Hosbuldum canim insallahhHol
hoş geldin inşallah güzel haberleri hep birlikte alırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canim insallahhHol
hoş geldin inşallah güzel haberleri hep birlikte alırız
Evet katılıyorum kesinlikleHosbuldum canim insallahhbirbirimize destek oluyoruz burda güzel oluyo birbirimizi anliyoruz en azindan,
Hayırlısı olur inşallah hakkındaBu ay ovülasyon testi denedim adetten sonraki 5. gün içinde sabah yumurtladığımı akşam yumartanın çatladığı gördüm.Yumurtalamadan 1 gün öncesi, yumurtlama ve çatlamanın görüldüğü gün değerlendirildi ama sanki kaçırmışız gibi geldi yine deBakalım kısmet
Bat 1 Ağustos
Hayırlısı olur inşallah hakkında
Sen de mi kürtaj oldun benim de iki defa olduAmin inşallah kürtajdan sonraki düzenli ilk denememiz bakalım
Sen de mi kürtaj oldun benim de iki defa oldu![]()
Çok geçmiş olsun benim de bir tanesi kap durması diğerinin de hiç kalbi atmadı 5 hastalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım sebebi de bulunamadı doktor dedi çocuktaki kromozomal bozukluktan dolayı düşermişEvet maalesef Mart başı hamile olduğumu öğrendim Nisan başı da kalp durması nedeniyle kürtaj oldumSizin sorun neydi ?
Kuzum çok teşekkür ederim valla ben o çok zararlı diye duymuştum idari yarım yarım yapmak demekki değilmişcanim sana kisacasini anlatiyim en kolay sekliyle wc ye gittiginde idrarini tut birak o yaptigin sey vajinanin kaslarini calistiriyosun demek o kasin yerini ogrendikten sonra her zaman ac birak o kasi. de. kontrole gittigindede yattigin zaman ac kapa vajinani o zaman kolayca girer
soyle canim bunu tabiki aliskanlik haline getirme o zararli ama vajinanin hangi kasini calistoracagini ogrenene kadar bunu yapmanda bi sakinca yok benim doktorum kadinlar vajina kasini calistirmayi bilmiyor demisti dogruda soyluyor bende vajinakasi diye baska bi yeri sıkıp birakiyordum sonra idrari tutuo biraktigim kas oldugunu soyleyince anladim dogru kasin nasil calistirildigini aslinda bu onemli dogumda da cok yardimci oluyormus esi zevk almayan bayanlardada vajina kasini sıkmayi bilmek ise yariyor tam tersi iliskide cani yanan kadinlarda kullanabilir ki zaten doktorumun dedigine gore yaslilikla idrar tutamama gibi problemler yasamamk icin vajina kasini hergun calistirmak gerekirmisKuzum çok teşekkür ederim valla ben o çok zararlı diye duymuştum idari yarım yarım yapmak demekki değilmiş
Sogan kürü cikolata kisti olanlar için daha verimli diye biliyorum amaHoşbulduk kuzum dayanamadım hesabı açtirdim valla ama bu sefer çok stres yapmıyorum ve bal çörekotu tarçın karışımına başladım bende valla adetim bitince soğan kürü yapcam![]()
Çikolata kistim yokta folikül kistim varmış belki ona faydası olurSogan kürü cikolata kisti olanlar için daha verimli diye biliyorum ama
Ay Allah razı olsun kuzum valla bunu yapicamsoyle canim bunu tabiki aliskanlik haline getirme o zararli ama vajinanin hangi kasini calistoracagini ogrenene kadar bunu yapmanda bi sakinca yok benim doktorum kadinlar vajina kasini calistirmayi bilmiyor demisti dogruda soyluyor bende vajinakasi diye baska bi yeri sıkıp birakiyordum sonra idrari tutuo biraktigim kas oldugunu soyleyince anladim dogru kasin nasil calistirildigini aslinda bu onemli dogumda da cok yardimci oluyormus esi zevk almayan bayanlardada vajina kasini sıkmayi bilmek ise yariyor tam tersi iliskide cani yanan kadinlarda kullanabilir ki zaten doktorumun dedigine gore yaslilikla idrar tutamama gibi problemler yasamamk icin vajina kasini hergun calistirmak gerekirmis
Çok geçmiş olsun benim de bir tanesi kap durması diğerinin de hiç kalbi atmadı 5 hastalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım sebebi de bulunamadı doktor dedi çocuktaki kromozomal bozukluktan dolayı düşermiş
Gecmis olsun canm uzulme agustosa kismet artik ❣bende belki diyodum ama biliyodum bu ay olmuyacagini dun test negatif cikti bugun hasta olcaktim suan bise yok aksam sabah olurumm..Selam herkese bende bu ay umutluyken bu sabah malesef regl oldumagustosa kısmet diyorum artık mart ayında kimyasal geçirdim hala bekliyorum
Hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun inşallah hepimizinSelam herkese bende bu ay umutluyken bu sabah malesef regl oldumagustosa kısmet diyorum artık mart ayında kimyasal geçirdim hala bekliyorum
İnşallah aminnnn isteyen herkeseİnşallah 3. bebeğin sağlıkla gelecektir![]()