• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S Seven34 ay ben yeni okudum hepsini 🙈. Olsun bu ay olsun inşallah kuzum hayırlısıyla olsun... Bu ay görelim çift çizgileri güzelce 😍 yetişemedim sohbetinize neyse artık sabaha görüşürüz kızlar 💓

Kızlar merhaba benide araniza alirmisiniz benimde bat 30 temmuz,9 aydir düşünüyoruz bizde,bir tane kizim var 7 yasinda allaha emanet kardesi olsun istiyoruz artik biraz gec kalmis olsakda,vardir bir zamani dedik,ovulasyon takibi yapıyorum bende bu 3.ovulasyon takibim olacak fakat daha oncekilerde yumurtlama zamanini pekde degerlendirdik diyemem hep bi aksilik oldu,ama bu ay bakalim regl12. Gun pik gordum 12. Ve 13. Gun degerlendik simdi beklemedeyim,Allahim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin,üzulmeyin herseyin vakti zamani vardir hayirlisi nezamansa ozaman olsun,bol bol dua edelim

bekleyelim bakalım
bugün yumurta takibim var eğer olmuşsa çatlatma yapılacak adet günüm 5 ağustos

Hmm ilaç kullandın mi hic

Canim benim kendimi bildim bileli reglim düzensiz cok fazla dogum kontrol hapi kullandim. Genelde doktor kilo ver diyor. 102 kg dan 94kg ya sonrada 76kg ya düstüm. Şuan 78kg yum.son yapilan hormon testlerim rahim filmim vs.. iyi cikiyor eşimin degerleride iyi cikiyor ama nasip olmadi.3kimyasalim var.kan pirtilasmasi testlerim bozuk cikti. Coraspin iciyorum.

Hol
Kızlar merhaba benide araniza alirmisiniz benimde bat 30 temmuz,9 aydir düşünüyoruz bizde,bir tane kizim var 7 yasinda allaha emanet kardesi olsun istiyoruz artik biraz gec kalmis olsakda,vardir bir zamani dedik,ovulasyon takibi yapıyorum bende bu 3.ovulasyon takibim olacak fakat daha oncekilerde yumurtlama zamanini pekde degerlendirdik diyemem hep bi aksilik oldu,ama bu ay bakalim regl12. Gun pik gordum 12. Ve 13. Gun degerlendik simdi beklemedeyim,Allahim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin,üzulmeyin herseyin vakti zamani vardir hayirlisi nezamansa ozaman olsun,bol bol dua edelim
hoş geldin inşallah güzel haberleri hep birlikte alırız

Kızlar ayın 24'ünde kadın doğuma randevum var doktora direk yumurta takibimi yaptırmak istiyorum diyoruz o şekilde mi bakıyorlar bide ben alttan muaneden çok korkuyorum canım çok yanıyor normal ultrasondan bakılıyor mu

Hoşbulduk kuzum dayanamadım hesabı açtirdim valla ama bu sefer çok stres yapmıyorum ve bal çörekotu tarçın karışımına başladım bende valla adetim bitince soğan kürü yapcam 😊😍
Ayyyy süper valla çok iyi yaptın burası iyi geliyor ya en olursa olsun hayırlısı olsun ama yine de iyi geliyo insana🤗

Kızlar ayın 24'ünde kadın doğuma randevum var doktora direk yumurta takibimi yaptırmak istiyorum diyoruz o şekilde mi bakıyorlar bide ben alttan muaneden çok korkuyorum canım çok yanıyor normal ultrasondan bakılıyor mu
ben yumurta takibi istedim daha erken 3 ay daha dene dedi bana sinir oldum 😀 canim ben arastirmalarima dayanarak solicem kendim hoc gitmedim yumurta rezervi icin falan alttan muayene sart ama yumurya takibini ultrasonla karindan bakan doktorlarin oldugunu biliyorum ama giden arkadaslar bizide bilgilendirebilirler. bu arada ben vajinismus oldugum icin egzersizleri falan cok kere yaptim egerki kegel egzersizlerini doktor muayene ederken yaparsan canin hic yanmaz

Kızlar merhaba bugun doktor randevum vardı,
LH 11.82
FSH 7.07 çıkmıştı..
pco yokmuş çok şükür. Adetim bitti 12.günümdeyim, klomen verdi. 5gün kullanıp tekrar doktora gidicem.. bu klomeni kullanan varmı kızlar? Nedir ne işe yarar? İlkkez kullanıcam

ben yumurta takibi istedim daha erken 3 ay daha dene dedi bana sinir oldum 😀 canim ben arastirmalarima dayanarak solicem kendim hoc gitmedim yumurta rezervi icin falan alttan muayene sart ama yumurya takibini ultrasonla karindan bakan doktorlarin oldugunu biliyorum ama giden arkadaslar bizide bilgilendirebilirler. bu arada ben vajinismus oldugum icin egzersizleri falan cok kere yaptim egerki kegel egzersizlerini doktor muayene ederken yaparsan canin hic yanmaz
Ay sorma ya insanı sinir ediyorlar cidden ben o egzersizleri hiç bilmiyorum internette varmıdır baksam

Ay sorma ya insanı sinir ediyorlar cidden ben o egzersizleri hiç bilmiyorum internette varmıdır baksam
canim sana kisacasini anlatiyim en kolay sekliyle wc ye gittiginde idrarini tut birak o yaptigin sey vajinanin kaslarini calistiriyosun demek o kasin yerini ogrendikten sonra her zaman ac birak o kasi. de. kontrole gittigindede yattigin zaman ac kapa vajinani o zaman kolayca girer

Back
X