arkadaslar iyi aksamlar benim derdimde ablam cok kötü tartistik bugün kendisi esinden ayrildi 14 yasindada bir kizi var simdi gelelim sorunumuza ablam esinden cok kötü ayrilmisti iste eski esi daha ablamla evliyken baska biriyle yasamaya falan baslamisti ve daha kizi iki yasindayken annemlerle kalmaya basladilar ve simdi ablam tutturmus verecegim cocugu babasina o baksin diyor bu arada eski enistemde maddi manevi hicbir sekilde destek olmamis bayramlarda falan o cocugunu arayip sormamistir bile düsünün yani bende dedimki ya öyle bir sorumsuz insana nasil güveneceksin cünkü gercekten umrunda degil birde evde üvey anne var ablam söylemiyor ama söyle düsünüyor eminim artik ben nasil öbür kadin gelince ayrildiysam cocugu gönderirsem ayrilirlar diye düsünüyor ve en kötüsü hala eski esiyle birlesmeyi falan düsünüyr bende bugün dedimki artik cünkü yegenimin yaninda ikide bir verecegim babasina birazda o baksin diye konusuyo ya dedim artik kabul et o senide ccugunuda sildi ayrilan sadece sen degilsin esinden kendine gel artik dedim cünkü biktirdi artik bizi bilmiyor saniyr ama tel acip eski esine yalvarmalarmi isterseniz eski kv evine gidip yalvarmalarmi istersiniz kendini bu kadar asagilamasina artik ben dayanamiyorum dedim iste kendinegel artik diye basladi bu sefer hep sizin yüzünüzden
niye güya yeni ayrildigindaannemler falan dedmisler sakin cocugunu birakma öyle sorumsuz babaya dedik diye cocugu biraksaymis eski kocasi pesinden kosarmis allah askina arkadaslar inanin bir taraftan cok üzülüyorum bir yandanda cok kiziyrum bir akil verin nolur