Ovulasynda nasl iki czgi goremedn.s ben gordm de arada yapamadm kacrdmm agustosa insllh.. normalde adetm bugun amaa olmadm ama yarn olucmBen ovülasyonda bile iki çizgi göremediğim için hamilelik testinde iki çizgi mucize gibi geliyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasynda nasl iki czgi goremedn.s ben gordm de arada yapamadm kacrdmm agustosa insllh.. normalde adetm bugun amaa olmadm ama yarn olucmBen ovülasyonda bile iki çizgi göremediğim için hamilelik testinde iki çizgi mucize gibi geliyo
Adetten hemen ertesi gunu basla yapmaya bana oyle dedilerrBen ovülasyonda bile iki çizgi göremediğim için hamilelik testinde iki çizgi mucize gibi geliyo
neden goremiyosun canim hep silik mi ?Ben ovülasyonda bile iki çizgi göremediğim için hamilelik testinde iki çizgi mucize gibi geliyo
9 ay sonra gelir insallah o batlarİnşallah regl gelmez de bat sadece beklenen ama gelmeyen adet tarihi olarak kalır![]()
Adetten hemen ertesi gunu basla yapmaya bana oyle dedilerr
Ovülasyonda 2. Ayım bu ay. Geçen ay laboquickle yaptım. Sadece iki gün çizgi belirginleşti ama pik olmadan regl oldum. Bu ay da innovita ile yapıyorum. Adet dönemimin 13. Günündeyim. Yine tek çizgi. Adetim bitmeden başlıyorum testeneden goremiyosun canim hep silik mi ?
Bende laboquickle ovulasyn testnden aldm bakalm hayirlisi artk yaOvülasyonda 2. Ayım bu ay. Geçen ay laboquickle yaptım. Sadece iki gün çizgi belirginleşti ama pik olmadan regl oldum. Bu ay da innovita ile yapıyorum. Adet dönemimin 13. Günündeyim. Yine tek çizgi. Adetim bitmeden başlıyorum testeinşallah bu ay piki görürüm
Benide yazar mısın 21 ağustos canımHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
ben ben ben :) =5 Agustos ♡
@Fatma KTL =24 temmuz♡
@Ederaf = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
Umutumut82 =1 Agustos♡
Hayali10 =31 temmuz♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@Monephe =2 Agustos♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@Lepistesb =3 Agustos♡
@bi prenses annesi =28 Temmuz♡
@Deryakadir =15 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@yarinicin = 30 Temmuz♡
@guluseven = 5 Agustos♡
@Monephe =1 Agustos♡
35yagmur35 = 13 Agustos♡
S Seven34 =19 Temmuz ♡
Sinemce01 = 3 Agustos ♡
Ben de bu ay laboquick.. aldım , yani sipariş ettim, regl bitince başlıcam inşallah, benim hangi tarihler olcak merak ediyorum. İnşallah sen de en uygun zaman görüp değerlendirirsinOvülasyonda 2. Ayım bu ay. Geçen ay laboquickle yaptım. Sadece iki gün çizgi belirginleşti ama pik olmadan regl oldum. Bu ay da innovita ile yapıyorum. Adet dönemimin 13. Günündeyim. Yine tek çizgi. Adetim bitmeden başlıyorum testeinşallah bu ay piki görürüm
Kaçıncı test yapış olacak? Ben de ilk kez deneyeceğim, inşallah hamilelik olur da son olur hepimiz içinbende yarin baslicam ovulasyona her ay acele ederdim bu ay nedense hic yapasim yok.
Aynen bence de en çok da şu sıvı alımı konusu çok sıkıcı aman içme de yanlış çıkmasın aman saatini bekle vs vs sonra pik olcak mı olursa da hadi bugün kesin yapmamız lazım fln iyice sıkıntıya sokuyoOvülasyon testi yapmak aslında beni geriyor. Bilmiyorum size de öyle oluyo mu? İki saat su içme, her gün aynı saatte yap, testin ucu acaba iyi ıslandı mı, ay aman yine tek çizgi çıktı, yoksa ben yumurtlamıyor muyum....
Burdayım kuzum ev arıyoruz tasınmak ıcın onla mesgulum sen nabıyısub ovu yaptım bugun 12.gun bırden koyulastı benım ılacsız 17 18 den once koyulasmazdıdlkkydlntpl canim nerelerdesin napiyosun ?
kizlar bati yazanlari ben yaziyorum tek tek ama bati yazmayanlar var ismini en basa yazmadiklarim batlarini yazsin bende ekleyim onlari![]()
canim sanirim 4 olacak ama bi ayinda esim yoktu 3 aydirda deniyoruz iste.Kaçıncı test yapış olacak? Ben de ilk kez deneyeceğim, inşallah hamilelik olur da son olur hepimiz için![]()
oo baya iyi yarina daha da koyulasir gibi nsallah bu ay tutar canim erken yumurtlamak sans getirir sana. bende ayni bi adet daha bitti yumurtlamayi bekliyorumBurdayım kuzum ev arıyoruz tasınmak ıcın onla mesgulum sen nabıyısub ovu yaptım bugun 12.gun bırden koyulastı benım ılacsız 17 18 den once koyulasmazdı