• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua okuyalım kızlar, hersey Rabbimden.

Eklentiler

• IMG_9549.jpg
    IMG_9549.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 57
birde bu geç döllenmede ne kanda ne idrarda görünmüyor hemen saf saf adet bekleyip farlutal içenbenim gibi bi saf var
ilk gebeliğim öyle oldu

Bugün regl oldum. Bu ay gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? 24 ağustos yumurtlama tarihim görünüyor başka bir hesaplayıcıya göre ise 20 ağustos.

2 aydır deniyoruz sanırım ben yumurtlama tarihlerimi kestiremiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı acaba son 3 adet tarihimin başlangıcını yazıyorum.

6 ağustos
6 temmuz
3 haziran
Ne zaman yumurtlama günü ne zaman ilişki yaşanmalı? Hesaplama motorları farklı değerlerler çıkardığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bu ay geçmeden lütfen

Bugün regl oldum. Bu ay gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? 24 ağustos yumurtlama tarihim görünüyor başka bir hesaplayıcıya göre ise 20 ağustos.

2 aydır deniyoruz sanırım ben yumurtlama tarihlerimi kestiremiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı acaba son 3 adet tarihimin başlangıcını yazıyorum.

6 ağustos
6 temmuz
3 haziran
Ne zaman yumurtlama günü ne zaman ilişki yaşanmalı? Hesaplama motorları farklı değerlerler çıkardığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bu ay geçmeden lütfen

tatlım sana bir uygulama adı vereyim
kızkardeşim teyzem bu programa göre gebe kaldılar
elbette ne zaman tutar bilemiyoruz ama en azından dogru tahminler yapıyor

birde sen her türlü gün aşırı birlikte ol eşinle

Kızlar benimde bat 17 ağustos. Hadi hayırlısı inşallah artık Rabbim isteyen herkese evlat versin. H Hayallidya7 istersen doktora gidip yumurta takibi yaptır. Ben bu ay yumurtlama gününde gittim doktor yumurtan çatlamış çoktan dedi benimde hiç uymaz takvimle hep 2-3 gün önce çatlıyor bu yüzden doktorda yumurta takibi için adetinden 8. Gün gel başlayalım takibe erken yumurtluyorsun dedi. Benim yumurtlama kanamasıda oluyor biraz onlardan da anlıyorum çatladığını ama tam gününü kestiremiyorum.

Kızlar benimde bat 17 ağustos. Hadi hayırlısı inşallah artık Rabbim isteyen herkese evlat versin. H Hayallidya7 istersen doktora gidip yumurta takibi yaptır. Ben bu ay yumurtlama gününde gittim doktor yumurtan çatlamış çoktan dedi benimde hiç uymaz takvimle hep 2-3 gün önce çatlıyor bu yüzden doktorda yumurta takibi için adetinden 8. Gün gel başlayalım takibe erken yumurtluyorsun dedi. Benim yumurtlama kanamasıda oluyor biraz onlardan da anlıyorum çatladığını ama tam gününü kestiremiyorum.
Geçtiğimiz ay serbest davranayım dedim tesadüfen 19 20 21. Gün ilişki yaşamadım diğer günler gün aşırı yaşadım bi hesapladım o günler yumurtlama günümmüş. Olmadı kaçırdım. Mesleğimden dolayı bebitomun doğumu mayıs hazirana denk gelse süper olacak o yüzden biraz acelem :)) bu aralar tutarsa istediğim zamana denk gelecek inşAllah

Back