- 25 Temmuz 2017
- 524
- 390
- 23
- 31
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.701
sogani kaynatip gunde 2 bardak ac karnina iciosun canim icini temizlio hemde adet sokturuoSoğan kürü nasıl oluyo ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sogani kaynatip gunde 2 bardak ac karnina iciosun canim icini temizlio hemde adet sokturuoSoğan kürü nasıl oluyo ki
sogani kaynatip gunde 2 bardak ac karnina iciosun canim icini temizlio hemde adet sokturuo
Kaç gün var bat acanim biraz dha bekliyim diyorum heycandan bakmak istiyorum ama negetif cikar die korkuyorum
tbi canim cok faydali hem kac kisi hamile kalmis hic duymadinmi 15 gun boyunca orta boy yemeklik olan sogani ortadan dorde bol kaynayan suyun icine at ac karnina oglenden ve oglenden sonra ılıktan biraz sıcak ic adetin 7.ci gunu baslicaksin kist miyom pcolulara iyi geliyor ben 5 ay once icmistim hemen adet gordum bu ayda ictim tık yok tarlusal aldim hala adet yok test yapicam bakalim bi kac gun dha bekliyeyim cnmOoo o nasıl içiyorsun kız çok fenaa soğanı pek sevmem ama iyi geliyor mu
Adetim 7İ günü derken bittikten sonra mı başlamadan önce mi adettbi canim cok faydali hem kac kisi hamile kalmis hic duymadinmi 15 gun boyunca orta boy yemeklik olan sogani ortadan dorde bol kaynayan suyun icine at ac karnina oglenden ve oglenden sonra ılıktan biraz sıcak ic adetin 7.ci gunu baslicaksin kist miyom pcolulara iyi geliyor ben 5 ay once icmistim hemen adet gordum bu ayda ictim tık yok tarlusal aldim hala adet yok test yapicam bakalim bi kac gun dha bekliyeyim cnm
adet bitiminin son gunu kuzum mesala benim 7 gun suruyo 7.gun senin 5 gunse 5.gunAdetim 7İ günü derken bittikten sonra mı başlamadan önce mi adet
Ya bisey sircam bebde yerlesme kanamasi olmadi sanirim bu yerlesmedi manasibdamu
Heee anladım canım benim iyimis bir deneme yaparım bendeadet bitiminin son gunu kuzum mesala benim 7 gun suruyo 7.gun senin 5 gunse 5.gun
yap canim valla iyi gelio valla bakarsin bebis gelir canomHeee anladım canım benim iyimis bir deneme yaparım bende
Bakalım bu ay ne olacak bat 21 ağustos böyle iple çekiyorum bakalım 2.meleğim gelecek miyap canim valla iyi gelio valla bakarsin bebis gelir canom
sizdemi ikinci meleğinizi istiyrsunuzBakalım bu ay ne olacak bat 21 ağustos böyle iple çekiyorum bakalım 2.meleğim gelecek mi
İyi günler hanımlar adetime 6-7 gün varken birlikte olduk normal takvime göre hamilelik düşük ama şuan adet olmadım bir gün geçti uyku hali ve yorgunluk artı kaşığımda batmalar ani ağrılar oluyor hamile olabilir miyim acaba
Ya bisey sircam bebde yerlesme kanamasi olmadi sanirim bu yerlesmedi manasibdamu
Evettt sizde mi öyle..sizdemi ikinci meleğinizi istiyrsunuz
rabbim muradınızı hayırlısı ile nasip etsin inşallah
evet canım bende bu ay aşılama oldum onu bekliyorum bat 17 ağustos ne zamandır istiyorsunEvettt sizde mi öyle..
Peki senevet canım bende bu ay aşılama oldum onu bekliyorum bat 17 ağustos ne zamandır istiyorsun
BEN 5 YILDIR İSTİYORUM CANIM İKİ KERE MİYON AMELİYATI OLDUMPeki sen