- 16 Eylül 2020
- 34
- 52
- 34
- Konu Sahibi bilgichatun
ön sevişme yapıyoruz da.. o şekilde değildi tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En önemlisi kulağına fısıldadıkların, onu ne kadar istediğini gösterdiğin. Ama bu bangır bangır değil fısıltıyla olacakön sevişme yapıyoruz da.. o şekilde değildi tabi
Yaparsın konu açıp sorman bile bir adım ilerletti seni . Biraz cilve kat işin içine akşamdan kışkırt ağzını da fırçalar temizler . Çekinmeden dokun zevk alacaksın hoşuna gidecektir . Ilaç vs kullanıyorsa oda koku yapabilir bu arada . Biraz farklı hareketlerle sasirt onu kendine daha çok dikkat edecektir .bilemiyorum çekingenlik mi nedir ama artık bişeyler yapmam lazım 5 yıl oldu evleneli
Hayallerimi yazmissin valla bnmkide boyle cilgin seviyor alistim artik bende cilginlik vok guzelEn önemlisi kulağına fısıldadıkların, onu ne kadar istediğini gösterdiğin. Ama bu bangır bangır değil fısıltıyla olacak
Elllerin ensesinde, saçlarında sırtında gezsin. Özellikle misyonerdeyken beline kalçalarına sıkı şekilde dokunun, tırnaklayın. Kalçalarından-anüse yakın- kendi içinize doğru itin. ( homofobik olmayın erkekler bu harekete bayılır. )boynunu, kulağını çenesini öpün emin yalayın.
Birleşme olana kadar asıl keyif birleşmeden sonra max 15 dk dayanılıyor.
Ben de böyle çılgın seviyorum ve hatta daha neler seviyorum ama bunlar da tek başına yapılmıyor. Çılgın rahibe mod on.Hayallerimi yazmissin valla bnmkide boyle cilgin seviyor alistim artik bende cilginlik vok guzel
Biz yasiyoruz cok sukur geceligi giyecwksin karsisina cikacaksin los isik ortam olacak guzel seviseceksin cilginlar gibiBen de böyle çılgın seviyorum ve hatta daha neler seviyorum ama bunlar da tek başına yapılmıyor. Çılgın rahibe mod on.
Bebeğim boşandım ben eşim Yok malesef.Biz yasiyoruz cok sukur geceligi giyecwksin karsisina cikacaksin los isik ortam olacak guzel seviseceksin cilginlar gibi
Yaparsın konu açıp sorman bile bir adım ilerletti seni . Biraz cilve kat işin içine akşamdan kışkırt ağzını da fırçalar temizler . Çekinmeden dokun zevk alacaksın hoşuna gidecektir . Ilaç vs kullanıyorsa oda koku yapabilir bu arada . Biraz farklı hareketlerle sasirt onu kendine daha çok dikkat edecektir .
Yaparsın konu açıp sorman bile bir adım ilerletti seni . Biraz cilve kat işin içine akşamdan kışkırt ağzını da fırçalar temizler . Çekinmeden dokun zevk alacaksın hoşuna gidecektir . Ilaç vs kullanıyorsa oda koku yapabilir bu arada . Biraz farklı hareketlerle sasirt onu kendine daha çok dikkat edecektir . dişini sürekli fırç
penisle ilgilenme dışında diğer şeyleri yapıyorum fısıltı mısıltı. tek sorun o kısım bende cilve işve de varEn önemlisi kulağına fısıldadıkların, onu ne kadar istediğini gösterdiğin. Ama bu bangır bangır değil fısıltıyla olacak
Elllerin ensesinde, saçlarında sırtında gezsin. Özellikle misyonerdeyken beline kalçalarına sıkı şekilde dokunun, tırnaklayın. Kalçalarından-anüse yakın- kendi içinize doğru itin. ( homofobik olmayın erkekler bu harekete bayılır. )boynunu, kulağını çenesini öpün emin yalayın.
Birleşme olana kadar asıl keyif birleşmeden sonra max 15 dk dayanılıyor.
Isin zor o zamn canm En cok merak ettihim ama kimseye soramadigim bir konu zaten bu bosandiktan sonra nasil oluyor sonucta bir iliski evresi atlatiyorsunuzBebeğim boşandım ben eşim Yok malesef.
gecelik mecelik tanga filan her şeyim var seksi giyinmeyi severim. tek sorun o kısım bende. onu da halledersem tam olacak sanırımmBebeğim boşandım ben eşim Yok malesef.
çok teşekkür ederim. aslında çok cilveliyim kışkırtırım da ama tek sorun o kısım bendeYaparsın konu açıp sorman bile bir adım ilerletti seni . Biraz cilve kat işin içine akşamdan kışkırt ağzını da fırçalar temizler . Çekinmeden dokun zevk alacaksın hoşuna gidecektir . Ilaç vs kullanıyorsa oda koku yapabilir bu arada . Biraz farklı hareketlerle sasirt onu kendine daha çok dikkat edecektir .
Bir anda olmaz zaten o canmgecelik mecelik tanga filan her şeyim var seksi giyinmeyi severim. tek sorun o kısım bende. onu da halledersem tam olacak sanırımm
Hiçbir şey olmuyor. Cinsellik sadece cinsel tatminden ibaret bir şey değil. İşin içinde duygu, tutku, paylaşım, aşk var. Bunların hiçbiri mastürbasyonla sağlanır şeyler değil. Bir partner gerek ama pandemi koşullarında olamıyor. İnş aşı bize de çare olur. Duy sesimizi Sağlık BakanlığıIsin zor o zamn canm En cok merak ettihim ama kimseye soramadigim bir konu zaten bu bosandiktan sonra nasil oluyor sonucta bir iliski evresi atlatiyorsunuz
Yani mast. Nereye kadar diyecektim ask duygu yasamak farkli birseyHiçbir şey olmuyor. Cinsellik sadece cinsel tatminden ibaret bir şey değil. İşin içinde duygu, tutku, paylaşım, aşk var. Bunların hiçbiri mastürbasyonla sağlanır şeyler değil. Bir partner gerek ama pandemi koşullarında olamıyor. İnş aşı bize de çare olur. Duy sesimizi Sağlık Bakanlığı
evet bence de deneyeceğimBnce dokunmalisin sen nasıl dokunması dan zewk aliyosan oda öyledir
Ağız kokusu ciddi bir problem, fırçalamakla geçmiyorsa bir dişçiye görünmek lazım geçmeyen diş eti iltihabı olabilir. Ayrıca akşamları nefes tazeleyen sakızlardan çiğneyebilirsiniz. Yatma saatine yakın uygun bir zamanda kendiniz çiğneyip ona da ikram edin, alınganlık yaparsa da seni çok arzularken böyle bir kokuyla karşılaşmasam çok daha ateşli olabiliriz diyebilirsiniz. sigara meselesine gelince, sigara kokusu gerçek ağız kokusundan çok daha katlanılabilir bir şey bence.Merhaba 5 yıllık evliyiz. Eşim penisine dokunmamı, okşamamı istiyor ama ben hiç istemiyorum. Dokunmak bana çok itici geliyor. Bir başka konu da, eşimin ağzı bazen çok kötü kokuyor. O zaman ben cinsellikten soğuyorum. Aslında seksten zevk alıyorum ve orgazm da oluyorum ama ağzının koktuğu günler hiç yapmak istemiyorum orgazm da olamıyorum. Eşime ağzının kötü koktuğunu söylediğimde çok bozuluyor ve seks yapmaktan soğuduğunu söylüyor.Bazen ağzın kokuyo demiyorum da seksten önce diyorum ki hadi önce dişimizi fırçalayalım ama ona da bozuluyor. Normalde çok istekliyken ağzının koktuğunu söyledikten sonra 1 hafta hiç yanaşmadı bile bana.Halbuki o benim eşim, ağzının kötü koktuğunu niye söylemeyeyim ki neden bu kadar bozuluyor?Ona da söylüyorum ben bunu sana neden söylemeyeyim ki sen benim eşimsin diyorum.Sigara içmiyor, dişlerini de fırçalıyor.neden kokuyor bilmiyorum.Çok çıkmaza girdim. Bu penise dokunma meselesi ve ağız kokusu yüzünden cinsel anlamda soğumamızdan korkuyorum. lütfen bişeyler yazın bir çözüm bulamıyorum Ben mi çok anormalim penisine dokunmak istemediğim için? bunu nasıl aşabilirim? ya da ağız kokusunu çok mu abartıyorum? fosur fosur sigara içen erkeklerin eşleri rahatsız olsa da hiç olmuyormuş gibi orgazm olarak seks yapabiliyorlar mı acaba?
Açıklayın ona, diş eti iltihabı ağız kokusu yaparmış, zamanla diş etleri çekilip dişler kendiliğinden dökülürmüş. Vücuttaki her tuhaflık bir sağlık sorununun işaretidir önce kendin için gitmelisin doktora deseniz olmuyor mu? Tabi ki ağız kokusu için gidilir. Hatta nette araştırın bak bunlar ağız kokusuna sebep oluyormuş hasta olabilirsin deyin.onu da söyledim gitmeyeceğim dişçiye falan ne dicem gidip de ağzım kokuyor mu dicem diyor iş inada bindi