- 9 Şubat 2010
- 17.834
- 39.757
- Konu Sahibi bilgichatun
Bundan sonraki hayatınız gönlünüze göre olur inşallahBen de böyle çılgın seviyorum ve hatta daha neler seviyorum ama bunlar da tek başına yapılmıyor. Çılgın rahibe mod on.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonraki hayatınız gönlünüze göre olur inşallahBen de böyle çılgın seviyorum ve hatta daha neler seviyorum ama bunlar da tek başına yapılmıyor. Çılgın rahibe mod on.
Erkek arkadaşım bana agzin kokuyor dedi hic alinmadim gucenmedim aa oylemi kusura bakma seni bu kokuya maruz bıraktım dedim ve snrasinda dikkat ettim ondan snrada oyle bsy hic demedi ben sordum sürekli agzim kokuyor mu diye bunda alınacak edecek bsy yok acaba biraz sert bi dille mi soylediniz bilemedimMerhaba 5 yıllık evliyiz. Eşim penisine dokunmamı, okşamamı istiyor ama ben hiç istemiyorum. Dokunmak bana çok itici geliyor. Bir başka konu da, eşimin ağzı bazen çok kötü kokuyor. O zaman ben cinsellikten soğuyorum. Aslında seksten zevk alıyorum ve orgazm da oluyorum ama ağzının koktuğu günler hiç yapmak istemiyorum orgazm da olamıyorum. Eşime ağzının kötü koktuğunu söylediğimde çok bozuluyor ve seks yapmaktan soğuduğunu söylüyor.Bazen ağzın kokuyo demiyorum da seksten önce diyorum ki hadi önce dişimizi fırçalayalım ama ona da bozuluyor. Normalde çok istekliyken ağzının koktuğunu söyledikten sonra 1 hafta hiç yanaşmadı bile bana.Halbuki o benim eşim, ağzının kötü koktuğunu niye söylemeyeyim ki neden bu kadar bozuluyor?Ona da söylüyorum ben bunu sana neden söylemeyeyim ki sen benim eşimsin diyorum.Sigara içmiyor, dişlerini de fırçalıyor.neden kokuyor bilmiyorum.Çok çıkmaza girdim. Bu penise dokunma meselesi ve ağız kokusu yüzünden cinsel anlamda soğumamızdan korkuyorum. lütfen bişeyler yazın bir çözüm bulamıyorum Ben mi çok anormalim penisine dokunmak istemediğim için? bunu nasıl aşabilirim? ya da ağız kokusunu çok mu abartıyorum? fosur fosur sigara içen erkeklerin eşleri rahatsız olsa da hiç olmuyormuş gibi orgazm olarak seks yapabiliyorlar mı acaba?
onu da söyledim gitmeyeceğim dişçiye falan ne dicem gidip de ağzım kokuyor mu dicem diyor iş inada bindi
Bence de eşim artık rahat bırak şeyimi diyor, oruç oruç taciz edincePenise dokunmadan nasıl sevısıyorsunuz ya
Ayyy hayatım boyunca herhangi bir insana su şekilde mesaj atamam galiba birazda bana öğretseniiz su olayı Mahmut abi gibi konuşuyorum adamlaHayatım sen de bir mesaj at adamı ısıt gündüzden.
“Bu gece seni çok istiyorum, sen efendi ol ben de senin Seks kölen olayım. Ama bakımlı bir efendi istiyorum zira çok yakından ilgileneceğim her noktanla..” diye mesaj yaz.
Hala inada bindiriyorsa Battal boy çöp poşetine koy at gitsin bu mesaja Çelik olsa dayanmaz erir.
Taciz severiz taciz seksin bir parçası daha dogrusu sekse hazırlayan önemli unsurlardanBence de eşim artık rahat bırak şeyimi diyor, oruç oruç taciz edince
ay çok teşekkür ederim çok destek oldunuz bundan sonra her derdimi buraya yazacağımYaparsın konu açıp sorman bile bir adım ilerletti seni . Biraz cilve kat işin içine akşamdan kışkırt ağzını da fırçalar temizler . Çekinmeden dokun zevk alacaksın hoşuna gidecektir . Ilaç vs kullanıyorsa oda koku yapabilir bu arada . Biraz farklı hareketlerle sasirt onu kendine daha çok dikkat edecektir .
tutumu çok yanlış da nasıl düzelir bilemiyorum diğer konuya gelince burda sizlerle cesaret edebiliyorum deniyorum bakalımAğız kokusu önemli bir sorun. Bir sağlık sorununa işaret edebilir. Cinsellikten de soğutur yani haklısınız. Ancak eşinizin tutumu bence çok yanlış. Ağzının koktuğunu söylediğinizde utanabilir, ama buna küsmek, bozulmak çok saçma, sizin rahatsız olacağınızı bile bile buna bir çare bulmaması da çok yanlış.
Penisine dokunmak istememeniz ilginç geldi bana. Kendinizi anormalim falan diye suçlamayın ama neden dokunmak istemiyorsunuz acaba?
Allahım sana geliyorum:)En önemlisi kulağına fısıldadıkların, onu ne kadar istediğini gösterdiğin. Ama bu bangır bangır değil fısıltıyla olacak
Elllerin ensesinde, saçlarında sırtında gezsin. Özellikle misyonerdeyken beline kalçalarına sıkı şekilde dokunun, tırnaklayın. Kalçalarından-anüse yakın- kendi içinize doğru itin. ( homofobik olmayın erkekler bu harekete bayılır. )boynunu, kulağını çenesini öpün emin yalayın.
Birleşme olana kadar asıl keyif birleşmeden sonra max 15 dk dayanılıyor.
Dogumdan sonra 40 miz ciktiktan snraki ilk beyime atacagim mesaj olacakHayatım sen de bir mesaj at adamı ısıt gündüzden.
“Bu gece seni çok istiyorum, sen efendi ol ben de senin Seks kölen olayım. Ama bakımlı bir efendi istiyorum zira çok yakından ilgileneceğim her noktanla..” diye mesaj yaz.
Hala inada bindiriyorsa Battal boy çöp poşetine koy at gitsin bu mesaja Çelik olsa dayanmaz erir.
Bence anlaşma yapın o ağız kokusu nu sende penis korkusunu yenmek için. O diş fırçalarsa sende dokun. Biriniz dişçiye biriniz psikoloğa gitmelisinis aslında. Muhtemelen küçükken bilincinde bi şey var bu kadar rahatsız ediyorsa.Merhaba 5 yıllık evliyiz. Eşim penisine dokunmamı, okşamamı istiyor ama ben hiç istemiyorum. Dokunmak bana çok itici geliyor. Bir başka konu da, eşimin ağzı bazen çok kötü kokuyor. O zaman ben cinsellikten soğuyorum. Aslında seksten zevk alıyorum ve orgazm da oluyorum ama ağzının koktuğu günler hiç yapmak istemiyorum orgazm da olamıyorum. Eşime ağzının kötü koktuğunu söylediğimde çok bozuluyor ve seks yapmaktan soğuduğunu söylüyor.Bazen ağzın kokuyo demiyorum da seksten önce diyorum ki hadi önce dişimizi fırçalayalım ama ona da bozuluyor. Normalde çok istekliyken ağzının koktuğunu söyledikten sonra 1 hafta hiç yanaşmadı bile bana.Halbuki o benim eşim, ağzının kötü koktuğunu niye söylemeyeyim ki neden bu kadar bozuluyor?Ona da söylüyorum ben bunu sana neden söylemeyeyim ki sen benim eşimsin diyorum.Sigara içmiyor, dişlerini de fırçalıyor.neden kokuyor bilmiyorum.Çok çıkmaza girdim. Bu penise dokunma meselesi ve ağız kokusu yüzünden cinsel anlamda soğumamızdan korkuyorum. lütfen bişeyler yazın bir çözüm bulamıyorum Ben mi çok anormalim penisine dokunmak istemediğim için? bunu nasıl aşabilirim? ya da ağız kokusunu çok mu abartıyorum? fosur fosur sigara içen erkeklerin eşleri rahatsız olsa da hiç olmuyormuş gibi orgazm olarak seks yapabiliyorlar mı acaba?
AhahahaaaHayatım sen de bir mesaj at adamı ısıt gündüzden.