Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
merhabalar onceki testlerinizi götürüyorsunuz benden test istemediler yanlış 1,5 ay sonraya veriyorlar ranvuyu
canım selam görüşmüştük geçen gün sen mustafa beye almıştın randavuyu bende sen söyleyince hemen aradım benim adet düzensizliğim olunca tarih alamıyorum ama mustafa beyden istemezsek sorun yokmuş ben burçak hocaya gitmeyi düşünüyorum adet olunca arayacağım randevu için sperm testide mi istemediler mesela benim eşimin tahlilleri çok farklı çıktığı için ister gibime geliyor

Benim zaten hsg,amh,tsh bütün testlerim vardı doktor istemedi eşimin de sperm sonucu vardı.. Allah razı olsun insallah sizde hayırlısıyla gebe kalabilirsiniz

inşallah :) bizimde var testlerimiz ama çok farklı sonuçlar çıktı o yüzden bir sorayım dedim malum fiyatlar çok yüksek

BuGün transeferimin 7.günü. regl olcak gibi sivilcelerm çıktı yüzümde. Cok üzgünüm

BuGün transeferimin 7.günü. regl olcak gibi sivilcelerm çıktı yüzümde. Cok üzgünüm
Neden boşuna olumsuz düşünüyorsun hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi hatta karnın belin kaşıklarında ağrıyacak boşuna stres yapma bence etkilemesin tedavini

Merhaba gonal f kullanmaya başladım bende dün 300 doz yapıyorum sizler kaç doz kullandınız acaba hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

Vildan kuzum mustafa bahceci için önceden ön görüşme yaptın mı? Yoksa adetin 2.günü direkt ona mı gideceksin? Ben de aralıkta yeniden denemeyi düşünüyorum ama acaba kasımda ön görüşme randevusu alsam daha mı iyi?

Merhaba gonal f kullanmaya başladım bende dün 300 doz yapıyorum sizler kaç doz kullandınız acaba hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Canım ben gonal f 225 ile başladım sonra yetersiz buldu doktorum ona ek merional 75 de vurdum 5 gün

hayirli olsun tedavin cnm benim bugun 7 gun 225 gonal f yapiyorum dun bi igne daha yazdi doktor bugun vurucam onu bitane sadece yarin son ins igneler pazartesi toplancak

hayirli olsun tedavin cnm benim bugun 7 gun 225 gonal f yapiyorum dun bi igne daha yazdi doktor bugun vurucam onu bitane sadece yarin son ins igneler pazartesi toplancak
Sağol canım hayırlısı olsun şimdiden senin bitmiş ne güzel benimde 7-8 gün sürer inşallah bakalım bugün 2. Gün olacak

işler planladığım gibi gitmedi ben kramozom testi bu aralar çıkar diye bu tarihe randevu aldım çıkmadı hala ve regli de erken oldum bittiği gün randevum var bahcecide bakalım nasıl olacak sürec hayırlısı .senin için zaten bahcecide denedin diye biliyorum tabi on görüşme yap tabi içine iyice sinsin yada başka altarnatif ararsın

Evet kromozom testleri geç çıkıyor, neden okadar geç çıkıyo anlamış değilim. Biz de 3 ay beklemiştik çıkmasını.
Hadi ya şanssızlık olmuş adetin erken gelmesi. Herseyde vardır bi hayır.
Ben de kasım gibi ön görüşmeye gideyim bari

aynen kuru kuruda gidilmiyor her adımın para dinlen biraz incir ye bol bol bitmek üzere o da

Ekim ayında planlıyorum. Adana Acıbadem ile Adana Başkent Uni. arasındayım. Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
Daha önce 1 opu, 2 transferim oldu.

Ekim ayında planlıyorum. Adana Acıbadem ile Adana Başkent Uni. arasındayım. Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
Daha önce 1 opu, 2 transferim oldu.
Merhaba bende ekimde planlıyorum ilk kez olacak normal yoldan hamile kaldım ama gebelik sonlandı yaşımdan dolayı daha beklemek istemiyorum bu kararsızlıktan araştırmaktan kafayı yiycem sizin daha önce nerede oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…