Cok tsk ederm cnm darisi size insllh. Ovu testi kullanmdim kizlarFatmacımm hayırlı olsunn allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinnovulasyon testi ile mi takip etmiştin ilişki sıklığı nasıldı
Ayyyyy Fatma cok sevindim mm gözün aydın hayırlısıyla eline almak nasip etsin inşEki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
Cok saol cnmAyyyyy Fatma cok sevindim mm gözün aydın hayırlısıyla eline almak nasip etsin inş
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
Cok saol cnm tsk edermHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor. Inşallah bende bütün arkadaşlar da hamisiz diye haber veririzEki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
Canım benim çok çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla ilerlesin.Eki Görüntüle 2300303 kizlaar Rabbim mucizemi verdi bana.anka3334 insllh gercktr bu.bugun reglim 2.gunu dayanamadim
Tsk ederm cnmHayırlı olsun canım çok güzel görünüyor. Inşallah bende bütün arkadaşlar da hamisiz diye haber veririz
Amin insllh Allh razi olsnCanım benim çok çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla ilerlesin.
Amin yavrucumAmin insllh Allh razi olsnhepimz saglikla alalim
Amin inş kuzum inş bol bol dua et sen bize kan sonucun cıktı mı cnmCok saol cnmamin insllh darisi sanaa
Cikmia cnm 31Amin inş kuzum inş bol bol dua et sen bize kan sonucun cıktı mı cnm
Cikmia cnm 31cok kucuk dahaa
Bilmiorm ki cnm .yumu takip etmedim. Simdi ciktgina gore norml zamnda yumrtldim galiba. Insllh bu ay da senin son beklyisjn olurAyy çok sevindim canım ya batimiz aynıyd ben erken oldum senin de son adet bekleyişin olmuş ne güzel ya sağlıkla ilerlesin inşAllah geç döllenme mi acaba
Sağlıklı olsun da insAllah hadi hayırlısıBilmiorm ki cnm .yumu takip etmedim. Simdi ciktgina gore norml zamnda yumrtldim galiba. Insllh bu ay da senin son beklyisjn olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?