Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo o nasıl içiyorsun kız çok fenaa soğanı pek sevmem ama iyi geliyor mu
tbi canim cok faydali hem kac kisi hamile kalmis hic duymadinmi 15 gun boyunca orta boy yemeklik olan sogani ortadan dorde bol kaynayan suyun icine at ac karnina oglenden ve oglenden sonra ılıktan biraz sıcak ic adetin 7.ci gunu baslicaksin kist miyom pcolulara iyi geliyor ben 5 ay once icmistim hemen adet gordum bu ayda ictim tık yok tarlusal aldim hala adet yok test yapicam bakalim bi kac gun dha bekliyeyim cnm

tbi canim cok faydali hem kac kisi hamile kalmis hic duymadinmi 15 gun boyunca orta boy yemeklik olan sogani ortadan dorde bol kaynayan suyun icine at ac karnina oglenden ve oglenden sonra ılıktan biraz sıcak ic adetin 7.ci gunu baslicaksin kist miyom pcolulara iyi geliyor ben 5 ay once icmistim hemen adet gordum bu ayda ictim tık yok tarlusal aldim hala adet yok test yapicam bakalim bi kac gun dha bekliyeyim cnm
Adetim 7İ günü derken bittikten sonra mı başlamadan önce mi adet

İyi günler hanımlar adetime 6-7 gün varken birlikte olduk normal takvime göre hamilelik düşük ama şuan adet olmadım bir gün geçti uyku hali ve yorgunluk artı kaşığımda batmalar ani ağrılar oluyor hamile olabilir miyim acaba

stres yapınca olmuyo bnce. sperm yuurtaya girse bile 2 dna tripleşip brleşmeyebiliyor. çocuk olacağı vakitte oluyor bnce. bnm bat ta taaaaa 30 ağustos gözüküyor.

inş gzl sonuçlar alıp 2018 mayıs anneleri grubuna gideriz :-)[/QUOTE]
Inşallah canim hedef mayıs annesi olmak artik bu ay hesabı birakcam bide böyle düşünmeden deneyeyim bakalım stres iyi gelmiyor :kahve:

İyi günler hanımlar adetime 6-7 gün varken birlikte olduk normal takvime göre hamilelik düşük ama şuan adet olmadım bir gün geçti uyku hali ve yorgunluk artı kaşığımda batmalar ani ağrılar oluyor hamile olabilir miyim acaba

yumurtlaman standarttan farklı dönemdeyse olabilirsin. nasip kısmet tabi

Ya bisey sircam bebde yerlesme kanamasi olmadi sanirim bu yerlesmedi manasibdamu

farketmemiş olabilirsin veya gelecek kdr kanama olmamış olabilir. azcık bişi ztn bakmadıysan yıkarken gitmiştir.

[

Back