Sor tabi ki canım bunun için burdayız. Çoğu kişide akıntı da artış oluyor ben kendimden örnek veriyim ilk gebeliğimde adete bir hafta kala falan farkettim uzayan yoğun beyaz akıntım vardı bütün hamileliğim boyunca devam etti. İlla herkeste yerleşme kanamadı olacak diye bir şey yok ki olmayan da çokCandyy canım seni sorularimla sıkıyorum ama bişey daha soracam yumurtlamadan sonra beyaz akıntım kesilmişti kuruydum ama bugün sabahtan beri karın ağrım var demiştim yarım saat önce beyaz akıntı yine başlamış hani yerlesmede herkes lekenmeden bahsediyo beyaz akıntı oluyomu
Ben zaten genelde erken yumurtluyorum çok fazla ilişkim olmadı açıkçası sadece hissettim yumurtladım o gün oldu fakat içim korku dolu çünkü daha önceki iki kere düşük yaptım boş gebelikte kan pıhtılaşmam var doktoruma attım hemen hemen sonucu iki gün sonra tekrarla çarşamba günü muayeneye gel dedi ilaçlara başlayalım umarım saplıkla ilerler bir sene oldu korunmayı bıraktım bütün yapmam gereken testleri yaptım gerisi takdiriilahi çok teşekkür ederimİyi olmaz mı fazlası bile var erken mi yumurtladin acaba
Erken yumurtluyor sanırım ben zaten âdetten hemen sonra daha önce iki kere boş gebelik yaşadım korku ile dolu bir süreç yaşayacağım yine Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip ederİyi olmaz mı fazlası bile var erken mi yumurtladin acaba
Sabah ağrı şimdi akıntı ve ağrılar adet olacak gibi ağrılar ama adet gunume çok fazla var dileğim bunlar erken yumurtlamamin ödülü olurSor tabi ki canım bunun için burdayız. Çoğu kişide akıntı da artış oluyor ben kendimden örnek veriyim ilk gebeliğimde adete bir hafta kala falan farkettim uzayan yoğun beyaz akıntım vardı bütün hamileliğim boyunca devam etti. İlla herkeste yerleşme kanamadı olacak diye bir şey yok ki olmayan da çok
Benim de testim pozitif çıktı sadece göğüs ağrım var belirti olarak bir de halsizlik bir hafta kala bu şekildeSabah ağrı şimdi akıntı ve ağrılar adet olacak gibi ağrılar ama adet gunume çok fazla var dileğim bunlar erken yumurtlamamin ödülü olur
aynen benim de hep beyaz akıntım olduuSor tabi ki canım bunun için burdayız. Çoğu kişide akıntı da artış oluyor ben kendimden örnek veriyim ilk gebeliğimde adete bir hafta kala falan farkettim uzayan yoğun beyaz akıntım vardı bütün hamileliğim boyunca devam etti. İlla herkeste yerleşme kanamadı olacak diye bir şey yok ki olmayan da çok
Benim adetime 2 hafta var ama bu ay çok erken yumurtladim adetim bitti 5 ci gün pik gördüm o yüzden acaba mi yerleşme mi diyorumBenim de testim pozitif çıktı sadece göğüs ağrım var belirti olarak bir de halsizlik bir hafta kala bu şekilde
Hala pik gorunuyoÇatladık mı yine mi pik hanımlar
2li olan fotoğrafları dün yapmıştım 2 saat arayla gün içinde çatladı sandım ama değil.
Bence bekleyin daha erken çokBenim adetime 2 hafta var ama bu ay çok erken yumurtladim adetim bitti 5 ci gün pik gördüm o yüzden acaba mi yerleşme mi diyorum
Peki bir kac gün pik sürmesi normal mi?Hala pik gorunuyo
Gebelikte çok sık çişe gitmek normal mi yok ama varmış gibiSor tabi ki canım bunun için burdayız. Çoğu kişide akıntı da artış oluyor ben kendimden örnek veriyim ilk gebeliğimde adete bir hafta kala falan farkettim uzayan yoğun beyaz akıntım vardı bütün hamileliğim boyunca devam etti. İlla herkeste yerleşme kanamadı olacak diye bir şey yok ki olmayan da çok
Kuzum ben de şöyle bişi yaşadım bilgilendirmek amaçlı söyleyeyim. Test yapmadan önce adet gecikmemin olduğu zaman aşırı akıntım vardı öyle yumurta akı değil bildiğin beyaz yoğundu ama kokusuzdu yani. Yerleşmeyi de 7. Hafta da yaşadım nokta gibi pembelik oldu o kadarCandyy canım seni sorularimla sıkıyorum ama bişey daha soracam yumurtlamadan sonra beyaz akıntım kesilmişti kuruydum ama bugün sabahtan beri karın ağrım var demiştim yarım saat önce beyaz akıntı yine başlamış hani yerlesmede herkes lekenmeden bahsediyo beyaz akıntı oluyomu
Evet mesaneye baskı yaparGebelikte çok sık çişe gitmek normal mi yok ama varmış gibi
Bilmiyorum bedenim bu ay benimle oyun oynuyo sanki ağrı bugün hiç kesilmedi kasığımda ki ağrı diz kapağıma kadar vuruyo resmen acaba yeniden mi yumurtluyorum dedim ovu testi yaptım yumurtlama da yokKuzum ben de şöyle bişi yaşadım bilgilendirmek amaçlı söyleyeyim. Test yapmadan önce adet gecikmemin olduğu zaman aşırı akıntım vardı öyle yumurta akı değil bildiğin beyaz yoğundu ama kokusuzdu yani. Yerleşmeyi de 7. Hafta da yaşadım nokta gibi pembelik oldu o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?