- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 103
- 41
Niye ki? Extra bir sey mi yaptin?Ayyy kızlar ya götüm başım heryerim ağrıyor. Özellikle oturma organım oturamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki? Extra bir sey mi yaptin?Ayyy kızlar ya götüm başım heryerim ağrıyor. Özellikle oturma organım oturamıyorum
Ay allah korusun kötüyü aklına getirme, hem o öyle kiste dönmez ki öyle bir şey görse doktor söylerdi kiste de dönebilir diye ç, sen kötüyü aklına getirme canımGece gece sol yumurtalığımda bi yumru gibi sertlik gibi bişey oldu sanki ele gelen bişi yok da içerden hissediyorum allahım 20 lik yumurtam kist olduysa bu ay ben felç geçiririm
2. Günü gidip başlıyorsunuz ama doktorunuzla konuştunuz değil mi gidip başlayacağınızı?Adetin kaçıncı günü hastaneye gittiniz acaba benim yarın 2. Gün arayamadim bugün ne zaman gitsem başlasam diye
Aaa senin de mi regliden önce olan ilişkinden oldu birincisiGöğüslerin normal adet öncesi ağrımaz o zaman ayırt edici saydın ordan hsg öncesi benimde deli dehşet ağrıyodu hatta sütyensiz durmak bile delirtiyodu emzirme dönemi biteli yıllar oldu mastit oldum halbuki adet öncesi hormonlarla atağa geçiyomuş. Ağır bi ilaç kullandım bi ay kadar hafiflemişlerdi baya hsg sonrası 4 aydır cok rahattım 3 5 gündür şimdi yine çok delirtiyo beni. Başladı eski acısı. Ben ilk gebeliğimde korunmasız ilişkim oldu ilişkiden 2 saat sonra adetim geldi. Adet gelincede önemsememiştim te öbür ay adetim 10 gün gecikti de öyle öprendim nerdeyse doğumda öğrencekmişim hamile olduğumu bunun bi matematiği mantığı yok yani
Hayır işte öyüzden diyorum hiçbir şey yapmadığım haldeNiye ki? Extra bir sey mi yaptin?
Bu ay gitmedim kendi doktoruma öyle bi devlete gitmiştim da o da sadece ölçüsü verdi kist olur olmaz bişi demedi De ağırlık olur ya öle bişi oldu korktumAy allah korusun kötüyü aklına getirme, hem o öyle kiste dönmez ki öyle bir şey görse doktor söylerdi kiste de dönebilir diye ç, sen kötüyü aklına getirme canım
Denedin mi kuzum naptınAhahha prodoctor iyi ya çok şikayette olmuyor onda sabah negatif çıkacağını bile bile bir deneyeyim
Aminn inşallah yavrucum yoksa şişkinlik eziyetinden de kurtulalım balon balığı gibiyim sabahlarıEvet yaa bazen boyle oluyor gecikmeler erken gelmeler falan benim de uc gun erken geldi siskinlik kacinilmaz zaten illaki oluyor hayirlisi olsun gecikiyorsa belki de bebistir
Evet kuzum senle daha önce konuştuk diye hatırlıyorum benAaa senin de mi regliden önce olan ilişkinden oldu birincisi
O nasıl bi belirti acepAyyy kızlar ya götüm başım heryerim ağrıyor. Özellikle oturma organım oturamıyorum
Benim 3.olacak nasipse.2 oğlum var.Yazsam mi yazmasam mı bilemedim.Kendimi tuhaf hissettim.Burda kaç senedir uğraşanlar varmış ilk bebek için.Yorumlari okudukça üzülüyorum.Dua ediyorum herkese.Rabbim ilk önce hic bebeği olmayanlara nasip etsin sonra bizlere.
Kız ben yumurtlamadım bu ay ne belirtisi. Öylesine ayrıyor işte gidemde eşime ovduramO nasıl bi belirti acep
Yaptım test en temizinden bir negatifDenedin mi kuzum naptın
Direkt yumurtlamadım diyebilmek için her günü ve 24 saati usg başında geçirmek lazım bacım belki sürprizledi bilemeyizKız ben yumurtlamadım bu ay ne belirtisi. Öylesine ayrıyor işte
Offff nolcak bizim bu hallerimizYaptım test en temizinden bir negatif
Ay bilmiyorum bu ayda ilk defa oldu tam demiştimOffff nolcak bizim bu hallerimiz
Kırmızılar gelmedikçe bi umut hep varAy bilmiyorum bu ayda ilk defa oldu tam demiştim
gelmedi kuzum şu an şeffaf kahve akıntım var pedde temiz yok hiçbirseyDevamı gelmediyse yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kuzum bence ilk idrarla dene
Ben de vazgeçmişken eşimin ısrarlarıyla geçemedim. 2 aydır bozulan düzenimden dolayı meger hıc sperm denk gelmemıs ilişki bıraktıgmız için 2aydır 18.gün yumurtlama oluyor artık sonunda denk geldi ilişkiler hormonlarıma bakıldı ovulasyonda kan aldılar tam da 18.günde çok şükür guzel cıktı sende belirti vs var mı. Artık kendime söz verdiğim için kafama takmama kararı aldığım için belirti falan aramıyorum hiç Ama tabii ki de kendini gösteren şeyler oluyorEvet aynı olmuş hatta salı günü test atmıştım buraya pikmi diye gece 2 de eşimi uyandırmıştım