Ağva da otel önerisi

bircocuklu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
177
243
103
41
Merhaba kizlar evlilik yıldönümüz için Ağva da bir otel arıyorum. Daha doğrusu taş ev bungolov gibi bişey şömineli olsun tavsiyeniz var mı? Ekimde gideceğiz

buna bakabilirsiniz ;) oldukça romantik dizayn edilmiş odaları, jakuzileri var.
Ağva Wineport Lodge Hotel

sorun şu ki bu sene otelde tatil yapmayı tekrar düşünün derim.

Teşekkürler ederim. Çok güzel gözüküyor. Biraz pahalı ama artık olsun o kadar da sen gittin mi buraya artışı eksisi nedir Ekim'de gidecegiz zaten o zamana belki düzelir durumlar

Teşekkürler ederim. Çok güzel gözüküyor. Biraz pahalı ama artık olsun o kadar da sen gittin mi buraya artışı eksisi nedir Ekim'de gidecegiz zaten o zamana belki düzelir durumlar

ben değil bir arkadaşım gitmişti. çok beğenmişlerdi. geldiklerinde yenilenmiş görmüştüm:KK200: biz de gidecektik bu ara pandemi olmasaydı.

daha güzel oteller de vardır istediğin şartlarda jakuzili, şömineli vs. Küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz.

bu otelleri genellikle yaşlı bir çift ya da bir aile işletiyor. dolayısıyla sıcak bir ortamları oluyor. kapadokya'da da var benzer konseptli yerler. romantik bir kaçamak ya da özel günler için çok güzel.

Ağva ya ikimizde gitmedik daha önce onun için Agva olsun istiyorum. İnternetten bazen çok güzel görünen oteller gittiğinde hayal kırıklığı olabiliyor. Bizim için özel olsun istiyorum. 2 yaşında oğlumuz var bir geceligine babaannesi ne bırakacağız. Uzak yerlere gidemeyiz.

Back
X