• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçtiğimiz ay serbest davranayım dedim tesadüfen 19 20 21. Gün ilişki yaşamadım diğer günler gün aşırı yaşadım bi hesapladım o günler yumurtlama günümmüş. Olmadı kaçırdım. Mesleğimden dolayı bebitomun doğumu mayıs hazirana denk gelse süper olacak o yüzden biraz acelem :)) bu aralar tutarsa istediğim zamana denk gelecek inşAllah

bu ay kalırsan mayıs a denk geliyor sanırım canım hadi inşallah
yumurtaları kaçırmayalım :KK200:

Geçtiğimiz ay serbest davranayım dedim tesadüfen 19 20 21. Gün ilişki yaşamadım diğer günler gün aşırı yaşadım bi hesapladım o günler yumurtlama günümmüş. Olmadı kaçırdım. Mesleğimden dolayı bebitomun doğumu mayıs hazirana denk gelse süper olacak o yüzden biraz acelem :)) bu aralar tutarsa istediğim zamana denk gelecek inşAllah
Canım bnce ovulasyon testi sipariş et sen internetten adet bitiminden hmn snra başlarsın yapmaya yumurtlamayı da kaçırmamış olursun

Çok

çok teşekkür ediyorum:) ben takvimimi ve flo yu kullanıyordum. Bir de netten 3 adet tarihimizi yazıp hesapladığımızı kullanmıştım peeapp umarım ios için vardır ve işime yarar:halay:

çok güzel bir uygulama senle sohpet ediyor resmen :)
dogurgan dönemlerin başladı falan diyo :))

Kızlar benimde bat 17 ağustos. Hadi hayırlısı inşallah artık Rabbim isteyen herkese evlat versin. H Hayallidya7 istersen doktora gidip yumurta takibi yaptır. Ben bu ay yumurtlama gününde gittim doktor yumurtan çatlamış çoktan dedi benimde hiç uymaz takvimle hep 2-3 gün önce çatlıyor bu yüzden doktorda yumurta takibi için adetinden 8. Gün gel başlayalım takibe erken yumurtluyorsun dedi. Benim yumurtlama kanamasıda oluyor biraz onlardan da anlıyorum çatladığını ama tam gününü kestiremiyorum.
İşte takip edemiyorum diye bi gerilmiştim. Bu ay ovülasyon testi ile deneyip yakalayamazsam doktorda takip yaptırayım diyorum. Rabbim sağlıkla nasip ederse mayıs haziran gibi doğum olsun istiyorum yani bu iki ay çok önemli :)) deneme 2. Ayımız haziranda korunmayı bıraktık

En kısa zamanda
çok güzel bir uygulama senle sohpet ediyor resmen :)
dogurgan dönemlerin başladı falan diyo :))
indireceğim ve bir test alacağım ovülasyon çoookk teşekkürler. Gün aşırı bir gün yap bir gün yapma demek dimi? 2 güne 1 ile aynı anlama gelmiyor sanırım

En kısa zamanda

indireceğim ve bir test alacağım ovülasyon çoookk teşekkürler. Gün aşırı bir gün yap bir gün yapma demek dimi? 2 güne 1 ile aynı anlama gelmiyor sanırım

evet canım bir gün yapıp bir gün dinleniyorsun
yani spermeler daha olgun oluyor

zaten sperm içinde bayagı bir canlı kalabiliyor

gün aşırı en iyi yöntem bence

Testte aklımda aynen tavsiye edeceğiniz bir marka var mı adet sonrası kaçıncı gün başlayım?
Bn laboquick dye bi marka var ondan almıştım gcen ay içinde otz tane vardı beş tane de gbelik testi hediye fyatıda uygun .bzm de bu ay 3. Denememz gcen ay ovu testiyle takip ettim ama tutmadı bn gcen ay adetimin 7. Gnündr başlamıştım 14. Gün olmuştu yumurtlama yani teldeki takvimle aynıydı 28 günde bi regli olurum bu ay 11.gün başladım o yüzden bnce sende regli bttikten snra başla

Aynı gebelik testi gibi idrarla yapıyoruz. Koyu iki çizgiyi görünce mi ilişki yaşıyoruz? Mesela silik çıktı. O günde mi yaşıyoruz. Her gün mü yapıyoruz bu testi yoksa belli günü mü var gerçi otuz taneymiş her gün yaparım ben kesin:)))
Bn laboquick dye bi marka var ondan almıştım gcen ay içinde otz tane vardı beş tane de gbelik testi hediye fyatıda uygun .bzm de bu ay 3. Denememz gcen ay ovu testiyle takip ettim ama tutmadı bn gcen ay adetimin 7. Gnündr başlamıştım 14. Gün olmuştu yumurtlama yani teldeki takvimle aynıydı 28 günde bi regli olurum bu ay 11.gün başladım o yüzden bnce sende regli bttikten snra başla
ebel

Aynı gebelik testi gibi idrarla yapıyoruz. Koyu iki çizgiyi görünce mi ilişki yaşıyoruz? Mesela silik çıktı. O günde mi yaşıyoruz. Her gün mü yapıyoruz bu testi yoksa belli günü mü var gerçi otuz taneymiş her gün yaparım ben kesin:)))

ebel
Canm zaten normalde de ikinci çizgi silik çıkıyo aynı gbelik testi gbi yapılıyo t çizgisi c çizgisiyle aynı olucak hatta daha koyu çıktığı oluyo o gün yumurtlama günü bir gün snra da silik çıkıyo o günde çatladığı gün bu iki gün çok önemli bn koyulaşmaya başladığında günde iki tane yapmaya başlıyorum birini sabah on bir de birini de akşam 7-8 gbi bu arada yaptığın saatlere dikkat et aynı saatte yap her gün bi de sabah yaptığın ilk idrar olmicak yesti yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını azalt sulu bsey içme ve idrarını tut

ebel
Tabi bu arada gün aşırı ilişki olsun yine de adet btimindrn snra sperm kalitesi için

Bugün regl oldum. Bu ay gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? 24 ağustos yumurtlama tarihim görünüyor başka bir hesaplayıcıya göre ise 20 ağustos.

2 aydır deniyoruz sanırım ben yumurtlama tarihlerimi kestiremiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı acaba son 3 adet tarihimin başlangıcını yazıyorum.

6 ağustos
6 temmuz
3 haziran
Ne zaman yumurtlama günü ne zaman ilişki yaşanmalı? Hesaplama motorları farklı değerlerler çıkardığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bu ay geçmeden lütfen

Adet bitimi gunubirlik (1gun arayla) yap ben öyle yaptim

Adet bitimi gunubirlik (1gun arayla) yap ben öyle yaptim
1. Günden say 9 10 11 ara verin 12-14-16-18-20. Günler ilişki yaşayın demiş birisi o kafamı karıştırmıştı benim acaba öyle mi yapsam demiştim fakat şu an görüyorum ki adet bitince 1 gün yapıp bir gün yapmayınca daha kolay tutuyor. Adet gününüz gelene kadar mı yaptınız ? Yani adet tarihi yaklaşınca bırakmadınız dimi mesela beklenen ader tarihim 6- 7 eylül bu tarihlere kadar bir gün dinlenip bir gün yapıyoruz hiç gün atlamıyoruz. Ara vermiyoruz değil mi?

1. Günden say 9 10 11 ara verin 12-14-16-18-20. Günler ilişki yaşayın demiş birisi o kafamı karıştırmıştı benim acaba öyle mi yapsam demiştim fakat şu an görüyorum ki adet bitince 1 gün yapıp bir gün yapmayınca daha kolay tutuyor. Adet gününüz gelene kadar mı yaptınız ? Yani adet tarihi yaklaşınca bırakmadınız dimi mesela beklenen ader tarihim 6- 7 eylül bu tarihlere kadar bir gün dinlenip bir gün yapıyoruz hiç gün atlamıyoruz. Ara vermiyoruz değil mi?

Camim adete 5 gün kala bıraktım ben eşim e sperm testi yaptircaktik (cinsel.perhiz istiyorlar)ondan biraktim.

Kızlar bu testi yaparken çizginin en koyu olduğu tarihten sonra mı ilişkiye girip denemeleri başlamak lazım? Neye dikkat etmek lazım? Biraz bahseder misiniz

4 yıllık evliyim daha 2 ay öncesine kadar cocuk düsünmüyorum diyen ben 2 ayda benim çocuğum neden olmuyor dıye gün sayan bir manyağa bağladım :kızgın: haziran başında korunmayı bıraktım. buaydan pek ümitli değilim walla. bata 3 gun var zaten. umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberleri sağlıkla alırız

4 yıllık evliyim daha 2 ay öncesine kadar cocuk düsünmüyorum diyen ben 2 ayda benim çocuğum neden olmuyor dıye gün sayan bir manyağa bağladım :kızgın: haziran başında korunmayı bıraktım. buaydan pek ümitli değilim walla. bata 3 gun var zaten. umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberleri sağlıkla alırız
Ha haa ayni ben.ben de 5 yillik evliyim.cocugun lafini bile andirmazdim.hala bile herkes beni istemiyo bu cocuk diye bilir.o sorumlulugun altindan kalkabilecekmiyim diye esime sorup duruyorum hala.ama denemeye basladigimizdan beri de niye olmuyo ya taktim.hem cocuk icin butun gun oturup burdaki yazilari okuyorum :) hemde planlarimin arasinda hep bayramda adet olacam yok tatile gidicez o ay adet tarihine denk gelmesin diyorum.regl olmak hep hayatimda var yani :) sanki hamililik bi testti yapinca bitecek :deli:

Back