Hoş geldin canım ben de ikinci çocuğu bu ay istemeye başladım. Rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Ovulasyon dönemindeyim dün değerlendirdim oğlumda da ağustosta hamile kalmıştım. Şu anda folik asit kullanıyorum hormon testi falan yaptırmadım. Bikaç ay deneyip olmazsa yaptırmayı düşünüyorum. Sen herhangi bir şey yaptın mı yapıyor musun?Herkese hayırlı akşamlar ben de 3 sene aradan sonra ikinci çocuk düşünüyorum tek başına beklemek biraz sıkıcı oluyoBen de burada sizlerle birlikte bu bekleyişimi tamamlamak istedim rabbim herkesin bekleyişini hayırla sonuçlandırsın inşallah
Millet de ne gıcık ya naz yapıyo kız belki uyu ne olacak dünyayı sen kurtaracan sankiBir kere dedim hamileyim ya uykum geliyor diye çok erken ona dediler.Çok biliyorlar.
Bilmiş tiplerden nefret ediyorumBir kere dedim hamileyim ya uykum geliyor diye çok erken ona dediler.Çok biliyorlar.
Cnm dongum degısıyor 30 en cok ama gec yumurtluyorum genelde buay yumurtam catlamaz dıye korkuyorum elımdekı son testı yaptım oda pik degıl ılıskıye devam edıcem bugun basladık kısmrt artık buay cok takmıyorumGeç yumurtluyosan kaçmamış bence,alma şansın varsa alabilsen canım,döngün kaç gün
Evet esim izin verirse kan vercemCuma günü 4 mü kalmış oluyo. Eğer varsa çıkar muhtemelen canım istersen kan ver bi
Canım havuç ye çatlamayi kolaylastiriyorCnm dongum degısıyor 30 en cok ama gec yumurtluyorum genelde buay yumurtam catlamaz dıye korkuyorum elımdekı son testı yaptım oda pik degıl ılıskıye devam edıcem bugun basladık kısmrt artık buay cok takmıyorum
İZin derken canımEvet esim izin verirse kan vercem
Diyor kan verme sana yazikİZin derken canım
Diyor kan verme sana yazik
Idrar testi yap diyoo
Valla gec kaldım cnm elımdekı son testıde yaptm akıntım vardı bıkacgubdur aslında ama bılmıyorum ya buay benım ıcın belırsızCanım havuç ye çatlamayi kolaylastiriyor
Sorma neyse ki son 2 günMillet de ne gıcık ya naz yapıyo kız belki uyu ne olacak dünyayı sen kurtaracan sanki
Evet, aynen öyle. Birde inan geldiğimizden beri ilçe ilçe yayla yayla geziyoruz. Dağ taş yollarda sallana sallana çıkıyoruz. İnsan yoruluyor.Bilmiş tiplerden nefret ediyorum. Bi siz herşeyi biliyorsunuz her vücut farklı senin gebeliğin yeni olabilir ama halsizlik yapıyordur
Aynen yaİyi az kalmış
Canım benim ya dikkat et kendineEvet, aynen öyle. Birde inan geldiğimizden beri ilçe ilçe yayla yayla geziyoruz. Dağ taş yollarda sallana sallana çıkıyoruz. İnsan yoruluyor.
Çok dikkatli bakınca gözüküyor canım 1 2 gün sınra varsa çıkar test deArkadaşlar merhaba. Aktif bir konu olduğu ve hepinizin de burada bazı tecrübeler edindiğini düşünerek buraya yazıyorum. Çok karmaşık bir durumdayım. Adet dönemim normalde 6-7 gün sürer. 3-4 gün sürdü ve sonrası hep kahve akıntı oldu 3-4 gün. Ve şimdi de sürekli baş dönmesi arada mide bulanması/ekşimesi kasıkta yanma gibi batmalar ve şişkinlik hissediyorum. Bir test aldım ucuz şu şekilde çıktı. Bilemiyorum ne oluyor bana... İştahsızlıkta çabası.. Hayalet bir çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum...
Zaten ilk gebeliğimi de yılan hikayesi gibi öğrenmiştim... Öğrendikten sonra da şakır şakır kanamam olmuş nedeni de bulunamamıştı..Çok dikkatli bakınca gözüküyor canım 1 2 gün sınra varsa çıkar test de
İnşallah birdahaki hamileliğinde sorun yaşamazsınZaten ilk gebeliğimi de yılan hikayesi gibi öğrenmiştim... Öğrendikten sonra da şakır şakır kanamam olmuş nedeni de bulunamamıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?