- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 32
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim sendende bekliyorum hayırlısıAl bendende o kadar canım :) mutlu haberlerini bekliyorum
Amin YarabbimDua okuyalım kızlar, hersey Rabbimden.
Bende o moddayim canim sabredemiyorum elde degilİki ayda bebiş diye çıldıranlar kulubü daimi üyesiyim bende :) resmen regl sayacı modundayım. Geldi geliyor:))) düşünmemek çok zor :)
Cnm malesef negatif cikti sanirim cok erkwn yaptim yine testleribakalim hayirslisi olsunOy masallah 12 kala silik cikti ha. Insallah vardir.hakkinda hayirlisi olsun
Cok ilginc idrar testi pozitif kan negatif. Kan sonucunuz kacti. Uzulmeyin erken olmus testCnm malesef negatif cikti sanirim cok erkwn yaptim yine testleribakalim hayirslisi olsun
Bir arkadasım basına geldi, idrar pozitif kan negatifti. Sakın ilac vs kullanma arkadasım bence sende hamilesin. Arkadasımın 10 gün sonra kanda cıktı.Cnm malesef negatif cikti sanirim cok erkwn yaptim yine testleribakalim hayirslisi olsun
Ben regl oldum bu sabah. Önümüzdeki aya inşallah kısmet.Bende o moddayim canim sabredemiyorum elde degil![]()
Ama normalde once kanda goruluyor gebelik..hayirlisi olsun bekleyelim bakalimBir arkadasım basına geldi, idrar pozitif kan negatifti. Sakın ilac vs kullanma arkadasım bence sende hamilesin. Arkadasımın 10 gün sonra kanda cıktı.
Bugün regl oldum. Bu ay gebe kalmak için ilişki sıklığı nasıl olmalı? 24 ağustos yumurtlama tarihim görünüyor başka bir hesaplayıcıya göre ise 20 ağustos.
2 aydır deniyoruz sanırım ben yumurtlama tarihlerimi kestiremiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı acaba son 3 adet tarihimin başlangıcını yazıyorum.
6 ağustos
6 temmuz
3 haziran
Ne zaman yumurtlama günü ne zaman ilişki yaşanmalı? Hesaplama motorları farklı değerlerler çıkardığı için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bu ay geçmeden lütfen
Yaa lütfenn çok sevinirim![]()
Geçtiğimiz ay serbest davranayım dedim tesadüfen 19 20 21. Gün ilişki yaşamadım diğer günler gün aşırı yaşadım bi hesapladım o günler yumurtlama günümmüş. Olmadı kaçırdım. Mesleğimden dolayı bebitomun doğumu mayıs hazirana denk gelse süper olacak o yüzden biraz acelem :)) bu aralar tutarsa istediğim zamana denk gelecek inşAllahKızlar benimde bat 17 ağustos. Hadi hayırlısı inşallah artık Rabbim isteyen herkese evlat versin. H Hayallidya7 istersen doktora gidip yumurta takibi yaptır. Ben bu ay yumurtlama gününde gittim doktor yumurtan çatlamış çoktan dedi benimde hiç uymaz takvimle hep 2-3 gün önce çatlıyor bu yüzden doktorda yumurta takibi için adetinden 8. Gün gel başlayalım takibe erken yumurtluyorsun dedi. Benim yumurtlama kanamasıda oluyor biraz onlardan da anlıyorum çatladığını ama tam gününü kestiremiyorum.