esi daha ablamla evliyken baska biriyle yasamaya falan baslamisti ve daha kizi iki yasindayken annemlerle kalmaya basladilar ve simdi ablam tutturmus verecegim cocugu babasina o baksin diyor bu arada eski enistemde maddi manevi hicbir sekilde destek olmamis bayramlarda falan o cocugunu arayip sormamistir bile düsünün yani bende dedimki ya öyle bir sorumsuz insana nasil güveneceksin cünkü gercekten umrunda degil birde evde üvey anne var ablam söylemiyor ama söyle düsünüyor eminim artik ben nasil öbür kadin gelince ayrildiysam cocugu gönderirsem ayrilirlar diye düsünüyor ve en kötüsü hala eski esiyle birlesmeyi falan düsünüyr bende bugün dedimki artik cünkü yegenimin yaninda ikide bir verecegim babasina birazda o baksin diye konusuyo ya dedim artik kabul et o senide ccugunuda sildi ayrilan sadece sen degilsin esinden kendine gel artik dedim cünkü biktirdi artik bizi bilmiyor saniyr ama tel acip eski esine yalvarmalarmi isterseniz eski kv evine gidip yalvarmalarmi istersiniz kendini bu kadar asagilamasina artik ben dayanamiyorum dedim iste kendinegel artik diye basladi bu sefer hep sizin yüzünüzdenniye güya yeni ayrildigindaannemler falan dedmisler sakin cocugunu birakma öyle sorumsuz babaya dedik diye cocugu biraksaymis eski kocasi pesinden kosarmis allah askina arkadaslar inanin bir taraftan cok üzülüyorum bir yandanda cok kiziyrum bir akil verin nolur

Ablanızın şuan nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çözemedim. Yıllar öncesine dönmüş kafasında bazı şeyleri silip tekrar canlandırıyor, acabalarla yaşıyor. Siz ne derseniz diyin kabul edeceğini düşünmüyorum. Belki bir uzmanla görüştürseniz, konuşsa içini dökse tarafsız bir gözden kendini görmeye çalışsa... Bilemedim ki, ama çok üzüldüm ablanızın en çok da yeğeninizin durumuna...

sagol canim cevabin icin bende yegenim icin üzülüyorum ve bu yüzden sert ciktim zaten cok cok degisik hareketleri var tamam kolay degildi hic yasadiklari kabul ama bir cocugu var ve güclü olmak zorunda ve ablamin huyudur önceen belli dedigim dediktir yani birde acikcasi bilmiyorum korkuyorumda gecenler diyor iste biri benim camasirimi balkondan alip büyü yaptirmis dedi ertesigün cikti gitti eski esinin yanina dogruysa diyor beni bir hocaya götürdü bende dedimki nasil hocaymisda birgünde iyilestin bu seferde kavga ediyoruz

sanki konduramiyorum bilmiyorm hastalikmi bu sürekli gecmise takilmak sürekli bir umut icinde hala zannediyorki esi gelecek birsey olmmis gibi devam edecekler ama bizimkinin hayali bu öbürü evlendi falan acaba hastalikmidir bu doktorada gitti iste diyorumya aldtilmayi hala sindiremedi diyorki doktora anlattim odadaki herkes sasirdi senin gibi bir kadini nasil aldatir diye diyor sürekl bu cümle diyorumya sindiremiyor bu olayi hala

ablanın psikolojisi fena bozulmuş bence. kolay değil tabi. bu şekilde çocuğunun da psikolojisini ciddi şekilde bozacak. bir an önce psikoloğa götür ablanı.

Erkekler çocukla geri gelseydi, hepimiz yapardık bir tane ömür boyu, oh...
Bence ablana acil bir uzman desteği lazım

gitti doktora kac defa birsey yok dediler diyorumya hirs yapiyor hala bende diyorumki kabul et bitti diye seviyormudur nedir hala soruncada nesini sevecegim diyor cok dedik ccugu kücüken bak evlen iyi birisi karsina cikarsa falan dedik yok ben üveybabayla nasil büyütürüm cocugumu dedi inanin yegenimede okadar güzel bakarki ama son zamanlar ne olduysa takti kafaya calismiyor malesef cünkü bir zaman calismisti bizim toplumda dul kadin olayi vardir o yüzden dedikodu falan olmadan cikti bilmiyorum onami üzüleyim anncigimemi yoksa yegenimemi

seni de çocugunu da sildi biraz sert olmuş bence hele de bu psikolojide birine aynı şey senin de basına gelebilir bi gün duymak istemezsin di mi daha sakin daha yapıcı umut verici anlatın vaktini dolduracak işler bulun geçici bi süreç böyle yaparak atlatmasına yardım edemezsin

nişanlısından ayrılan bi arkadasım vardı bir de evli 2 çocuklu kocasına aşık bi arkadasım vardı durmadan eşine taptıgını anlatırdı..nişanlısından ayrılan arkadaşım bi gün ona kahveye gidip ağlıyor dertleşmek istiyor evli olan arkadasım da ona kabul et artık bitti o seni sevmiyor aklını basına al diye cıkışmıştı küstüler arkadasım cok cok kırıldı çünkü bazen sözlerin ayarını bulmak şart.sonra aradan 2yıl geçti evli olan arkadasımı eşi terk etti beş kuruşsuz ikiz çocuklarla ortada kaldı biz de onun eşinin sorumsuzluğunu biliyorduk ama yüzüne vurmadık hiç üzmedik kendi anlasın diye ya nedense aklıma bu geldi cevremizdekiler dertliyse destek cıkmalıyız su an senin tuzun kuru ama o ne halde kim bilir yıkılmış destek ol iyimser ol güzel cümleler kur bence.inş.ablan ilerde ona layık bir adamla mutlu bir yuva kursun .

mesajinizi yeni gördüm tuzunuz kuru gibi birsey yazmissiniz pardonda benimmi tuzum kuru neyse senelerdir destek oluyorum ben ama artik nasil anlatsam saplanti haline getirmis durumda ve bunu yapmam gerekiyordu cükü öbür adam evini yolunu bulmus cocugu bile olacakmis ne demem gerekiyordu ablam tek basina degil bir cocugu var hemde kiz cocugu gecmisi sürekli hatirlayip ona göre yasanmazki biliyorum hic kolay degil ama artik kabullenip silkinmesi lazim cünkü ablam sanki yeni olmus gibi hergün onun yasini tutuyor yinede tesekkür edrim yorumlariniz icin

haklısın canım
ablana iyilik etmeye çabalıyorsun
ama ablan kabullenmekte güçlük çekiyor
seni de yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…