• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar normalde dün adet olmam gerekti olmadım çatlatmanın 14.günü test yaptım negatifti kanda dün 0,24 çıktı hala adet olmadım ama yumurtam çatladı biliyorum testim sonradan silikleşti hayırlısı böyleymiş 2 ay üst üste femarayla yumurtlama negatif

Kızlar merhaba yarın adet gunum ama ben 19dan sonra yumurtladım yumurtladıysam 27 de adet olurum genelde 26.gunum bugun gec yumurtlayıp hamılelık olduysa ne zaman test yapmalıyım

Kizlar galiba ben erken hasta olcam 4 gun var hasta olmama,az önce peceteye leke seklinde geldi,tahmin etmistimde aslinda erken hasta olcagimi çunki erkenden gögus agrim baslamisti,eylül ayina kaldi galiba umudum,hayirlisi artik ne diyim 😔

kizlar benimde tsh hormonum normale dondu bu ay ovu kullansaydim keske diye dusundum cunku gun asiri degerlendirince sanki kacirmis gibi hissediyorum :) ama hakkimizda hayirlisi artik hormonlarimin duzelmesine sevindim
Hormonlarinin duzelmesi cok iyi canim sevindim,gun aşırı olmasida cok iyi bence kacirmis olmuyosunki daha kaliteli bence doktorlarda hep oyle diyorlar zaten,insallahh tutmuştur canim,🤗

merhaba kızlar normalde dün adet olmam gerekti olmadım çatlatmanın 14.günü test yaptım negatifti kanda dün 0,24 çıktı hala adet olmadım ama yumurtam çatladı biliyorum testim sonradan silikleşti hayırlısı böyleymiş 2 ay üst üste femarayla yumurtlama negatif
hayrlisi olsun cnm ya insAllah son adetin olur gerci daha adet olmamışsın ama
Kizlar galiba ben erken hasta olcam 4 gun var hasta olmama,az önce peceteye leke seklinde geldi,tahmin etmistimde aslinda erken hasta olcagimi çunki erkenden gögus agrim baslamisti,eylül ayina kaldi galiba umudum,hayirlisi artik ne diyim 😔
hayrlisi olsun tabiki insAllah son adetin olur lekelenmeyle mi başlardı hep
kizlar benimde tsh hormonum normale dondu bu ay ovu kullansaydim keske diye dusundum cunku gun asiri degerlendirince sanki kacirmis gibi hissediyorum :) ama hakkimizda hayirlisi artik hormonlarimin duzelmesine sevindim
cok svndm cnm degeirnin düzelmeisne gun aşırı da bence guzrl kaçırmış olmuyorsunz ki oyle

Kızlar ya ben bugun acayip halsizim ozellikle kasiktan aşağısı dermanim yok siskinlik var kasiklarim ara ara hafif ağrıyor klomenden olabikir mi ki daha once kullananiniz vqr mi

Kızlar ya ben bugun acayip halsizim ozellikle kasiktan aşağısı dermanim yok siskinlik var kasiklarim ara ara hafif ağrıyor klomenden olabikir mi ki daha once kullananiniz vqr mi
Ben hic kullanmadim bilmiom o yuzden cnm . Netten baktin mi hic.ya da ilacin recetesine bak yazar

Merhaba,
Regl olmama yaklaşık 5 gün var. Gebelik testinde eklediğim fotodaki gibi silik
EE6368D9-29A7-4016-A196-B4552A581CDD.webp
çizgi görüyorum. Sizce durum nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Back
X