- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.381
Canım guvenmemekle birlikte bende yapayım nasıl yaptın bende yapayım bakım bat yarın
Canım guvenmemekle birlikte bende yapayım nasıl yaptın bende yapayım bakım bat yarın
Bende kirmizi kart gordum
İnşallah eylül ayinda olur
Dibe çöktü canımcanım idrara bir kaşık karbonat at köpürecekmi bak bakalım yoksa dibemi çökcek
ama güvenme sakın
Dibe çöktü canımnoluyormus dibe cokunce negatif mi
hayır canım benimki sezeryan oldu ben istedim normal hiç denemedim biraz pişman mıyım evetamin canım inşallahh normalmydi doğumun canım
hayır canım benimki sezeryan oldu ben istedim normal hiç denemedim biraz pişman mıyım evet
ama üstünden yıllar gectı artık ne yapalım
Öyle canım biliyorum zaten yarın bat gebelik testi yapsam çıkar mı yarın sabah acabayokki dogrulugu dibe çöküp gebe olan cok kişi var :)
Cnm zaten dipe cokuyo tomurcuklanma yokmu yukarı dogruDibe çöktü canımnoluyormus dibe cokunce negatif mi
Cnm zaten dipe cokuyo tomurcuklanma yokmu yukarı dogruDibe çöktü canımnoluyormus dibe cokunce negatif mi
benim kızımda temmuzda 7 yasına girdi hamile kalırsam 8 yıl olucak ara:))benim arada 7 yıl var hatta gebe kalırsam 8 olcak normal dogumu zorlicam bu defa ilki sezeryandı bemim de
Bende bayakopurecek diye bekliyorum minik minik kabarcıklar çıkıyor yukarı ya doğru bakalım doğru mı çıkacak bat yarın iki üç gün daha sabredicem kırmızı kart yemezsem test yap cam dayanabilirsem tabiCnm zaten dipe cokuyo tomurcuklanma yokmu yukarı dogru
Bende bayakopurecek diye bekliyorum minik minik kabarcıklar çıkıyor yukarı ya doğru bakalım doğru mı çıkacak bat yarın iki üç gün daha sabredicem kırmızı kart yemezsem test yap cam dayanabilirsem tabiCnm zaten dipe cokuyo tomurcuklanma yokmu yukarı dogru
İnş hamissindir cnmBende bayakopurecek diye bekliyorum minik minik kabarcıklar çıkıyor yukarı ya doğru bakalım doğru mı çıkacak bat yarın iki üç gün daha sabredicem kırmızı kart yemezsem test yap cam dayanabilirsem tabi
benim kızımda temmuzda 7 yasına girdi hamile kalırsam 8 yıl olucak ara:))
bayagı oldu benimde saka maka bayagı ara verdik
benim malesef maddi sıkıntılar oldu borc lar falan mecbur dum yapamadım keyfi degil yani artık yaşım dayandı 35 de hemen yapmam lazım sınırdayım kızımda cok istiyor kardes ve bende eşimde ikinci kez anne baba olma duygusunu tatdırsın yüce rabbim insalhh bana ve isteyen herkeze
bende durumlar böyle
Inşallah canım beklemek çok zormuş boyleİnş hamissindir cnm
Bende bayakopurecek diye bekliyorum minik minik kabarcıklar çıkıyor yukarı ya doğru bakalım doğru mı çıkacak bat yarın iki üç gün daha sabredicem kırmızı kart yemezsem test yap cam dayanabilirsem tabi
AMİN sizinde burdan takipteyim katılacagım fırsat buldukca ben çalısıyorm su an iş yerindeymAllah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?