- 24 Nisan 2023
- 1.407
- En iyi cevaplar
- 1
- 942
- 43
Bence kullan bende kullanicam önümüzdeki hafta
Artık herşeyden korkuyorum yan etkisi vs şu kist bi yok olsaydı adet gelsin soğan suyuna başlıcam tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kullan bende kullanicam önümüzdeki hafta
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah güzel haber alırsın bu ayArtık herşeyden korkuyorum yan etkisi vs şu kist bi yok olsaydı adet gelsin soğan suyuna başlıcam tekrar
Artık herşeyden korkuyorum, şu kist bi geçseydi ama adet gelsin soğan suyuna başlıcam tekrarBence kullan bende kullanicam önümüzdeki hafta
İnşallah canım benim, hepimiz alalımHakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah güzel haber alırsın bu ay
Bence hsg yüzünden değil. Sen en iyisi test yap bütün soruların cevabı ondayapıcam kuzum şimdi yine kahve akıntı geldi sulu regl değil bu bence asla böyle olmazdı acaba HSG yüzünden mi oldu dicem ama kaç gün geçti yani üstünden haftalar oldu
sizde testler sonucun da bir neticeye ulaşılabildi mi ?Anlıyorum ama sizin yerinizde olsam ben özellikle kan pıhtılaşması testini yaptırırdım ben ilk bu testi yaptırdım devamını da eşimle beraber kromozom testi bağışıklık testlerini Lupus diye geçiyor ve en sonda üç ay önce HsG çektirdim
Geçer geçer inşallahArtık herşeyden korkuyorum, şu kist bi geçseydi ama adet gelsin soğan suyuna başlıcam tekrar
Evet hepsi temiz çıktı sadece kan pıhtılaşma var homozigot bir gende temiz çıktı sadece kan pıhtılaşma var homozigot bir gen doktorun keseyi gördükten sonra iğneye başlayacağımızı söyledi geç kalmaktan korkuyorum yine iğnesizde testler sonucun da bir neticeye ulaşılabildi mi ?
Sen bensin ya 40 tane test sipariş verip adet günüm gelmeden bitirmişliğim varBu da baska test bagimli oldum kurtarin benii
Ayyy evet bence iyi 1500 u geçince kese görünüyor diye biliyorumDoktorum aradı az önce pazar günü beta 490 çıkmıştı dün 1300 çıkmış iyi mi sizce iyi dedi doktorum ama pazartesi günü artık keseyi görürüz inşallah dedi
Ne zaman gelir testin hemen yapAy ben bişey yaptım kızlar eczaneye gitmeye üşendim evin yakınınada bi eczane açılmış sipariş getiriyor ondan 5 tane testle bi ilacım var ondan sipariş verdim ama utanıyorum kapıya nasıl çıkıcam
Bende bunu yaşadım 24 lu test aldım son 2 tane kaldıSen bensin ya 40 tane test sipariş verip adet günüm gelmeden bitirmişliğim var
Gelir herhalde 10dkya yapıcam bakalımNe zaman gelir testin hemen yap
Yok idrar yaparken ağrı ve batma oluyor dedim bunu yazdıBenim bildiğim vermidon da ağrı kesici ateş düşürücü falan hahahah hasta mıydın sen B BallYilmaz123
Kafayı yedik ya allahım gör biziiiii acı bizeeeBende bunu yaşadım 24 lu test aldım son 2 tane kaldı
Bekliyorum sonucu bacımGelir herhalde 10dkya yapıcam bakalım