Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fatmacımm hayırlı olsunn allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinn ovulasyon testi ile mi takip etmiştin ilişki sıklığı nasıldı
Cok tsk ederm cnm darisi size insllh. Ovu testi kullanmdim kizlar anka3334 . Adetten hemen sonra basldik 2 gunde bir. Bazen istemsiz ust uste oldu sbah aksam falan. Akintm da ole aman amn olmadi. Hatta yumurtlamdim diye dusundm. Sadece bacaklrim soguk almis gibi agridi 2 defa uyutmadi nerdyse. Cok fazla da belirtm yok. Goguslerim cok agrio ve dolgunlasti o kdr. Ha bide sol kasigimda batmalar oldu arada.

Ovülasyon testiyle gebeliğini erken anlayan arkadaşlar, adete kaç gün kala yaptığınızda pik gösterdi? Benim 7 günüm var bata, 5 gün kala falan yapsam çıkar mı acaba?

canim kan testi yapincada yaz bize seni seve seve eklicem listeye :) ne guzel ya agustos basinda ilk sendin yok dedin eylule hamis girceksin cok ozendim suan sana masallah F Fatma KTL

canim kan testi yapincada yaz bize seni seve seve eklicem listeye :) ne guzel ya agustos basinda ilk sendin yok dedin eylule hamis girceksin cok ozendim suan sana masallah F Fatma KTL
Kan verdim geldm eve.insllh guzl cikr deger.evet yaaa altlra dusmustm Rabbim sana da nasip etsin bu ay insllh.

Kızlar nasılsınız 2 sonra regl olmam lazım tam orta zamanlarda sehır dısındaydım oyuzden hamıle oldugumu sanmıyorum belırtım de yok zaten sızler neler yapıyotsunuz

Ayy çok sevindim canım ya batimiz aynıyd ben erken oldum senin de son adet bekleyişin olmuş ne güzel ya sağlıkla ilerlesin inşAllah geç döllenme mi acaba
Bilmiorm ki cnm .yumu takip etmedim. Simdi ciktgina gore norml zamnda yumrtldim galiba. Insllh bu ay da senin son beklyisjn olur

Merhaba kızlar , bana söylemirmisiniz ,41hurmaya Meryem süresi okurken, her gün bir hurmaya bir tane mi okuycaz, yoksa 41hurmaya da aynı gün okumak olur mu ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…