- 25 Temmuz 2013
- 12.801
- 52.314
- Konu Sahibi Firstnight
Sorunu çözmeye çalışsın. Madem dişten kaynaklandığı kesin başka bir dişçiye görünsün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası bu sebepten bosanani yadirgamam. Yakınım olan birinin ağzı da çok pis kokuyordu yanına yaklaşınca nefesimi tutuyordum, kaldı ki sizin eşiniz sizi hayal edemiyorum zor bir durum. Neyse ki bizim ki çürük dişi çektirdi kurtulduk kokudan.Merhaba. Eşimle bir buçuk senedir evliyiz. Sonradan ortaya çıkan bir diş problemi oldu ve defalarca dişini yaptırmasına rağmen sıkıntı çözülmedi. Yaklaşık bir senedir feci bir ağız kokusu sıkıntısı var. Bende bu durum hem genel hem de cinsel bir tiksinti oluşturdu. Cinsellikten artık asla keyif alamıyorum. Ağzı pismiş gibi geliyor ve o esnada kusmamaya çalışıyorum. Bu koku nedeniyle eşimden soğudum. Boşanmak abartılı bir tepki mi olur? Bu tiksinti geçer mi? Ne yapacağım bilmiyorum insan ağzı kokuyor diye bir yuvayı yıkar mı? Kafam çok karışık.
Bence borç harç yaptırın bu işi.Uzun bir süre kanal tedavisi uyguladılar en son ihtimal çekeriz dediler. Tekrar doktora gidemedi çünkü ikimiz de iş bulamadık hala kira zor ödeniyor. Tekrar doktora gidip kontrol ettirecek parası yok ve ben kendimi çok mutsuz çok tükenmiş hissediyorum.
Eşiniz kendinize bakmazsa anlarım ama sağlık sorunu varmış.Esinizi bu şekilde rencide etmeyin bence.Merhaba. Eşimle bir buçuk senedir evliyiz. Sonradan ortaya çıkan bir diş problemi oldu ve defalarca dişini yaptırmasına rağmen sıkıntı çözülmedi. Yaklaşık bir senedir feci bir ağız kokusu sıkıntısı var. Bende bu durum hem genel hem de cinsel bir tiksinti oluşturdu. Cinsellikten artık asla keyif alamıyorum. Ağzı pismiş gibi geliyor ve o esnada kusmamaya çalışıyorum. Bu koku nedeniyle eşimden soğudum. Boşanmak abartılı bir tepki mi olur? Bu tiksinti geçer mi? Ne yapacağım bilmiyorum insan ağzı kokuyor diye bir yuvayı yıkar mı? Kafam çok karışık.
Vay arkadaş ağzı kokuyor diye boşanmak nedir sen boşanırda bu adamın ahını alırsan yarın daha kötülerine denk gelirsin . Nice içipte ağzı pis kokanlar var , temizliğine dikkat etmeyip pis kokan insanlar var . Sen bi empati kurda kendini bi koy eşinin yerine ,sen aynı durumda olsaydın eşin seni boşamaya kalksaydı o zaman ne yapardın bi düşün . Tee Allahım yaa ne günlere kaldık rahatlıktan kudurmak bu olsa gerekMerhaba. Eşimle bir buçuk senedir evliyiz. Sonradan ortaya çıkan bir diş problemi oldu ve defalarca dişini yaptırmasına rağmen sıkıntı çözülmedi. Yaklaşık bir senedir feci bir ağız kokusu sıkıntısı var. Bende bu durum hem genel hem de cinsel bir tiksinti oluşturdu. Cinsellikten artık asla keyif alamıyorum. Ağzı pismiş gibi geliyor ve o esnada kusmamaya çalışıyorum. Bu koku nedeniyle eşimden soğudum. Boşanmak abartılı bir tepki mi olur? Bu tiksinti geçer mi? Ne yapacağım bilmiyorum insan ağzı kokuyor diye bir yuvayı yıkar mı? Kafam çok karışık.