- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.521
Hormon testi yaptırmıştım, smear testi de yaptırdım, 2 kez yumurtlaıklarıma bakıldı. Regl dönbgümde aşırı düzenlidir.Ama şimdi burdaki herkese bilgi vereyim. Ben eşimden sperm testi yaptırmasını rica ettim. Tamam deneyli birkaç ay oldu ama yapmasını istedim. Sayı olarak çok iyi çıktı ama morfoloji testi sonucu düşük çıktı; çok kötü değil ama düşük aralıkta. Mesela bunu öğrenmiş olduk, ürologa gidicez. Yani kızlar sadece kendimiz değil eşimizin de taşın altına koyması laızm elini. Mutlaka sperm testini yaptırın. Ha morfoloji benim hamile kalamayacağım kadar düşük değil, ama hamile kalma olasılığımı düşürüyor die tahmin ediyorum. Neyse doktora sorucaz. Hatta ilk ay yaptırsaymışım diyorum şimdi. Siz gecikmeden yaptırın, biz 4. ayımızda yaptırdık.İnsan ister istemez hevesleniyor sanırım.olmayacak gibi geliyordu zaten bu ay.. Bir kaç gündür adet belirtilerim çıkmıştı zaten.. Ama yine de belki diyordum :) bi garip hissettim şimdi kırmızılar karşılaşınca..
Hormon testi falan yaptirmissindir zaten di mi canım? Benim de herşey normal görünüyordu ama hormonlarım düşük çıktı mesela..
İnşallah bu ay içinde senin de hayırlı haberlerini alırız![]()