Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar , bana söylemirmisiniz ,41hurmaya Meryem süresi okurken, her gün bir hurmaya bir tane mi okuycaz, yoksa 41hurmaya da aynı gün okumak olur mu ☺
Ben şöyle okumuştum burda bir yazı da. Her gün 2 tane okunacak . 2 ayrı kişi 1 er hurmaya okuyacak . 10 gün sonunda 20 hurma 20 ayrı kişi tarafından okunmuş oluyor . Son 1 taneyi esin ve sen okuyup yiyorsunuz diye duydum .

Yani o zaman 41gün okunmuyor mu? hepsini kendim okusam olmaz mı acaba ben de kendi okuyanları görmüştüm. ama bilemediğim bu oldu ki acaba 41in de okuya bilirmiyim ayni gün

Ayy allahimm o ikinci cizgi ne guzel görünüyo yaa,herkese bi umut oluyo,allahimm saglikli hayirli evlat nasip etsin canim benim,çok çok sevindim darısı tüm evlat isteyenlere inşallahh
Hem de nasil umut cok tsk ederm cnm. Darisi senle isteyen herkese bi an once

Kızlar bugün gittim doktora 6 haftalık oldum şükürler olsun bebişimi gördüm çok az kalp atışı var dedi haftaya netleşir dedi 2 kere boş gebelikten sonra bebişimi görmek sağlıklı gebwlik oldugunu duymak paha biçilemez

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Dualarınızda bizi unutmayın.

kizlar bende ovu testi almadim elimdekiler bitince dunden onceki gun akintim vardi beyaz uzun degerlendirdim dun bi sey yoktu bugun yine seffag bi akinti vardi catmami bilmiyorum ama zaten gun asiri degerlendiriyorum bu ay tutarsa sansa tutmazsa obur ay ay esimle birlikte doktora gidicez. 4 ay belki kisa ama bana uzun geliyor ve korkutuyor olmazsa diye. sizin haberlerinizi duydukca imkansiz bi seyi basarmisiniz gibi geliyor artik kimseylede konusmuyorum herkes bi ogrenmie kafana takma demeyi kolaymis gibi

Arkadaşlar Adetime son 5 günüm kaldı erken gebelik testleri negatf çıktı ama 10 gündür adet olacam hissi var benim adet belirtim bacaklarim agrir ve 10 gündür bu sekildeyim adet ile gebelik belirtisi birbirine benzer mi

Hayrli zmnda gelir bebisin insAllah cnm aynen disardan konuşulması kolay geliyor bi cok insana

Cnm bizim de bu 4. Ayimzdı.adetten hemn sonra basldik.2 gune bir oldu bazen de ust uste oldu. Bu ay olmasydi biz de dr a gidicktik. Insan illa ki takio cunku o dusunceyle beraber oluosn. Insllh sennin de tutar bu ay.Kismeti varsa gelio bi skilde.

Cnm bnm son 2 ay bacaklrim agridi soguk almisim gibi. Gecen ay adet gunume kdar agridi. Ama bu ay sadece 2 defa agridi cok sukur hamile kaldm bu ay.belli olmuo yani.ama goguslerim farkli agridi bi degisiklik oldgunu dusunmustm. Cok sukur dogru ciktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…