• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten hemen ertesi gunu basla yapmaya bana oyle dedilerr
neden goremiyosun canim hep silik mi ?
Ovülasyonda 2. Ayım bu ay. Geçen ay laboquickle yaptım. Sadece iki gün çizgi belirginleşti ama pik olmadan regl oldum. Bu ay da innovita ile yapıyorum. Adet dönemimin 13. Günündeyim. Yine tek çizgi. Adetim bitmeden başlıyorum teste :D inşallah bu ay piki görürüm

Ovülasyonda 2. Ayım bu ay. Geçen ay laboquickle yaptım. Sadece iki gün çizgi belirginleşti ama pik olmadan regl oldum. Bu ay da innovita ile yapıyorum. Adet dönemimin 13. Günündeyim. Yine tek çizgi. Adetim bitmeden başlıyorum teste :KK70: inşallah bu ay piki görürüm
Bende laboquickle ovulasyn testnden aldm bakalm hayirlisi artk ya 😁😁

Bende nisanda düşük yaptım 1.5yillik evliyim hamile kaldığım ay bal tarçın Çörek otu kürü denemistim bu ay tekrar denedim suan günüm 4gun gecikti ve bir belirtim yok insallah gene hamileyimdir.

Hadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim 😊

batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
ben ben ben :) =5 Agustos ♡
@Fatma KTL =24 temmuz♡
@Ederaf = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
Umutumut82 Umutumut82 =1 Agustos♡
Hayali10 Hayali10 =31 temmuz♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@Monephe =2 Agustos♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@Lepistesb =3 Agustos♡
@bi prenses annesi =28 Temmuz♡
@Deryakadir =15 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@yarinicin = 30 Temmuz♡
@guluseven = 5 Agustos♡
@Monephe =1 Agustos♡
35yagmur35 35yagmur35 = 13 Agustos♡
S Seven34 =19 Temmuz ♡
Sinemce01 Sinemce01 = 3 Agustos ♡
Benide yazar mısın 21 ağustos canım

Ovülasyonda 2. Ayım bu ay. Geçen ay laboquickle yaptım. Sadece iki gün çizgi belirginleşti ama pik olmadan regl oldum. Bu ay da innovita ile yapıyorum. Adet dönemimin 13. Günündeyim. Yine tek çizgi. Adetim bitmeden başlıyorum teste :KK70: inşallah bu ay piki görürüm
Ben de bu ay laboquick.. aldım , yani sipariş ettim, regl bitince başlıcam inşallah, benim hangi tarihler olcak merak ediyorum. İnşallah sen de en uygun zaman görüp değerlendirirsin ☺️

Ovülasyon testi yapmak aslında beni geriyor. Bilmiyorum size de öyle oluyo mu? İki saat su içme, her gün aynı saatte yap, testin ucu acaba iyi ıslandı mı, ay aman yine tek çizgi çıktı, yoksa ben yumurtlamıyor muyum....

Ovülasyon testi yapmak aslında beni geriyor. Bilmiyorum size de öyle oluyo mu? İki saat su içme, her gün aynı saatte yap, testin ucu acaba iyi ıslandı mı, ay aman yine tek çizgi çıktı, yoksa ben yumurtlamıyor muyum....
Aynen bence de en çok da şu sıvı alımı konusu çok sıkıcı aman içme de yanlış çıkmasın aman saatini bekle vs vs sonra pik olcak mı olursa da hadi bugün kesin yapmamız lazım fln iyice sıkıntıya sokuyo

Eklentiler

• A6E17D70-EE68-435B-BCC1-18BDB0BE82D0.webp
    A6E17D70-EE68-435B-BCC1-18BDB0BE82D0.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 23
Burdayım kuzum ev arıyoruz tasınmak ıcın onla mesgulum sen nabıyısub ovu yaptım bugun 12.gun bırden koyulastı benım ılacsız 17 18 den once koyulasmazdı
oo baya iyi yarina daha da koyulasir gibi nsallah bu ay tutar canim erken yumurtlamak sans getirir sana. bende ayni bi adet daha bitti yumurtlamayi bekliyorum 😊 kolay gelsin canim bu arada

Back
X