- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.401
AMİN sizinde burdan takipteyim katılacagım fırsat buldukca ben çalısıyorm su an iş yerindeym
Allah kolaylık versin canım :)
haber veririm inşallahh hamile olursam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN sizinde burdan takipteyim katılacagım fırsat buldukca ben çalısıyorm su an iş yerindeym
Üstü de beyaz tabaka oldu hafif bakalım belki olur bir kaç güne hamilemiyim değil miyimtamam işte kabarmış :)
Canım benimde ayni adete bir hafta varken batmalarim vardı iki gündür yok yarin adet günüm ama olacak misim gibi de değil normalde kasiklarimi geçtim midem bile agirirdi bir gün öncesinde tık yok şaskinimkızlarr ben halaaa hastalanmadım.ve adet belirtilerim de gitti sanki.yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam.gögüs hassasiyetim devam ediyor ama o sancılı kasık ağrım kalmadı.nedir sizce durumum???
4 gün önce idrar testi yaptım negatifti.bakalım yarın ne cıkacak.kist falan çıkmasın da bebek beklerkenCanım benimde ayni adete bir hafta varken batmalarim vardı iki gündür yok yarin adet günüm ama olacak misim gibi de değil normalde kasiklarimi geçtim midem bile agirirdi bir gün öncesinde tık yok şaskinim![]()
Inşallah bebektir canım bence git bi kan testi yaptir4 gün önce idrar testi yaptım negatifti.bakalım yarın ne cıkacak.kist falan çıkmasın da bebek beklerken![]()
Kizlar adete 4 gun kala idrar testi yaptim negatif cikti yanilma ihtimali olabilrmiİnş hamissindir cnm
ayy ağzın baaaall yesinInşallah bebektir canım bence git bi kan testi yaptir
olabilir tabi geç döllenme olduysa çıkmıyor o tarihlerde.adet gecince cıkıyor yada kan testiKizlar adete 4 gun kala idrar testi yaptim negatif cikti yanilma ihtimali olabilrmi
Olsaydi cikardi diye dusundum bu ayda hayaller suya dustu galibaolabilir tabi geç döllenme olduysa çıkmıyor o tarihlerde.adet gecince cıkıyor yada kan testi
Yok ya hamile olupta ilk testler de cıkmayan cok kişi var.sen yine umudunu kaybetme.adetin gecikirse tekrar yaparsınOlsaydi cikardi diye dusundum bu ayda hayaller suya dustu galiba
Insallah bakalim ..sen adet oldunmu cnmYok ya hamile olupta ilk testler de cıkmayan cok kişi var.sen yine umudunu kaybetme.adetin gecikirse tekrar yaparsın
yok olmadım.normalde 3 gün geçti.ama bazen 31.günde olduğum için yarını bekliyorum.yarın 32.günüm olmazsam test yapıcamInsallah bakalim ..sen adet oldunmu cnm
Tesekkur ederım canım benim, ameliyat işleri, v.s.... bırseylere adapte olalım derken pek düşünmedim, yasım bıraz gec kalmış olmasam açıkçası bıraz ertelerdım , ama oncelıgım bebek artık. Yakın zamanda gıdıcem doktora. Cevre baskısı da var ki en yakınlarım bile doktora gıtmemı söyleyip duruyorlar. Dün hayz bitti önemli gün ve haftalar içindeyim :) 10 - 16 günler arası önemli sanırım, dıer gunlerın önemi yok galiba bebek olması için.35 di sanırım yaş sınırı 6 ay korunmasız ilişkiden sonra araştırıyorlar ama sen de 6 ayı geçti korunmuyorum çocuk istiyoruz diye tahlillerine yumurtaliklarina falan iyice baksinlar adetin ikinci gunu gidiliyor diye biliyorum canim hormon icin ama yumurta takibi icin falan doktor gun veriyor galiba oyle okudum burda
Evet genel ortalamada önemli günler onlar ama belli olmuyor adet bitimi yada hemen öncesinde yumurtayanlar var canımTesekkur ederım canım benim, ameliyat işleri, v.s.... bırseylere adapte olalım derken pek düşünmedim, yasım bıraz gec kalmış olmasam açıkçası bıraz ertelerdım , ama oncelıgım bebek artık. Yakın zamanda gıdıcem doktora. Cevre baskısı da var ki en yakınlarım bile doktora gıtmemı söyleyip duruyorlar. Dün hayz bitti önemli gün ve haftalar içindeyim :) 10 - 16 günler arası önemli sanırım, dıer gunlerın önemi yok galiba bebek olması için.