Ben meraktan da değil de ona göre tüp bbk işlemleri başlatıcam boşa git gel, ödeme vs yapmayayım diye de aslında tedirginimBen bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı 5 gün sonra bugün normal yaptım çıktı beklemek zor ama beklemeye çalışın ben testlerimi başka şehirde bırakmıştım o yüzden bu beş günde yapmadım iyi ki yapmamışım
Bekleye bekleye ne hâle geldik ya erkekler biz kadar beklemiyor bencemutlutablo ovulasyonu bekle adasim öğlenden sonra yapicam bakalim koyulma olacak mi
Sağlık ocaginin bagli olduğu laboratuvar hangisiyse öğleden sonra veya aksama kan sonucu düşüyor canim öyle demeOlmazdam pazartesi vericem bugun almazlar saglik ocaginda 10q kadar aliyorlar yarin versemde tee pazartesi cikacak hafta sonu olmazsam pazartesi giderim
Ee var, var var kizlar gelin taze gebelik testi geldiMerhabalar bahsetmistim gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ayda korunmadik, reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım. 5 dk icinde cikan sonucu paylasiyorum. Cok silik yine aynisi olur mu
Yaa hayırlı olsun canım, güzel düşün güzel olsun inşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğin Ben de geçen ay kimyasal geçirdim benim için de dua et lütfenMerhabalar bahsetmistim gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ayda korunmadik, reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım. 5 dk icinde cikan sonucu paylasiyorum. Cok silik yine aynisi olur mu
Size yazdiktan 2 dk sonra daha da belirginlesti sanki. Bu fotograf 5 dk icinde cikanEe var, var var kizlar gelin taze gebelik testi geldi
Allahhhh
Ben buradayim diyorSize yazdiktan 2 dk sonra daha da belirginlesti sanki. Bu fotograf 5 dk icinde cikan
Sizinle paylastiktan sonra teste tekrar baktim bu kez bayagi belirginlesmis ekliyorumEe var, var var kizlar gelin taze gebelik testi geldi
Allahhhh
Insallah bu kez kimyasal olmaz ondan korkuyorumBen buradayim diyor
Cok tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah, hic kimsenin kucagi bos kalmasinYaa hayırlı olsun canım, güzel düşün güzel olsun inşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğin Ben de geçen ay kimyasal geçirdim benim için de dua et lütfenkan testi ver hemen istersen artışı takip edersin
Olacak gibi ya benceMerhabalar bahsetmistim gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ayda korunmadik, reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım. 5 dk icinde cikan sonucu paylasiyorum. Cok silik yine aynisi olur mu
Tabiki cnm biz maşallah oramda belirti vsr mi suram agriyo mu suramda bilmem ne var ki diye diye ne hale geldik. Valla ben yanıyorum nasil var ya alev alev yüzüm alev atiyo resmenBekleye bekleye ne hâle geldik ya erkekler biz kadar beklemiyor bence
Oo maşallah maşallah güzel güzel artsin inşallahMerhabalar bahsetmistim gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ayda korunmadik, reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım. 5 dk icinde cikan sonucu paylasiyorum. Cok silik yine aynisi olur mu
Amin canım benim. Anlıyorum canım seni, testlerle koyulaşmayı takip edersin o zaman. Hayırlı güzel sonuçlar diliyorumCok tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah, hic kimsenin kucagi bos kalmasinbat gunum henuz gelmedi 1 hafta bekleyip oyle kan vermeyi dusunuyorum
Insallah, agzinizdan bal damliyorOlacak gibi ya bence
Belirtin var mi cnmInsallah, agzinizdan bal damliyor❤
1 hafta önceden kasığıma kramp girmisti o da bacagima vurmustu adim atamamistim, koku hassasiyetim vardi. Beyaz sariya donuk akintim oluyordu ama cok fazla degildi. Birde goguslerim cok hassas su an. Ek olarakta stres kaynaklida olabilir 2 gundur midem bulaniyormus gibi hissediyordumAmin canım benim. Anlıyorum canım seni, testlerle koyulaşmayı takip edersin o zaman. Hayırlı güzel sonuçlar diliyorumbelirtin var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?