Aynen cnm benim yarindan sonra adet olurum aman gelsinde kurtulayim napim böyle beklemekte zor döngüm sapitti ben sapittim valla test negatif karıştı ortalik benim kuzeninde günü geçmişti testlerin hic birinde cikmadi kanda çıkmıştı diyorum bazen ya oyleyseUmudumu yüksek tutmuyorum yine de,sen de bende 15.gunu bekleyecegiz adasim belli ki
Bencede gelsin.. Ben yaptım videoya aldim hala bakip bakip aglarim ama iste bebeğim benle kalmadıHepimizin sürpriz yapacağı zamanlar gelsin yaaa
Sebep aramayayım o zaman ben de canım. Benim de hiç bir belirtim olmamıştı. Nasip inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırız. Boş gebelikte de tesellim hamile kabiliyor olmak.canım bende ekimde boş gebelikten kürtaj oldum hayatımda sigara içmedim bi hastalığımda yok dr bana söylediği yumurta ve spermin kalıtesizliğinden oluyor ve coğu kişininde başına galen bişey hatta tüp bebekte bile görülüyor boş gebelik ben zaten hiç belirtim yoktu millet 6. haftalarda mide bulantıları başlamıştı bende hiç bişey yoktu anlamıştım bi terslik oldugunu ama nasip işte ben sadece ilk ay dikkat ettim sonrası korunmadım 9 ay oldu hala hamile kalamadım nasip işte
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin inşallah. Kan verince bizimle de paylaş. Güzellikler getirsin bebiş sizeArkad
Arkadaşlar ben bugün albi marka test yaptım elim ayağım titriyor yazarken eşimle iki üç gündür ayrıyız kavga ettiğimiz için ve ben bugün bir pozitif sonuç aldım güvenilir mi bu marka bilmiyorum
Beni çok ağlattığı için ağladığını görmek istiyorum zıbınlar çok tatlı olduğu için bu işi başarırlar gibi geldi teşekkür ederim. Hep dualarımda bu gruptakiler olacak. İlk defa bir foruma yazdım. Benim için çok özelsiniz yazmadığım zamanlarda da sizin hikayelerinizi okudum. Çok sevdim sizleri
Laboquick demişlerdi bana, onu kullanıyorum, akakçe sitesinden baktığımda en uygun fiyatlı PTT avm'de bulmuştumArkadaşlar bu ay olmadı , reglden sonra ovulasyon testi ile takip etmek istiyorum. Önerdiğiniz ovulasyon testi var mıdır ?
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin inşallah. Kan verince bizimle de paylaş. Güzellikler getirsin bebiş si
Yaa hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın umarımArkad
Arkadaşlar ben bugün albi marka test yaptım elim ayağım titriyor yazarken eşimle iki üç gündür ayrıyız kavga ettiğimiz için ve ben bugün bir pozitif sonuç aldım güvenilir mi bu marka bilmiyorum
Anladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun özellikle bebeğin ve senin için mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum❤Biraz ciddiydim açıkçası ama galiba u dönüşü gözüküyor
Valla ben aşılama 10.gunume gectim belirtilerim cok berbat aglama mide bulantisi bel agrisi gogus hassasiyeti..Ah inşallah canım ben hazırladım bekliyo öyle, hatta testte pozitif görüp yaptım kan vermeye gittim sonuç koca bi hüsran
Bunu cok yasayan anne adayi var piyango bir bize vurmuyorAynen cnm benim yarindan sonra adet olurum aman gelsinde kurtulayim napim böyle beklemekte zor döngüm sapitti ben sapittim valla test negatif karıştı ortalik benim kuzeninde günü geçmişti testlerin hic birinde cikmadi kanda çıkmıştı diyorum bazen ya oyleyseumut ediyoruz hep iste
Ahhh o beklenti...Valla ben aşılama 10.gunume gectim belirtilerim cok berbat aglama mide bulantisi bel agrisi gogus hassasiyeti..
Ama dün 9.gun aksami kanimda 2,29 cikti
Yarin veya pazartesiye kaldi kan işim
Testlerle takibe devam..
O kadar umutluyum ki hâlâ bir yandan fazla yüksek tutmak istemiyorum
Bende. Akla mantığa aykırı şeyler tıpkı konserve sarmayı viral edenlerin aklı bunlarSayfa vajinal duş ile gebe kalmanı kolaylaştırıyormuş geçen gece rahim ağzına sülük koyduğunu yazan başlıkta ki gibi hesap et artık akıl işi değil. Yapanın aklından şüphe ederim açıkcası
Allah büyük deyip yola devamAhhh o beklenti...Çok iyi anlıyorum...
Teşekkür ederimLaboquick demişlerdi bana, onu kullanıyorum, akakçe sitesinden baktığımda en uygun fiyatlı PTT avm'de bulmuştum
Şuan öyle bi ikilemdeyim ki... tüp bebeğe başlıcam bende 2. kez. önümüzdeki ay reglisiyle beraber, doğal gebeliğe son bi şans şuan test yapsam çıkar mı acabaAllah büyük deyip yola devam
Üzülmek sıkılmak yılmak yok,o bebek buraya gelecek!
Hele ki enerji hic düşürmüyoruz
Valla ben aşılama 10.gunume gectim belirtilerim cok berbat aglama mide bulantisi bel agrisi gogus hassasiyeti..
Ama dün 9.gun aksami kanimda 2,29 cikti
Yarin veya pazartesiye kaldi kan işim
Testlerle takibe devam..
O kadar umutluyum ki hâlâ bir yandan fazla yüksek tutmak istemiyorum
Allah akıl fikir versin ne diyelimBende. Akla mantığa aykırı şeyler tıpkı konserve sarmayı viral edenlerin aklı bunlar
Adete ne kadar var canimŞuan öyle bi ikilemdeyim ki... tüp bebeğe başlıcam bende 2. kez. önümüzdeki ay reglisiyle beraber, doğal gebeliğe son bi şans şuan test yapsam çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?