- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.681
Yaa işte bu bende öyleyim asla uyuyan bir insan değilim sabahları ama şimdi ölü gibiyim yaa halsiz lik uyku hali var ve çok gazın oluyobnm ilk gebelikte normalden tek farkım gebelik boyu uyku. normalde az uyur hayatta uyuyakalmazdım. hamileyken bayılır gb uyuyordum
Canım evde test durmayacak durursa yapılır aynı bende öyleyim var mı belirtin benimde bat on gün varBata 10 gün var 3 gün önce erken gebelik testi almıştım içim içimi yiyor yapsam yapmasam dayanamadım tabi yaptım hüsrann.. çok kaptırdım kendimi korkuyorum ya
Bata 10 gün var 3 gün önce erken gebelik testi almıştım içim içimi yiyor yapsam yapmasam dayanamadım tabi yaptım hüsrann.. çok kaptırdım kendimi korkuyorum ya
Hani acaba yumurtlama günümü bilmiyorumdur da erken olmuştursa tutmuştur diyeTesti çok erken yapmışsın.yerleşme bile olmamıştır varsa bile
Hani acaba yumurtlama günümü bilmiyorumdur da erken olmuştursa tutmuştur diyeinşş bu ay olur allahım hepimizin inşallah bu cuma gününün hürmetine
Bata 10 gün var 3 gün önce erken gebelik testi almıştım içim içimi yiyor yapsam yapmasam dayanamadım tabi yaptım hüsrann.. çok kaptırdım kendimi korkuyorum ya
2 gun gecikmeli kırmızıları gördüm hayaller Eylül e kaldı yine bat 10 eylul
İnşallah benim kısmeti mı sana versin ben tattım 2 kere o duyguyu darısı bekleyen herkese
allah bağışlasın tabiki de aldırmayın ve tabiki de bir lütuf o evlat. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBiz yumurtlama dönemi gibi korumasız bir birlik!terlik yaşadık tahmini tabii ki.biri 10 biri 2 yaşında 2 oğlum var çocuk planımız yoktu bat 10 Ağustos varsa ne yaparım bilmiyorum ama kıyıpta aldırmak istemiyorum.günahına giremem çok kafam karışık.o kadar isteyen varken bana kısmet olursa Allah'tan bir hediye olarak görürüm herhalde
A
allah bağışlasın tabiki de aldırmayın ve tabiki de bir lütuf o evlat. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Biz yumurtlama dönemi gibi korumasız bir birlik!terlik yaşadık tahmini tabii ki.biri 10 biri 2 yaşında 2 oğlum var çocuk planımız yoktu bat 10 Ağustos varsa ne yaparım bilmiyorum ama kıyıpta aldırmak istemiyorum.günahına giremem çok kafam karışık.o kadar isteyen varken bana kısmet olursa Allah'tan bir hediye olarak görürüm herhalde
kizlar merhabalar sogan kuru uyguladim adet gormedim simdi tarlussaal bitirdim 2 gun oldu adet olmadim dha bekleyimmi yoksa testmi yapayim sizce
Soğan kürü nasıl oluyo kikizlar merhabalar sogan kuru uyguladim adet gormedim simdi tarlussaal bitirdim 2 gun oldu adet olmadim dha bekleyimmi yoksa testmi yapayim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?