- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
telden yapamadim da pc den giriyim bakalim bide bilen biri varsa yonlemdirirse sevinriim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telden yapamadim da pc den giriyim bakalim bide bilen biri varsa yonlemdirirse sevinriim
Amin canım hayırlısı hepimiz icin inşallahBende
Gecmis olsun canm uzulme agustosa kismet artik ❣bende belki diyodum ama biliyodum bu ay olmuyacagini dun test negatif cikti bugun hasta olcaktim suan bise yok aksam sabah olurumm..
Öyle tabi ki hayırlısı hepimiz için canimHayırlısı ne zaman ise o zaman olsun inşallah hepimizin![]()
Bugun olmadimmkizlar 49 sayfayi tek tek okuyarak batlarimizi yazdim gozden kacirdiklarim yanlis yazdiklarim varsa uyarin duzelteyim batini yazmayan arkadaslarda bati yazsinlar onlari ekleyim![]()
insallah ilk gebe sen olursunBugun olmadimmsuandada gelen giden yok 19 temmuz yapabliyomsn cnm
![]()
Benim bat 3 ağustos. İnşallahhh olmazkizlar 49 sayfayi tek tek okuyarak batlarimizi yazdim gozden kacirdiklarim yanlis yazdiklarim varsa uyarin duzelteyim batini yazmayan arkadaslarda bati yazsinlar onlari ekleyim![]()
Agzndan bal damliyorr keskeee ama olmaz yainsallah ilk gebe sen olursun![]()
Insallah olmz derken insallah cocuk olmaz dyemi dyorsnBenim bat 3 ağustos. İnşallahhh olmaz![]()
insan hep tek cizgi gorunce o iki cizgi imkansiz geliyor o yuzden bole umutsuzluga kapiliyoruz ama olanlarda bizim gibi o yuzden insallah olur canim hayirlisiysa tabi.Agzndan bal damliyorr keskeee ama olmaz ya![]()
Dimi cok dgru soyluyosn insallah hepimiz hamiss kaliriz yaa bu mutlulugu hepimiz yasarz insallahinsan hep tek cizgi gorunce o iki cizgi imkansiz geliyor o yuzden bole umutsuzluga kapiliyoruz ama olanlarda bizim gibi o yuzden insallah olur canim hayirlisiysa tabi.
İnşallah regl gelmez de bat sadece beklenen ama gelmeyen adet tarihi olarak kalırInsallah olmz derken insallah cocuk olmaz dyemi dyorsn![]()
Burdayım🖐
Smdi anldmİnşallah regl gelmez de bat sadece beklenen ama gelmeyen adet tarihi olarak kalır![]()
Ben ovülasyonda bile iki çizgi göremediğim için hamilelik testinde iki çizgi mucize gibi geliyoinsan hep tek cizgi gorunce o iki cizgi imkansiz geliyor o yuzden bole umutsuzluga kapiliyoruz ama olanlarda bizim gibi o yuzden insallah olur canim hayirlisiysa tabi.