• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .

87aa87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
109
61
98
Merhaba Arkadaşlar ;

Önümüzdeki 3 aylık süreçte tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar, bu başlık altında haberleşelim.

Hangi merkez/hastane ?
Hangi doktor ?
Tedavimiz hangi aşamada ?

Rabbim şimdiden herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin...

Merhaba Arkadaşlar ;

Önümüzdeki 3 aylık süreçte tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar, bu başlık altında haberleşelim.

Hangi merkez/hastane ?
Hangi doktor ?
Tedavimiz hangi aşamada ?

Rabbim şimdiden herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin...
Bu konuyu açtığın çok iyi olmuş ben centrum tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum ağustos sonuna doğru gideceğim. 3 ay önce başladım ilk tedavide her zaman olduğu gibi yine tek yumurta büyüdü ana şükür içi doluydu ana olgunluğu yeterli değildi ca ionofor uygulaması yapıldı dollendi 5 güne ulaştı ama genetik hasarı çıktı iptal oldu bu ay tekrar tek yumurta dollendi çok şükür Allah a ama bu sefer genetiğe göndermedik nasip edecek Mevlam sonuçta tekrar o strese girmek istemedim havuz yapılacak Ya da duruma göre transfer o yüzden ikinci adette gel dediler o da ağustos sonuna denk geliyor. Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah

İnşallah bu sefer ki sağlıcakla tutunur ve yavrunu kucağına almak nasip eder Rabbim.
Centrum tüp bebek merkezi : prof. Recai pabuçcu, op. Gürhan keleş ve emre pabuçcudan oluşuyormuş.
Recai hocanın çok bilgili olduğunu fakat yoğun olduğunu duydum. Birçok kişide Gürhan hocayı övüyor. Emre hoca hakkında bilgim yok.
Anladığım kadarıyla ilk denemede embriyonu ngs yapmışlar ve işi şansa bırakmak istememişler. Embriyolog Semra Sertyel, izlediğim kadarıyla işinin ehli biri.

Merhaba canim ben de dün döndüm istanbuldan mamorial şişli de tedavi oluyorum ilk görüşme ve bazı testler için gittik işlerimizi hallettik önümüzdeki ay başlıyoruz inşallah hastaneden çok memnun kaldım

İnşallah bu sefer ki sağlıcakla tutunur ve yavrunu kucağına almak nasip eder Rabbim.
Centrum tüp bebek merkezi : prof. Recai pabuçcu, op. Gürhan keleş ve emre pabuçcudan oluşuyormuş.
Recai hocanın çok bilgili olduğunu fakat yoğun olduğunu duydum. Birçok kişide Gürhan hocayı övüyor. Emre hoca hakkında bilgim yok.
Anladığım kadarıyla ilk denemede embriyonu ngs yapmışlar ve işi şansa bırakmak istememişler. Embriyolog Semra Sertyel, izlediğim kadarıyla işinin ehli biri.
Kesinlikle katılıyorum ama kuruma güveniyorum işlerine garanti ve tedbirli yaklasmalari beni oraya daha da bağladı csi türünden genetik yaptılar yani 46 kromozoma da baktılar 3 kromozondan hasar çıktı ama çok psikolojik olarak dağıldım onlar da havuz yapıp şansı artırıp en azından elimizde yedekte bulunsun istiyorlar ki çok mantıklı bakalım hayırlısıyla inşaallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Merhaba canim ben de dün döndüm istanbuldan mamorial şişli de tedavi oluyorum ilk görüşme ve bazı testler için gittik işlerimizi hallettik önümüzdeki ay başlıyoruz inşallah hastaneden çok memnun kaldım
İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın

Canım hiç canını sıkma, hücrelerin kendini onarma durumu her daim mevcuttur diyo uzmanlar.
Şimdi ngs yaptırmayacaksın, fakat bu tutunmayacağı veya sıkıntılı bir durum olacağını manasını taşımaz. Allah büyüktür

Şişli memorial : prof. Semra kahraman, y. Doç günseli dura özdemir, y. Doç fulya gökdağlı sağır, Yücel hoca, gönül hoca, melih hocadan oluşuyor (bilgiler eksik veya yanlış olabilir)
Sgk tüp bebek raporu geçerli diye biliyorum. Fakat öyle dahi olsa diğer merkezlere göre bir nebze pahalı geldi bana.
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin Rabbim

Şişli memorial : prof. Semra kahraman, y. Doç günseli dura özdemir, y. Doç fulya gökdağlı sağır, Yücel hoca, gönül hoca, melih hocadan oluşuyor (bilgiler eksik veya yanlış olabilir)
Sgk tüp bebek raporu geçerli diye biliyorum. Fakat öyle dahi olsa diğer merkezlere göre bir nebze pahalı geldi bana.
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin Rabbim
Evet pahalı biraz fakat eşimin morfoloji problemi var ben labaratuar konusunda yoğunlaştım canım o yüzden tercihim burası oldu.amin isteyen çabalayan herkesin gönlüne göre versin rabbim sağol canım

Şişli memorial da hangi doktora muayene oluyorsun?
İlgi ve alaka nasıl?
Her gittiğinde aynı doktorla mı muhatap oluyorsun?
Eşinle alakalı nasıl bir teknolojiyi uyguluyorlar?

Şişli memorial da hangi doktora muayene oluyorsun?
İlgi ve alaka nasıl?
Her gittiğinde aynı doktorla mı muhatap oluyorsun?
Eşinle alakalı nasıl bir teknolojiyi uyguluyorlar?
Ben ilk görüşmemi yaptım geçen hafta doktorum yücel şahin di.ama ben semra hanımla da görüşme talep ettiğim için o gün yücel beyden sonra semra hanımla da görüştük ilgi süper gerçekten hiç para konusunu açmadılar sadece bana ve esime yoğunlaştilar ellerinden geleni yapacaklarını söylediler bayağı bilgilendirdik ve en son semra hoca herşey güzel olacak merak etmeyin dedi o an sanki omzumdan onlarca yük kalktı :KK68: ber gittiğimde aynı doktorla muhattap olmayacagimi ekip olarak çalıştıklarını söylemişlerdi baştan zaten.esimle ilgili imsi yöntemini uygulayacaklar en sağlıklı spermi seçmek için bunu birçok merkez uyguluyor fakat beni tatmin eden en önemli ayrıntı embriyologlarin başarılı işler yapması çok araştırdım gerçekten işlerini çok titiz yapıyorlar

GÜRGAN KLİNİK ve

1) TİMUR GÜRGAN
2) IŞIN KOCABAŞ
3) ZİYA KALEM

Hakkında bilgi verebilecek olan varmı?

Neredesiniz anne adayları ?

HANGİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE KARAR KILDINIZ?

Gelin bilgi birikimizi bizlere de aktarın.

B. E. K. L. İ. Y. O. R. U. Z

Başkent Üniversitesi Hulusi zeyneloğlu nda başladık Ocak’tan beri gidiyoruz inşAllah bu defa bir sıkıntı olmazsa Ağustos ta başlıyoruz

K.K 'de Başkent Ünv. Hastanesi Hulusi ve Zeynel hoca hakkında okuduğum yorumlardan ;
1) Doktorluk bilgileri çok iyi olduğu
2) Hastanenin çok kalabalık olmasından dolayı çok beklenildiği ve muayenelerin kısa sürdüğü
3) Maddi açıdan diğer yerlere göre uygun olduğu ( tüp bebek, muayene, tahlil ve diğer operasyonlar)
4) Tüp bebek raporunun geçerli olduğu ve hastaneden bu raporun çıkarılabildiği
5) Labaratuvar kısmının çoğu kişide soru işareti olduğu
6) Genelleme yapmak gibi olmasın ama 3. Gün embriyonun çok transfer ediliyor olması...

İNŞALLAH forum adın gibi evladına kavuşur ve kokusunu doya doya içine çrkersin.

K.K 'de Başkent Ünv. Hastanesi Hulusi ve Zeynel hoca hakkında okuduğum yorumlardan ;
1) Doktorluk bilgileri çok iyi olduğu
2) Hastanenin çok kalabalık olmasından dolayı çok beklenildiği ve muayenelerin kısa sürdüğü
3) Maddi açıdan diğer yerlere göre uygun olduğu ( tüp bebek, muayene, tahlil ve diğer operasyonlar)
4) Tüp bebek raporunun geçerli olduğu ve hastaneden bu raporun çıkarılabildiği
5) Labaratuvar kısmının çoğu kişide soru işareti olduğu
6) Genelleme yapmak gibi olmasın ama 3. Gün embriyonun çok transfer ediliyor olması...

İNŞALLAH forum adın gibi evladına kavuşur ve kokusunu doya doya içine çrkersin.
Evet dediklerine aynen katılıyorum çok kalabalık çok bekliyorsun hızlı oluyor herşey hoca iyi biri ama o kdr yoğunki kendini hatırlatmak zorunda kalıyorsun
Onun dışında ücretler olarak çok avantajlı rapor hızlı çıkıyo
3.gün konusuna bende takığım çünkü önceki denemelerimde 3.gündü ve ben bu defa inşAllah yumurta sayım fazla olursa 5.günde ısrar edicem
Çoğunlukla 3.gün bırakıyorlar ama 5.güne de götürdükleri oluyor

Duana da çokça amin Rabbim isteyen herkese o kokuyu çekmeyi nasip etsin

Genetik inceleme ( pgt, ngs ) işlemlerini başkent haricinde özel bir klinikte yaptırıyorlarmış diye okudum. Aslı var mı?
Genelde her iki hoca da sıcağı sıcağına transfer yapıyormuş. Dondurmaya pek yanaşmıyorlarmış, doğru mu?

Genetik inceleme ( pgt, ngs ) işlemlerini başkent haricinde özel bir klinikte yaptırıyorlarmış diye okudum. Aslı var mı?
Genelde her iki hoca da sıcağı sıcağına transfer yapıyormuş. Dondurmaya pek yanaşmıyorlarmış, doğru mu?
Evet dondurma taraftarı değil Hulusi hoca
Genetik konusunu hiç bilmiyorum

Back