- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
canım selam görüşmüştük geçen gün sen mustafa beye almıştın randavuyu bende sen söyleyince hemen aradım benim adet düzensizliğim olunca tarih alamıyorum ama mustafa beyden istemezsek sorun yokmuş ben burçak hocaya gitmeyi düşünüyorum adet olunca arayacağım randevu için sperm testide mi istemediler mesela benim eşimin tahlilleri çok farklı çıktığı için ister gibime geliyormerhabalar onceki testlerinizi götürüyorsunuz benden test istemediler yanlış 1,5 ay sonraya veriyorlar ranvuyu
Benim zaten hsg,amh,tsh bütün testlerim vardı doktor istemedi eşimin de sperm sonucu vardı.. Allah razı olsun insallah sizde hayırlısıyla gebe kalabilirsiniztebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende bahçeci fulya ya gitmeyi planlıyorum haftaya adet günüm bir şey danışmak istiyorum başlangıçta ilk gittiğinizde hangi testleri istedi doktorunuz
Neden boşuna olumsuz düşünüyorsun hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi hatta karnın belin kaşıklarında ağrıyacak boşuna stres yapma bence etkilemesin tedaviniBuGün transeferimin 7.günü. regl olcak gibi sivilcelerm çıktı yüzümde. Cok üzgünüm
Nedense hiç olumlu birşey hissedemiyorum yaNeden boşuna olumsuz düşünüyorsun hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi hatta karnın belin kaşıklarında ağrıyacak boşuna stres yapma bence etkilemesin tedavini
Canım ben gonal f 225 ile başladım sonra yetersiz buldu doktorum ona ek merional 75 de vurdum 5 günMerhaba gonal f kullanmaya başladım bende dün 300 doz yapıyorum sizler kaç doz kullandınız acaba hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Canım ben gonal f 225 ile başladım sonra yetersiz buldu doktorum ona ek merional 75 de vurdum 5 gün
hayirli olsun tedavin cnm benim bugun 7 gun 225 gonal f yapiyorum dun bi igne daha yazdi doktor bugun vurucam onu bitane sadece yarin son ins igneler pazartesi toplancakMerhaba gonal f kullanmaya başladım bende dün 300 doz yapıyorum sizler kaç doz kullandınız acaba hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Bende senin gibiydim ama kendimi toplamaya çalışıyordum aslında umudum vardı elinden geleni yap ve moralin düzgün bir şekilde sonucu bekleNedense hiç olumlu birşey hissedemiyorum ya
Sağol canım hayırlısı olsun şimdiden senin bitmiş ne güzel benimde 7-8 gün sürer inşallah bakalım bugün 2. Gün olacakhayirli olsun tedavin cnm benim bugun 7 gun 225 gonal f yapiyorum dun bi igne daha yazdi doktor bugun vurucam onu bitane sadece yarin son ins igneler pazartesi toplancak
cnm zamn geciyor cabuk ins transferden sonra zaman hemen gecer onemli.olan oSağol canım hayırlısı olsun şimdiden senin bitmiş ne güzel benimde 7-8 gün sürer inşallah bakalım bugün 2. Gün olacak
İnşallah canımcnm zamn geciyor cabuk ins transferden sonra zaman hemen gecer onemli.olan o
işler planladığım gibi gitmedi ben kramozom testi bu aralar çıkar diye bu tarihe randevu aldım çıkmadı hala ve regli de erken oldum bittiği gün randevum var bahcecide bakalım nasıl olacak sürec hayırlısı .senin için zaten bahcecide denedin diye biliyorum tabi on görüşme yap tabi içine iyice sinsin yada başka altarnatif ararsınVildan kuzum mustafa bahceci için önceden ön görüşme yaptın mı? Yoksa adetin 2.günü direkt ona mı gideceksin? Ben de aralıkta yeniden denemeyi düşünüyorum ama acaba kasımda ön görüşme randevusu alsam daha mı iyi?
Evet kromozom testleri geç çıkıyor, neden okadar geç çıkıyo anlamış değilim. Biz de 3 ay beklemiştik çıkmasını.işler planladığım gibi gitmedi ben kramozom testi bu aralar çıkar diye bu tarihe randevu aldım çıkmadı hala ve regli de erken oldum bittiği gün randevum var bahcecide bakalım nasıl olacak sürec hayırlısı .senin için zaten bahcecide denedin diye biliyorum tabi on görüşme yap tabi içine iyice sinsin yada başka altarnatif ararsın
aynen kuru kuruda gidilmiyor her adımın para dinlen biraz incir ye bol bol bitmek üzere o daEvet kromozom testleri geç çıkıyor, neden okadar geç çıkıyo anlamış değilim. Biz de 3 ay beklemiştik çıkmasını.
Hadi ya şanssızlık olmuş adetin erken gelmesi. Herseyde vardır bi hayır.
Ben de kasım gibi ön görüşmeye gideyim bari
Merhaba bende ekimde planlıyorum ilk kez olacak normal yoldan hamile kaldım ama gebelik sonlandı yaşımdan dolayı daha beklemek istemiyorum bu kararsızlıktan araştırmaktan kafayı yiycem sizin daha önce nerede olduEkim ayında planlıyorum. Adana Acıbadem ile Adana Başkent Uni. arasındayım. Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
Daha önce 1 opu, 2 transferim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?