- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Hmm anladım canım pco mu var sende deCanim doktor rahim kalinlasmis reglin gelicek dedi.normalde benim regli 1agustos ama duzensizlik oldugundan erken gelicek sanirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anladım canım pco mu var sende deCanim doktor rahim kalinlasmis reglin gelicek dedi.normalde benim regli 1agustos ama duzensizlik oldugundan erken gelicek sanirim.
Hmm anladım canım pco mu var sende de
Geldim geldimmmm burdayım
Hmm ilaç kullandın mi hicVar varrrr olmaz miii
Hmm ilaç kullandın mi hic
hoş geldin inşallah güzel haberleri hep birlikte alırızKızlar merhaba benide araniza alirmisiniz benimde bat 30 temmuz,9 aydir düşünüyoruz bizde,bir tane kizim var 7 yasinda allaha emanet kardesi olsun istiyoruz artik biraz gec kalmis olsakda,vardir bir zamani dedik,ovulasyon takibi yapıyorum bende bu 3.ovulasyon takibim olacak fakat daha oncekilerde yumurtlama zamanini pekde degerlendirdik diyemem hep bi aksilik oldu,ama bu ay bakalim regl12. Gun pik gordum 12. Ve 13. Gun degerlendik simdi beklemedeyim,Allahim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin,üzulmeyin herseyin vakti zamani vardir hayirlisi nezamansa ozaman olsun,bol bol dua edelim
Hoşbulduk kuzum dayanamadım hesabı açtirdim valla ama bu sefer çok stres yapmıyorum ve bal çörekotu tarçın karışımına başladım bende valla adetim bitince soğan kürü yapcamHoş geldin canım![]()
Ayyyy süper valla çok iyi yaptın burası iyi geliyor ya en olursa olsun hayırlısı olsun ama yine de iyi geliyo insanaHoşbulduk kuzum dayanamadım hesabı açtirdim valla ama bu sefer çok stres yapmıyorum ve bal çörekotu tarçın karışımına başladım bende valla adetim bitince soğan kürü yapcam![]()
Aynen kuzum inşallahAyyyy süper valla çok iyi yaptın burası iyi geliyor ya en olursa olsun hayırlısı olsun ama yine de iyi geliyo insana![]()
ben yumurta takibi istedim daha erken 3 ay daha dene dedi bana sinir oldumKızlar ayın 24'ünde kadın doğuma randevum var doktora direk yumurta takibimi yaptırmak istiyorum diyoruz o şekilde mi bakıyorlar bide ben alttan muaneden çok korkuyorum canım çok yanıyor normal ultrasondan bakılıyor mu
Ay sorma ya insanı sinir ediyorlar cidden ben o egzersizleri hiç bilmiyorum internette varmıdır baksamben yumurta takibi istedim daha erken 3 ay daha dene dedi bana sinir oldumcanim ben arastirmalarima dayanarak solicem kendim hoc gitmedim yumurta rezervi icin falan alttan muayene sart ama yumurya takibini ultrasonla karindan bakan doktorlarin oldugunu biliyorum ama giden arkadaslar bizide bilgilendirebilirler. bu arada ben vajinismus oldugum icin egzersizleri falan cok kere yaptim egerki kegel egzersizlerini doktor muayene ederken yaparsan canin hic yanmaz
canim sana kisacasini anlatiyim en kolay sekliyle wc ye gittiginde idrarini tut birak o yaptigin sey vajinanin kaslarini calistiriyosun demek o kasin yerini ogrendikten sonra her zaman ac birak o kasi. de. kontrole gittigindede yattigin zaman ac kapa vajinani o zaman kolayca girerAy sorma ya insanı sinir ediyorlar cidden ben o egzersizleri hiç bilmiyorum internette varmıdır baksam